Aparate de aer conditionat, propuneri
![]() ![]() ![]() |
Aparate de aer conditionat, propuneri
adytym |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
|
||
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu am luat Whirlpool de 12000 BTU, doar 2 milioane in plus fata de Northstar, cel putin asa era la Domo.
Acum nu cred ca firma conteaza chiar atat de mult, pana recent am avut un AUX si a mers ani de zile fara probleme... Dar daca poti da 2-300 ron in plus, de ce nu? Mai ales ca am si alte electrocasnice Whirlpool si sunt ok. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat in iarna asta un white-westinghouse de 9000btu .
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
- XX - XX - XXX Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Whirlpool de 12000 BTU am si eu, 2 ani de utilizare fara probleme.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu as recomanda Sanyo, am montat asa ceva in apartamentul parintilor cand locuiam eu acolo si este foarte bun si foarte inteligent (functii disponibile, functionare silentioasa, etc). Din pacate acum e cam scump.
Recomand si Henson, si el foarte silentios si mai ales eficient, si in mod particular echipa care a facut instalarea a facut o lucrare de nota 10 cu diploma, absolut impecabil. Am si un Whirpool de vreo 6-7 ani si functioneaza si azi fara nici o problema, nu e el la fel de silentios dar este eficient si mai ales, fiabil. Am auzit lucruri foarte bune despre Haier si Daikin, montate pe la colegi de serviciu... Si cam toti suntem destul de pretentiosi si bine informati inainte sa facem o alegere. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am Haier si Airwell.. merg perfect
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
eu am un LG Neoplasma de 12000 BTU si este foarte bun. Are multe functii destepte, moduri de directionare a aerului eficiente, etc.
La munca am Honeywell si Toshiba care de asemenea sunt bune. |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Dar de echipe de montaj aveti vreo recomandare. Ca mie de astia imi e mai mult frica decat de aparat in sine.. Ca daca isi bat joc, lasa mizerie.. plus ca am si izolatie de 10 pe exterior si trebuie sa taie frumos....
PS. De unde merita achizitionat AC? De pe la magazine gen Domo, etc sau online... vad ca sunt multe site-uri... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu le-am luat din Metro ca parca erau mai ieftine! Mi-au dat o lista cu cei care monteaza si gata!
Anul trecut am luat inca unul, un aux, de la unii care cica importa direct! Intr-adevar era cu 50 lei mai ieftin decat in Metro! Au venit dupa 2 zile sa il si monteze, pe principiul ca cine ia de la ei are prioritate la montaj comparativ cu cei care cumpara din hypermarket! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
clr |
![]()
|
Ma rog. Cine e gospodar isi face iarna caruta. Altfel spus, daca va luati sistemul acum nu cred ca veti avea vreo problema cu montajul la vreuna dintre firme. Daca va treziti prin Iunie-Iulie, altfel s-ar putea sa stea treaba
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
NEO:)
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu am luat aparatele de la Domo cu tot cu montaj. Va anunt cum lucreaza baietii si cat dureaza, etc...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
se pare ca fiecare utilizati tot alt model de aparat si ca toate se comporta destul de bine , plus ca au vreo trei ani garantie .
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
dodox |
![]()
|
![]() Liber cugetator Group: Members Posts: 127 Joined: 16 July 07 From: Bucuresti(RO) ![]() |
NEO! de la DOMO
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan Manager 1.5dci 85cp 2007 gri acier
- SB-XX-XXX
|
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
TOP in aer conditionat: WHITEWESTINGHOUSE. Pret la 9000 BTU 1500 lei
|
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
A l e x |
![]()
|
Nu e cam mult 1500 lei pentru 9000 BTU? Whirlpool de 12000 BTU e 1180
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dannypapai @ 9 May 2011, 16:29) De ce zici asta? Am retineri ca sunt peste.. Whirlpool, de exemplu; pina la urma licenta White Westinghouse e la Electrolux (AFAIK), si probabil le fabrica si ei la fel ca multi altii - in fabricile din China, care le scot, la infatisare, dupa cum a cerut clientul. In cazul asta, pretul ala de 1500/9000BTU pare cam mare - iar daca un AUX similar costa cu 3-400 lei mai putin as lua AUX-ul. As merge mai degraba pe Toshiba, Daikin, Fujitsu, Hitachi, Panasonic. Dar, e doar o parere personala. :B |
--------------------
.
.
.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adytym @ 8 May 2011, 00:47) incepe sezonul caldurilor si cred ca ar fi timpul sa montez un aparat de aer conditionat in apartament, m-ar interesa niste pareri sau daca stie careva detalii despre modelul northstar 12000 btu sau ceva variante mai bune cat de cat decente. Am 2 Nordstar-uri in casa. De 9000, respectiv 12000btu. Clasa A de energie. Raportul pret / calitate e chiar ok. Ambele au 4 ani si merg excelent, in conditiile incare in fiecare vara, cel putin 3 luni le folosesc la greu. Recomand. This post has been edited by Kojak: 13 May 2011, 18:43 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi dati si mie un numar de telefon al cuiva care face incarcari cu freon? Ca la unul dintre aere am ramas fara, se pare! Dupa 5 ani!
![]() Va rog frumos! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
NEO au compresoare toshiba , foarte ok mai sunt si nord-starurile ( black sea le distribuie in constanta )
Am montat vara trecuta peste 100 de bucati de neo , doar la 2 au fost probleme si alea din vina noastra Solon daca erai din cta ![]() This post has been edited by para06: 14 May 2011, 18:36 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Eu am Vortex. Il am de 2 ani de zile si sunt foarte multumit de el.
|
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
Solon |
![]()
|
@para: Scrie la avatar de unde sunt!
Rugamintea ramane valabila! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 05:24 |