Antena Megane II, si-a inlocuit-o cineva?
![]() ![]() ![]() |
Antena Megane II, si-a inlocuit-o cineva?
liviurosioara |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|||
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Vezi topicul"mi-au furat antena". Din pacate nici eu nu reusesc sa gasesc rezolvarea, luate pe rand toate functioneaza bine: r cd -ul , firul de antena , amplifu' si spicul, insa pe langa semafoare si aiurea tot haraie.Am deja 4 antene diferite si nu e mare schimbare cu nici una, dar mai bine decat cu aia de gsm.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Eu am schimbat antena (am mai scris pe undeva, dar nu mai gasesc postul), din motive pur estetice. Cea originala mi se parea imensa, pentru masina mea si am pus una argintie de 9cm, care are receptie buna (pentru lungimea ei), singurele probleme avandu-le pe valea jiului si in alte zone asemanatoare.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
OFF: Sabine in contra a ceea ce se spune in lumea moderna.. SIZE DOES MATTER
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Iar , statistic vorbind, lumea pe aici exclama: "wow!!!!! uite ce antena mica si sexy are pe masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
DVK |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 27 May 06 ![]() |
am si eu aceeasi poblema ,nu-mi place deloc cum se aude , se mai si intrerupe uneori
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2004 1.5dci Renault Megane Sedan 1.5dci 100cp Confort Privilege 11/2004
|
|
mirceone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 10 February 06 From: Timisoara ![]() |
Si eu am probleme cu receptia. Se aude mai prost decat la un cass pe care l-am avut intr-o Dacie, si era cel mai ieftin Philips de la Metro. Nu stiu daca e de la antena sau nu, dar in oras se schimba cateodata tonalitatea, adica se aude mai "infundat", are paraziti, iar afara mi se pare ca nu are o raza lunga in care receptioneaza bine FM-ul. Iese din unda cam repede. M-am gandit sa-mi schimb antena, dar inca nu am incercat.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane Sedan, 2005, Confort Expresion 1,6 16v
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Se pare ca cea mai buna varianta ramane tot antena oricginala...Eu am cumparat dintr-un hypermarket una care chipurile e de aluminiu, foarte mica si din cele 6 posturi de radio setate cand aveam antena originala mai prind doar 4....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Antena de care vorbeste Heron am avut-o si eu pe masina si, pe langa faptul ca se auzea un pic mai prost decat inainte, a si atras privirea unor "baieti" care nu s-au obosit sa o desurubeze ci au smuls-o cu tot cu piulit incastrata in suportul de plafon. Si sa vezi atunci ce distractie pana am reparat porcaria aia de suport (ca are si amplificatorul de antena integrat in el - atentie pentru cei care vreti sa schimbati antena cu totul) si nu era "decat" 200 RON unul la service.
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
bcc1981 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 2 April 05 ![]() |
deci nu sunt singurul cu probleme cand vine vorba de calitatea radio.
Mai nasol este ca am luat un mp3 player cu memory stick, care se alimenteaza de la bricheta, si emite pe fm (pe mai multe frecvente). Pana si ala se aude prost, cu fasaituri, pureci, si ce mai vreti voi. Deci nici macar un emitator aflat la 2 metri de antena nu este receptionat calumea. Acuma putin offtopic, un mp3 player agreat de renault imi puteti recomanda? sa pastrez in continuare comenzile pe volan si afisajul. Am inteles ca la ultima versiune de megane exista si mp3 player, se poate cumpara si pune unul de-acolo pe m2-ul din semnatura? |
-------------------- megane sedan confort privillege 1,5 dci 80 cp optiuni: vopsea metalizata, clima, asr, esp, scaune incalzite feb 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:02 |