Anvelope Marangoni
![]() ![]() ![]() |
Anvelope Marangoni
herculane |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am avut zeta linea, si am fost foarte multumit de ele..
acum, depinde si de pret.. pentru ca am ajuns sa vad, in ultimul timp (si, bineinteles nu la importator) ca zeta linea a ajuns la pret de cauciuc mai "bun" ca marca.. da si tu mai multe detalii.. ce dimensiune, ce pret.. ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu unul foarte rar am cumparat ceva ieftin si bun. Se spune ca sunt resapate sau reconstruite mai exact, dar parerile sunt impartite. Sunt produse in Italia si chiar pe site-ul lor se vorbeste de "ricostruzione".....voila de vezi:
http://www.marangoni.com/content.asp?L=1&IdMen=129 Pentru mine pretul spune totul...nimeni nu face pomana in ziua de azi. This post has been edited by dan73205: 3 Oct 2007, 23:42 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
herculane |
![]()
|
4 cauciucuri 205/45 R16 - 1150RON pt clio-ul 3 din semnatura
deci cu a ta, 2 pareri bune ![]() later edit - se pare ca am postat in acelasi timp- si 1 proasta ![]() This post has been edited by herculane: 3 Oct 2007, 23:42 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai, nu stiu cat de oferta e ..
daca te uiti aici sau aici poti gasi 2 preturi apropiate (ma rog... nu duble) de pretul marangoanelor eventual, daca te poti intinde pana la 1512 lei, cat costa goodyearurile eagle f1 (gsd3) .. iti spun sigur ca faci o afacere mai buna decat cu marangoanele.. eu acum am gy pe masina, si sunt mult mai incantat de ele decat am fost de marangoane.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
herculane |
![]()
|
de intins ma pot intinde - continentalurile ma duceau pe la 18mil, insa ma gandeam daca raportul calitate pret era mai bun la marangoane, avand in vedere ca n-am masina de 200cp, iar cauciucurile nu vor fi foarte stresate
![]() ![]() @dan73205 intre timp am dat de mai multe site-uri unde oamenii fac review-uri cauciucurilor pe care le folosesc, iar cei cu marangoni sunt 70% multumiti - doar pe suprafata uda nu sunt foarte incantati |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai ai intuit corect....nu e opinia mea ce am spus acolo, pt ca nu am avut marangoane, exceptand partea cu lucrurile ieftine de care ma feresc. Probabil ca eu am dat peste forumurile cu cei nemultumiti sau circumspecti. Dar de faptul ca se ocupa si cu reconstruirea cauciucurilor nu e nici un dubiu (chiar si cu italiana pe care o pricep eu).
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
herculane |
![]()
|
pana la urma am luat 4x Goodyear - Eagle F1 Gsd3 205/50/r16 si trebuie sa soseasca maine
![]() noroc cu recomandarea lui claus pentru ca altfel nu ma uitam la modelul asta, crezand ca sunt prea scumpe. merci tuturor, adica lui claus si dan ![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
claus |
![]()
|
sa fie intr-un ceas bun
![]() chiar, ce continentaluri erau asa scumpe ? ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
herculane |
![]()
|
nu mai stiu exact modelul, daca erau vreun sport contact sau eco contact - erau cele de pe clio-ul vechi. acum cateva zile trecusem pe la depozitul de anvelope si citisem denumirea direct de pe cauciuc si apoi i-am intrebat, si iesisera vreo 18mil si ceva...
![]() acum juma' de ora mi-au venit si noila cauciucuri, astept si jantele peste vreo 2h si revin cu poze cu noile roti ![]() 5 Oct 2007, 22:41: am ajuns la munte cu noile roti insa situatia nu e chiar roz. imi trage dreaota, iar peste 120 trepideaza nasol. o sa continui la sectiunea de jante la subforumul clio 3. daca aveti idee de ce se omporta asa... postez de pe un pda, scuze daca apar greseli This post has been edited by herculane: 5 Oct 2007, 21:41 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 00:36 |