Aditiv Diesel recomandat, Ce aditivi sunt recomantati pentru motorina
![]() ![]() ![]() |
Aditiv Diesel recomandat, Ce aditivi sunt recomantati pentru motorina
Vlad.Focsa |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 January 21 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2013
|
|||
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Motorina extra fara nimic, nu te complica degeaba. Am Koleos de cativa ani buni, nu am folosit niciodata aditivi. La Skoda Octavia 1.9 tdi scrie expres in carte sa nu se foloseasca aditivi.
|
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
fara aditivi de nici un fel ... talpa periodica si sa te feresti de condus subturat .. revizii la timp cu filtre de calitate .. cam atat ai nevoie ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Vlad.Focsa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 January 21 ![]() |
Multumesc pentru indrumare.
Am intrebat de aditivi deoarece carburantii de la noi nu sunt chiar cea mai buna calitate, desi alimentez doar motorina extra de la MOL. Ma gandeam sa ajut cu ceva aditiv pentru curatare/crestere cifra cetanica, antiuzura. cj98czh , daca imi poti recomanda un mecanic/service bun (in Cluj Napoca) pentru Renault, iti sunt recunoscator. Scuze de off topic ![]() |
--------------------
Renault
Koleos
2013
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
carburantii la noi corespund cu standardele europene. Aia cu calitatea proasta o fi valabila daca alimentezei de la staii no name.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 04:15 |