Apa in ulei, Laguna 2.2 dci
![]() ![]() ![]() |
Apa in ulei, Laguna 2.2 dci
Hotzm16 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 August 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Initiale Paris
|
|||
cristianalin85 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 20 June 15 From: dr tr severin ![]() |
Salut am avut si eu aproape aceasi problema... gasit un mecanic de un coleg, printre altele a.a ocupat si de masina mea... Desfăcut motor, sacrificat curioasă la altu (foarte bun si foarte scump 200 lei chiuloasa si supape) montat la loc, schimbat garnitura chiuloasa acum nu mai are probleme cu asta... mi-a luat foc instalația electrică.
|
--------------------
renault laguna 2
laguna 2
- MH85CRS
2003 Expression
|
|
tuddy93 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 22 September 12 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(cristianalin85 @ 8 Oct 2015, 07:34) Salut am avut si eu aproape aceasi problema... gasit un mecanic de un coleg, printre altele a.a ocupat si de masina mea... Desfăcut motor, sacrificat curioasă la altu (foarte bun si foarte scump 200 lei chiuloasa si supape) montat la loc, schimbat garnitura chiuloasa acum nu mai are probleme cu asta... mi-a luat foc instalația electrică. Salut, care este motivul pentru care ti-a luat foc instalatia electrica? |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1.9 dCi 74 kW - Hatchback
|
|
cristianalin85 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 20 June 15 From: dr tr severin ![]() |
Nu stiu. Cred ca vrei izolare roadă de soricei
|
--------------------
renault laguna 2
laguna 2
- MH85CRS
2003 Expression
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Hotzm16 - La cate a patit motorul ala, cred ca cea mai inteleapta miscare ar fi sa pui alt motor, bineinteles identic. Cred ca iesi si mai ieftin decat daca investesti in cel actual. Daca dispui de ceva finante si spatiu de depozitare, poti lua in considerare o laguna donatoare completa si pe cat se poate de identica (poate usor avariata, poate de anglia). Astfel te alegi si cu multe din accesoriile motorului + altele ca piese de schimb, bineinteles care sunt in conditii bune.
Numai bine, Adrian |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
Hotzm16 |
![]()
|
Da, am ajuns la aceeași concluzie. Voi schimba motorul..
Va mulțumesc tuturor pentru sfaturi ! |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Initiale Paris
|
|
tuddy93 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 22 September 12 From: Sibiu ![]() |
Oare faptul ca ai circulat cu ea, avand probleme pe instalatia de racire, sa fi declansat acele fisuri in bloc? Nu stiu, zic si eu...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Desfa chiuloasa si vezi ce gasesti dupa demontare pe acolo.....apoi decide mai departe.
Daca este doar garnitura de chiuloasa problema nu are rost sa schimbi tot motorul pentru asta.......sau pentru chiuloasa. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Hotzm16 |
![]()
|
Tuddy93, am circulat cu mașina asa fiindca mecanicul m-a asigurat ca e doar un furtun spart si pe acolo îmi pierde apa, el nu avea timp sa îmi schimbe furtunul si eu aveam nevoie de mașina urgent fiindca fac multe drumuri ca să-mi câștig pâinea..
Deci eram oarecum forțat de situație... Mecanicul mi-a zis ca nu e o problema daca merg asa cu ea doar sa o verific la apa in fiecare dimineața. This post has been edited by Hotzm16: 8 Oct 2015, 17:48 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Initiale Paris
|
|
tuddy93 |
![]()
|
Am inteles. Verifica chiulasa, precum spune si colegul...
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Hotzm16 |
![]()
|
Mașina e in service acum si trebuie adusă la linie plus ca are si pilitură in ulei..
Cel mai avantajos e sa schimb motorul... |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Initiale Paris
|
|
cobretti3x |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 21 August 08 From: Baia Mare ![]() |
Cum ziceu si colegii, ar fi bine sa dai jos chiuloasa si in proportie de 90% cred ca este garnitura de chiuloasa cele 10% le rezerv faptului ca ai bagat apa peste motorul incins (in 10 min nu se raceste motorul suficient) dar daca ai bagat cu grija si incet ... Tocmai am schimbat la un scenic garnitura doar ca lui ii era starpunsa garnitura intre cilindrul 1 si 2 la tine sa-r putea sa fie strapuns intre scurgerea de ulei si orificiile de la racire chiuloasa bloc, garnitura sigur este arsa pentru ca primul loc in care motorul ramane fara apa este partea de sus iar unde ramane fara apa se creeaza aburi si stim foarte bine ce forta are aburul, ca sa scape sia facut loc in zona cea mai slabita. Sper ca te ajuta info-ul meu
Numai bine |
--------------------
Renault
Laguna 2 Expresion
- MM-07-FCL
140Hp 2002 Laguna 2
1.9 dCi 140Hp 2002 |
|
Hotzm16 |
![]()
|
cobretti3x. Îți mulțumesc pentru sfat, o sa ii transmit si mecanicului sa vad ce spune..
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Initiale Paris
|
|
cobretti3x |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 21 August 08 From: Baia Mare ![]() |
Am pentru tine o intrebare?? Cat timp ai umblat cu ea asa?? Doar ca fapt divers apa nu are proprietati de ungere (fara sa fac misto doar vreau sat0i ridic moralul) acum am observat ca ai scris ca ai si pilitura ceea ce inseamna ca nu e bine de loc.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Expresion
- MM-07-FCL
140Hp 2002 Laguna 2
1.9 dCi 140Hp 2002 |
|
alin_TM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 September 15 ![]() |
Schimba motorul...
|
--------------------
renault
vel satis
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:51 |