Anvelope / Cauciucuri Tigar, a folosit cineva, merita investitia ?
![]() ![]() ![]() |
Anvelope / Cauciucuri Tigar, a folosit cineva, merita investitia ?
Axe |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) Tigar_HitrisA.jpg ( Size: 53.33k ) Number of downloads: 32429 |
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din cate stiu sunt reesapate...
Oricum sfatul meu este sa te orientezi catre anvelope de firma chiar daca sunt mai scumpe...pt. siguranta ta... anvelopele au un rol foarte important in tinuta masinii pe drum ...si de aceea eu zic ca este foarte important sa fie de buna calitate... mai ales ca unele noi te duc 50.000 de km...deci nu le schimbi in fiecare zi... Am avut de exemplu Matador Aquilla noi si nu am fost deloc multumit de ele...intra ABS cand nu te asteptai... am pus Continental...alta viata... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Sunt firme pe piata care produc diverse la o calitate superioara si preturi mici, a se vedea un exemplu si NU FAC RECLAMA dar vreau sa fiu inteles; firma "365" a lui mega-image, incercati orice de la ei de la apa la detergent de masina sp vase, veti avea o revelatie, exemplele pot continua. Bravo celor care pot sa produca de calitate la pret mic, mai pe romaneste se multumesc sa castige din rulaj decat din plesneala !
Sa revenim la subiect, ma intrebam daca nu cumva acest Tiger este o astfel de firma pt ca anvelopele chiar arata bine si nu par resapate. Deci hai, sariti cu impresii cei care ati utilizat sau care stiti ceva concret despre firma asta. Resapate ??? p.s. sa mai adaug si un ex "pe invers", acum am pe masina am niste Pirelli P6000, de toata jena, aluneca la franare, mi-am luat o acvaplanare la sub 100km/h de toata frumusetea ( chiar am deschis un topic pe tema ), precizez ca sunt noi cauciucurile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! This post has been edited by Axe: 8 Jun 2008, 09:08 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
Tigar e o firma sarbeasca si din 2003 lucreaza cu Michelin. s-a numit Tigar MH pana in 2007, acum se cheama Tigar tyres.
http://www.tigartyres.com/tigarmh/article.php?aid=77 presupun ca daca sunt parteneri michelin, nu-si asociau aia numele cu o fabrica de gumilast This post has been edited by valeron_x: 8 Jun 2008, 10:53 |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
Axe |
![]()
|
...., am intuit bine ?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
nu stiu, cumpara-ti si vedem dupa aia
![]() eu daca ar fi sa aleg pentru 185, 55, R15, mi-as lua Goodyear Eagle Ventura, cu 5 lei mai scumpe This post has been edited by valeron_x: 8 Jun 2008, 11:06 |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
Axe |
![]()
|
mda, dar vreau sa o inaltz un pic, mai bine pentru borduri, asa ca vreau musai 185/65/15, este cam max ce pot sa pun pe modelul meu
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
[p.s. sa mai adaug si un ex "pe invers", acum am pe masina am niste Pirelli P6000, de toata jena, aluneca la franare, mi-am luat o acvaplanare la sub 100km/h de toata frumusetea ( chiar am deschis un topic pe tema ), precizez ca sunt noi cauciucurile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote] Axe ,la anvelope 99% din ieftinituri sunt proaste...si eu nu ma joc cu siguranta mea...cat despre Pirelli P6000 eu personal am fost multumit de ele....in general imi place Pirelli in special cele de iarna.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Axe |
![]()
|
am fost si le-am studiat, arata foarte bine nu bine, dar tipul de acolo, chiar vanzatorul mi-a spus ca sunt resapate si nici vorba de parteneriat cu michelin !!!
![]() http://avtosell.ck.ua/images/Tyres/Debica%20Passio.jpg This post has been edited by Axe: 10 Jun 2008, 08:18 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
e foarte posibil ca acele pirelli p6000 sa fie prea vechi.. si oricata "carne" mai au pe ele, cauciucul imbatranit.. blabla.. nu mai e bun
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Axe |
![]()
|
Daca cineva are dovada ca sunt resapate sa posteze aici sa stie lumea pe ce arunca banii sau dimpotriva poate este doar un zvon ???
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pai ti-am spus ca stiu ca sunt de cand ai zis de ele... ai comfirmarea si a celor care le vand....tie chiar iti place sa umblii dupa ieftinituri...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Axe |
![]()
|
cel care le vindea era un vanzator care putea sa zica asa pt ca de ex nu mai avea patru sau avea un castig mai mare la alte anvelope, daca te duci la unul care are depozitul plin de Tigar precis afli ca sunt japoneze si au iesit pe primul loc la testele ADAC in 2007 si 2008 !
