Anvelope de iarna, De care, de unde, cat, de ce ... ?
![]() ![]() ![]() |
Anvelope de iarna, De care, de unde, cat, de ce ... ?
brabbax |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 17 August 11 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I
2001, LA1105 Megane Classic
|
|||
gicusorLEX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 29 July 11 ![]() |
hai salut....second hand sa nu te gandesti macar...dunlop nu-ti recomand deloc...pt. iarna vezi vredestein care sunt f. bune, michelin, continental sau goodyear.deloc de neglijat sunt si hankook...cat te-au costat jantele de tabla?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 3
2008 1.5 dci
|
|
brabbax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 17 August 11 From: TM ![]() |
Noroc si multam.
![]() 50 RON bucata. This post has been edited by brabbax: 1 Sep 2011, 19:24 |
--------------------
Renault
Megane I
|
|
gicusorLEX |
![]()
|
de unde le-ai luat? as avea nevoie si eu de un set:)
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 3
2008 1.5 dci
|
|
brabbax |
![]()
|
Esti din TM?
Ar mai trebui spus, ca gaura din mijloc a fost putin mica, astfel ca a fost marita foarte putin la strung. Asta m-a mai costat inca 60 RON. Din pacate insa acestea erau singurele de tipul acesta, pe care le-a avut cel de la care le-am cumparat. Poate insa gasesti aici ceva: http://www.pro-line.ro/jante-otel/show/ http://www.jante-anvelope.ro/ http://www.janteon-line.ro/index.php?cPath=5_7 |
--------------------
Renault
Megane I
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
gicusorLEX |
![]()
|
ce inseamna ET la jante? unele megane 1 au ET = 45 altele 49...ce reprezinta? noi la megane 1 classic, 2001, 1.6, 16v cat avem?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 3
2008 1.5 dci
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.902 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Daca te referi la Dunlop Sp Sport 01, alea sunt de vara. Cele de iarna sin linkul pus de tine sunt cele Dunlop Winter Response, de alea am si eu pe Megane-ul meu si am fost foarte multumit de ele iarna trecuta, sunt la fel de bune ca si Continentalurile WinterContact pe care le-am avut inainte si le-am schimbat ca erau deja imbatranite...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
prietene, sincer nu prea am inteles de ce te-ai apucat sa scrii un intreg pomelnic, era mai usor sa cauti in discutii deja existente.
S-a vorbit de gume de m-am plictisit... Eu mi-am luat d-astea http://www.anvelopejantepromotii.ro/anvelo...i.php?cod=15383 Mi se par corecte pret/calitate. Numai bine This post has been edited by UltraDrive: 2 Sep 2011, 15:27 |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
vali_iacov |
![]()
|
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
QUOTE(gicusorLEX @ 1 Sep 2011, 20:06) tin sa te contrazic, am avut 3 ierni consecutive Dunlop Winter Sport pe Megane si am intrat in niste zapezi de care nici nu cutezam sa ma apropii alta data. Gen 3 Brazi, partea unde se plimba "baietii" cu atv-urile...daca e nevoie iti pun si poze. si nu am ramas niciodata impotmolit, nicaieri. Cele mai bune (testate de mine pana acum) au fost Nokian (pe un Audi A4), Debica Frigo (pe un Golf 5), si BFGoodrich. Dunlop nu-l mai includ, cred ca v-ati dat seama ca e si el in top. BFGoodrich nu am apucat sa le testez prea mult, dar cele 2 masini de mai sus le-am folosit constant la servici, Golful chiar zi de zi. Mai am un Passat 2 la firma pe care s-au pus Michelin Alpin, care sincer m-au dezamagit complet. Pe locul 1 in topul meu propriu si personal : Nokian (scumpe, dar extraordinare). Daca vrei ieftine : Debica Frigo, dar grija pe ploaie, te fura. This post has been edited by vali_iacov: 2 Sep 2011, 16:35 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
2006 Under Construction...Please Wait...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 14:43 |