Apan Braila de RAHATEL
![]() ![]() ![]() |
Apan Braila de RAHATEL
zoliv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- gl 08 vzi
|
|||
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
esti fericit!!! daca te duceai la total service international ti-o dadea in trei roti ca fiind normal fara nicio explicatie, iar la tulcea ti-o dadea in trei roti plus o explicatie savanta ca asa e normal
ps. .... cam la acelasi pret This post has been edited by rino: 13 Oct 2010, 21:58 |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
S-au cam schimbat treburile la TSI,am fost eu pt. o testare si pot spune ca au fost destul de amabili,daca te duci cu figuri de sef de trib esti tratat ca atare si va pot spune ca nu duc lipsa de clienti.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
ion_ion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 July 08 ![]() |
Salut,
Nu stiu cum e prin alte zone din tara la reprezentante auto , dar eu am fost cu masina mea la apan braila si mai nou la galati. Drept sa va zic nu eram impresionat de apan braila(eu sunt din galati), dar trebuia sa merg ca eram in garantie, smteam ca nu sunt tratat asa cum trebuia, ca ascundeau mai mereu cate ceva, sosoteau intre ei inainte sa-mi transmita mie ce aveau de zis la reclamatiile mele. Acum cu toate ca nu mai sunt in garantie merg la apan galati, vreau sa va zic ca esti tratat exact ca un client "exact ca vorba aia cu clientul-stapanul", acum nu stiu daca ma trateaza asa ca nu mai sunt in garantie sau asa se poarta cu toata lumea........ Imi place ca baietzii de la receptie stau tot timpul pe langa tine si vorbesc despre masina si despre lucrurile care mai trebuiesc la ea. Deci mergeti cu incredere la apan galati . |
--------------------
Renault
Clio
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:02 |