Asigurare de viata, Mixta - nu cea pentru un credit
![]() ![]() ![]() |
Asigurare de viata, Mixta - nu cea pentru un credit
SandelBS |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|||
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am încheiat la începutul anului o asigurare de viață cu componentă de investiție. Profil de risc crescut fiindcă nu cotizez cu o sumă prea mare, oricum pot schimba destinația investițiilor (gratis de 2 ori pe an), astfel scăzând riscul.
Perioada aleasă e de 10 ani și nu merită să retragi bani între timp (valoarea de răscumpărare nu e deloc avantajoasă, mai ales în prima jumătate a duratei). Partea bună e că în anumite momente poți "injecta" mai mulți bani dacă te simți încrezător. Conturile de economii nu merită nici dpmdv. This post has been edited by MyKe89: 10 Oct 2018, 12:53 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
SandelBS |
![]()
|
Si ai un randament minim asigurat?
De la banca am vazut acele tabele cu fondurile lor de investitii, dar randamentul YTD era 1-2% nu stiu daca era vreunul peste 2%. Pe alocuri, gen 1M sau 3M era 3-4% dar e irelevant pentru ca pot fi niste fluctuatii sezoniere/accidentale. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Stai sa vezi dupa ziua de azi. Din pacate, prabusirile sunt cauzate tot de fonduri (alea speculative), ca alea arunca _cu cantitati mari fara sa le pese (doar nu-s banii lor).
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
SandelBS |
![]()
|
Om vedea maine, deja pare sa-si revina. Sa fie asta joia neagra e cam SF deocamdata.
|
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea și-a revenit, am ajuns de unde am plecat.
![]() N-am randament asigurat. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:39 |