Ajutor! Suspensie spate Kangoo., S-a lasat o parte pana jos!!!
![]() ![]() ![]() |
Ajutor! Suspensie spate Kangoo., S-a lasat o parte pana jos!!!
catalincre |
![]()
|
||
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault/nissan
twingo/note
2009 night&day/2006 acenta
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu este asa grav.
Se intampla sa se mai rupa si barile de torsiune. Se schimba relativ usor(depinde de experienta mecanicului/service)si nu implica imobilizare de durata mare. Poti sa cumperi de la un magazin specializat in piese auto si sa te duci la un service sa o schimbi. NB! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
merci de incurajare. te refereai la schimbarea barilor de torsiune ca e usoara? ca in nici un caz nu e asa (daca sunt ruginite e o mare pacoste). daca te refereai la puntea toata te cred. o pot face si eu singur. uite aici un tutorialpunte spate schimbare ma intereseaza daca pot scoate barile dintr-o alta punte si sa le montez in puntea mea (pot face rost de una fara ABS)
|
--------------------
renault/nissan
twingo/note
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Daca bara de torsiune sa rupt...puntea in ce stare este? Pe de alta parte verifica totusi (nu sunt sigur in cazul kangoo) insa la Twingo nu este nici o diferenta la nivel de punte intre versiunile cu ABS si fara. Dupa cum spuneam, nu stiu exact la Kangoo insa sa nu te mire daca nu gasesti diferente.
This post has been edited by bubu782001: 5 Apr 2011, 23:36 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
NBT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 20 May 09 ![]() |
Atentie la sensul de torsiune al barilor, adica sa nu le montezi pe cele de pe partea dreapta pe stanga si invers ca se vor rupe iar
![]() |
--------------------
Opel
Vivaro
2004
|
|
catalincre |
![]()
|
merci de sfaturi, s-a rezolvat totul cu o punte second-hand. @bubu: sunt diferente intre cele cu si fara ABS, au un locas pentru senzorul de ABS, senzorii ies relativ usor din punte (pe cea second nu erau), nu e ca la twingo unde ai sanse 5% sa-i scoti. Acum am ceva piese de rezerva.
|
--------------------
renault/nissan
twingo/note
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu este cu suparare ,la ce pret ai gasit puntea ?
|
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
2003
- b55fux
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:06 |