Ajutor urgent filet dus in chiuloasa:((
![]() ![]() ![]() |
Ajutor urgent filet dus in chiuloasa:((
razvyp |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 31 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|||
mavexim |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 January 10 From: Targoviste ![]() |
Mai exact care filet ti sa dus? Fi mai explicit
|
--------------------
Renault
21
1992 gtd
- db-56-cfh
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Filetul de la o bujie... alea sunt singurele filete in chiulasa.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
razvyp |
![]()
|
filetul unde se introduce bujia .nu filetu de pe bujie ca bujii sunt destule ..filetul din chiuloasa
|
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Era clar, ravyp, pentru toata lumea, ca daca era de la o bujie o dadeai dracu' si puneai alta. Am si zis acolo ca sunt singurele filete in CHIULASA (nu chiuloasa).
Acum, ca suntem lamuriti, sper sa vina si cineva cu o solutie. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
treishu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 14 November 09 ![]() |
o dai jos. si apoi mergi cu ea la un strungar destept care iti face o reductie...
adica iti face o piesa cu filet exterior si interior.... pe exterior este un filet care il da in chiulasa si pe interior este filetul de bujie... |
--------------------
Renault
5
1990 Cabrio
|
|
davincu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
Razvyp@ , ai enumerat chiar tu cele 2 posibilitati! Imi pare rau, dar asta este: ori schimbi chiuloasa, ori maresti gaura, filetezi si pui o reductie. Eventual faci o reductie pe care o infiletezi fortat si apoi pui o bujie mai subtire.
Poxipol si alte alea nu vor rezista mecanic si nici termic. Hai ca nu-i capat de lume sa schimbi chiuloasa! Oricum daca bucsezi va cadea span in cilindru asa ca tot va trebui sa o dai jos. Eventual daca ai pe acolo un atelier, o dai jos si o duci la ei sa o bucseze. Daca ceri pe forum poate gasesti o chiuloasa si ai tot sprijinul nostru sa o inlocuiesti. Bafta! |
--------------------
renault 5
gts benzina
1985
- TM 03 TIJ
|
|
razvyp |
![]()
|
chiulasa e buna de aia na-s schimbao da mi-am facut rost de reductie incerc sa o fac apropo garnitura de chiulasa cam la ce pret e si potriveste de la super nova? sa stiu ce sa cer sau o chiulasa asa cat de cat buna cam la ce pret ar fi , va multumesc mult astept raspunsuri..momentan umblu cu masina asa ca am pus bujia intr-un stil mai romanesc
![]() |
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
in momentul in care ai dat jos chiuloasa,mergi cu ea la "bucsat"...stiu ei ,aia de la atelier ce au de facut...daca ai motor de 1.4 merge garnitura de dacie 1310...daca reusesti si pui resductia poti merge mult si bine cu ea asa.
This post has been edited by Adi R5: 1 Feb 2010, 21:40 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
tilicaru |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 April 08 ![]() |
o garnitura de chiuloasa este vreo 40 de lei originala .cu reducere poti so iei si la 30 de lei . asa ca nu vad de ce te complici . ia una originala ca nu e scumpa .piesele de reno nu sunt scumpe chiar asa .poti lua daca tot umbli la chiuloasa un set complect de garnituri care cosa undeva la 100 de lei si faci totul nou . ma refer ca pui totate garniturile noi.
|
--------------------
renault r5 campus
renault
1987
|
|
razvyp |
![]()
|
ideia lui tilicaru e foarte buna ..acuma sa vad ca deja au trecut 5 zile si nare nici pe naiba scapa putina compresie ca se aude cum sufla pe langa ea da merge brici trage de nare treaba chiar am si turato am facut niste drifturi si eu pe zapada umpic cum a nins, va multumesc de raspunsuri pana la urma tot am sa o fac foarte ieftine is garniturile credeam ca is mai scumpe .multa bafta baieti cu buburuzele voastre
![]() |
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|
razvyp |
![]()
|
am rezolvat treaba cu filetu in chiulasa fara a da chiuloasa jos care santeti interesati postati ca va raspund cum sa puneti reductia si cu ce sa scoateti spamu de acolo ..merge brici !
![]() This post has been edited by razvyp: 5 Feb 2010, 10:40 |
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|
maoR11 |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 407 Joined: 1 November 08 From: BuZaU ![]() |
cum scoti spanu, ca eu mam gandit sa folosesc un magnet da aluminiu nu e atras de magnet
This post has been edited by maoR11: 5 Feb 2010, 19:09 |
--------------------
Reno' 11
Diesel
1984 hatchback 5 usi
- numar de buzau [B][COLOR=red][SIZE=7]No speed limit!
|
|
razvyp |
![]()
|
si mie mi-a zis strungaru faza cu magnetu.da nu merge.stii cum sa faci ia o spita subtire pune vazelina pe ea si cu rabdare il scoti tot nu-i da cheie pana nu vezi ca se invarte pistonasu in 20 de min mia facut-o un om batran inca ..se prinde spamu de vaselina scoti iei jos spamu,,pui iar vaselina si tot asa tot cate umpic pana il scoti tot invarte tu cu cheia de acolo de sub alternator si ia capacu dp delocou te uiti la lulea daca merge o tura roata luleaua poti sai dai cheie .de 3 zile nu mai am treaba si doar 25 ron mi-a luat mosu..dupa ce il scoti tot ii poti da o cheie asa fara bujie ca il mai arunca ea afara da ai grija sa scoti tot spamu ca de ramane poate crepa pistonasu
|
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
..inainte de lucrare pozitionezi pistonul in punctul cel mai inalt ...astfel incit sa nu te incurce ...iar la sfirsit cu un aspirator destept inlaturi mizeria.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:15 |