Are filtru de combustibil ? + probleme motor, Renault Clio 1.2 16v
![]() ![]() ![]() |
Are filtru de combustibil ? + probleme motor, Renault Clio 1.2 16v
Pleny |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 11 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2001
|
|||
rs09 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 22 November 09 ![]() |
Daca cei de la service nu l-au gasit afara inseamna ca filtru este in interiorul rezervorului de benzina.
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=85155&st=0 |
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
Pleny |
![]()
|
Stiam ceva de genul ca exista Logane fara filtru de benzina , au niste elemente filtrante in rezervor , in fine ...
Legat de problema cu martorul din bord , azi am lasat-o la un service modest pt. a identifica problema insa fara nici un rezultat , mi-au spus ca e pe partea electrica problema si ca trb pusa pe un tester , ei banuiesc ca ar fi un senzor de pe la admisie insa nu sunt siguri si cica e cam scump , cam coincide banuiala lor cu ce am citit eu pe forum ... insa trb sa ajung pe la un service reno . Imi mai puteti spune va rog ce consum are motorul de 1.2 16v ? Merci ! |
--------------------
Renault
Clio
2001
|
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate e D4F motorul, ca Asta de care ai zis tu e 1.6, 16v. Nici eu nu am filtru de combustibil pe laguna, cred ca e doar in rezervor.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
- CJ-56/95-JON
2008 - Initiale Paris
|
|
Pleny |
![]()
|
dap este D4F imi cer scuze
![]() Are cineva idee de consumul acestui motor ? |
--------------------
Renault
Clio
2001
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Cum este de altfel si la surioara mai mica solenza. nici ea nu are filtru combustibil extern
Cat despre consum iti faci o idee aici: http://www.reno.ro/Consum-Symbol-1-2-16-V-t163904.html This post has been edited by Tzutzi: 12 Aug 2011, 10:18 |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
Pleny |
![]()
|
Merci de informatii baieti .
Revin cu...sper eu rezolvarea la problema mea , se pare ca era o mufa oxidata conform spuselor mecanicului ce s-a ocupat de masina mea , masina am ridicat-o azi pe la un 12:00 si pana acum vad ca nu mi-a mai aparut acel martor la bord si motorul merge rotund ... cine stie poate am noroc , maine dimineata la prima cheie va spune totul , mecanicul mi-am mai recomandat sa schimb bujiile , eu le schimbasem acum 2 saptamani , am pus Beru si mi-a zis sa pun Ngk , cica nu ar merge bine la relanti din cauza bujiilor , prezinta oscilatii ... ceva de genul , nu mai retin exact termeni folositi .... S-a lovit cineva de problema bujiilor , oare din cauza firmei piesa in sine sa nu dea randament ? O seara buna ! This post has been edited by Pleny: 12 Aug 2011, 19:34 |
--------------------
Renault
Clio
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:10 |