Amortizoare noi kayaba
![]() ![]() ![]() |
Amortizoare noi kayaba
gabi. |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 3 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2003
|
|||
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa revina la pozitia initiala
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
gabi. |
![]()
|
Alte pareri..? Revin sau nu amortizoarele pe ulei la pozitia de maxim daca sunt comprimate?
|
--------------------
renault
laguna
2003
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
nu sunt sigur ca ar trebui sa poti sa le comprimi (ca om normal) cu mana, asta in primul rand.
si da cred, ca ar trebui sa revina la forma initiala - extinsa. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Cred ca nu , la cele pe ulei este practic o circulatie controlata a fluidului , nu are de ce sa revina la pozitia destins . Nu-i un recipient sub presiune , ca sa intelegi , nu are ce sa impinga pistonul in sus .
Pe interior , in capul pistonului , este un fel de flansa cu canale prin care uleiul circula la comprimare/destindere . Viteza cu care circula este data de diametrul gaurilor respective , astfel incat masina sa nu intre in balans . |
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
- MS 07 NAT
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Si eu am cumparat in trecut KYB (kayaba) la opel si exact asa faceau.Deci stai linistit.Si da....trebuie sa le poti comprima cu mana, nu usor dar trebuie.Retine ca nu amortizoarele tin masina ci arcurile, amortizoarele pur si simplu iti fac masina sa nu se miste ca o barca, atat timp cat se intorc usor pe toata cursa, totul este ok.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
Taurul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 22 April 08 From: Iasi ![]() |
Am aceleasi amortizoare pe fata (KYB ulei) si nu trebuie sa revina tija amortizorului dupa apasare, respectiv eliberarea acesteia. Unii meseriasi sustin ca un amortizor la care tija nu revine dupa ce aceasta a fost impinsa pana la maxim, este un amortizor defect. Greseala totala, acest lucru se intampla doar la amortizoarele cu gaz.
Of topic. Cand am schimbat amortizoarele pe fata am avut surpriza sa constat ca unul dintre ele este cu ulei (stanga fata), iar celalalt cu gaz. Tare...nu ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008/ 2.0 benzină, 140 CP
|
|
gabi. |
![]()
|
Le ai de mult timp pe masina? Cum se comporta? Esti multumit de ele?
|
--------------------
renault
laguna
2003
|
|
Taurul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 22 April 08 From: Iasi ![]() |
Abia ce le-am schimbat. Deocamdata mi se par ok. Voi vedea pe parcurs ce se intampla. Oricum, din cate am vazut amortizoarele originale de pe laguna 2 sunt tot KYB, diferenta este ca pe acelea mai scrie si RENAULT.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008/ 2.0 benzină, 140 CP
|
|
florin_iovan2000 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 9 November 12 ![]() |
amortizoarele pe gaz tot timpul revin in pozitia maxim deschis iar cele pe ulei,nu. cele pe gaz nu le poti comprima cu mana iar cele pe ulei le poti misca in sus si in jos dar cu miscare lina,adica fara smucituri.
|
--------------------
renault
laguna 2,ph2,
2006, 1.6 16V+LPG
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Sper ca va dati seama ca amortizoarele n-au doar gaz in ele....ci tot ulei cu gaz, e ca un fel de coca-cola, ca sa zic asa..., pe mine m-au tinut un an si ceva, drept pentru care m-am dus direct la Domnul Codescu, in com. Rosu. Cautati pe net sau intrebati pe baietii care-si fac masinile pentru drag sau drift. Cum le vrei asa ti le face... ARTA!!!!!!!
|
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
sfinx99 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 5 April 08 ![]() |
Amortizoare pentru fata...pe gaz sau pe ulei?
Ce recomandati? |
--------------------
Renault
LagunaII
2003 Privilege
- CT99TIA Noi traim in Romania...si asta ii ocupa tot timpul lui Badea...Mircea Badea!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:36 |