![]() cand am zis dovada inseamna un document, site, care trateaza problema. iata un ex ai auzit de Marangoni Vanto, citeste testele depre ele la ADAC, costa putin peste 200ron !!! This post has been edited by Axe: 11 Jun 2008, 13:23 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
valeron_x |
![]()
|
oricum, ai gasit acum niste cauciucuri extraordinare... bine ca n-avea montana la 100 RON bucata
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
Axe |
![]()
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa, no pana aici
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
valeron_x |
![]()
|
asta da comparatie, marangoni cu debica si tigar, e bine. se mai fabrica "victoria"? ce bune erau dom'le, duduiau tractoarele pe ogoarele patriei... si unele dintre ele erau si rotunde
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
Axe |
![]()
|
pai asta era ideea ca nu se compara calitativ dar ca pret nu sunt cu mult mai scumpe. oricum eu pana la urma am comandat continental ecocontact3, le astept sosirea azi !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
valeron_x |
![]()
|
sa le stapanesti sanatos, eu am conticontact pe masina de serviciu si sunt ok. se comporta si arata foarte bine si dupa aproape 20 de mii de km
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Axe, timp sa faci topicuri multe si degeaba ai, dar de
![]() http://www.tigartyres.com/tigarmh/article.php?aid=77 Nu am vazut nicaieri spunandu-se ca sunt reesapate. Si in plus, pe orice anvelopa reesapata este mentionat acest lucru. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Axe |
![]()
|
din contra eu ma itrebam ce-i cu ele, am zis daca citeai cu atentie ca nenea vulcanizatoru le-a denigrat ca fiind resapate, citeste mai sus.
si se pare ca si tu ai cam tot atat timp liber ca si mine. ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
gigi_kent |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 2 September 07 ![]() |
Cauciucurile Tigar sunt excelente. Am un set de iarna si am urcat unde toate firmele astea care au nume mari nu au urcat nici 10 metri. Asa ca nu mai aruncati cu banii in cauciucuri de firma doar ca se numesc cum se numesc.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan 1.5dci
2007
- is www.cartefunciara.com
|
|
iiulian2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 May 09 ![]() |
Salutari,
astazi mi-am montat si eu pe masina cauciucuri Tigar Winter1 205/55 R16 M+S 91H. Voi reveni cu feedback la prima zapada ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2007 Sedane Luxury Privilege 1,6 16v
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Confirm si eu implicarea Michelin-ului in productia Tigar. De ceva vreme studiez piata si m-am mai documentat. Anvelopele Tigar sunt produse sub egida Michelin si nu sunt sub nicio forma resapate.
Pentru mai multe detalii am atasat un document care confirma cele spuse de mine. @iiulian2000: De unde ai cumparat si cat a fost bucata (205/55/R16)? Pana la zapada, eventual poate ne spui niste impresii despre cum se comporta pe asfalt uscat/ umed (zgomot la rulare, franare pe asfalt umed, etc.). This post has been edited by dansora: 14 Oct 2010, 08:40 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 13 Jun 2008, 18:07) Axe, timp sa faci topicuri multe si degeaba ai, dar de ![]() http://www.tigartyres.com/tigarmh/article.php?aid=77 Nu am vazut nicaieri spunandu-se ca sunt reesapate. Si in plus, pe orice anvelopa reesapata este mentionat acest lucru. Au trebuit aproape trei ani sa se adevereasca faptul ca topicul nu-i degeaba iar gumele ie bune bre ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Nici n-am observat de cand e topicul
![]() |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Vesnic_nemultumitu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 December 07 ![]() |
Am vazut eu la NORAUTO Tigar Winter 1:
195/65R15 91T 183.80 Ron/buc 205/55/R16 91H 272.70 ron/buc Montajul nu e inclus. |
--------------------
Renault
Megane 1,5 dci 85 cp
2007 Lux Privilege
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
Pt cei care, totusi, v-ati pus Tigar pe masina: cum sunt? cum merg pe zapada? Cat sunt de silentioase? Am gasit o promotie pt cauciucuri Tigar Winter 1 la 165 RON (175/65 R14), si ma bate gandul sa imi iau pt Clio.
Resapate nu cred ca sunt, am vazt destui distributori care le vindeau ca noi. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nici continentalurile nu sunt silentioase si tu vrei tigar sa fie silentios... si chiar si asa asta e factorul determinant?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
Good Year Ultragrip 7+ e silentios.
Pt mine e important sa fie cat de cat silentioase. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
CAT10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 October 10 ![]() |
Tocmai mi-am pus Tigar 205/55 R16 Winter. Pe langa faptul ca arata destul de bine nu fac nici pe departe zgomotul pe care ma asteptam sa-l faca. Cel putin pana la 90 km/h nu sesizez diferenta fata de Michelin Energy pe care tocmai le-am dat jos.
Pret: 290/bucata la Badrom. Cu tot cu montat si echilibrat m-a costat 1250 RON. Astept acum sa le vad eficienta in conditii dificile (ca dor d'aia am dat banii pe ele). Cei care le-au montat imi spuneau ca cunosc pneuri de firma mai zgomotoase decat Tigar ceea ce nu ma surprinde caci pana la urma zgomotul nu tine doar de profil ci si de amestecul din care este facut cauciucul. |
--------------------
Renault
MeganeII
2006 Bicorp Phase2
- AG....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:33 |