Accelerare intrerupta si martor ESP, Intrerupere accelerare si martor ESP aprins
![]() ![]() ![]() |
Accelerare intrerupta si martor ESP, Intrerupere accelerare si martor ESP aprins
boriss007 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 7 September 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|||
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 749 Joined: 9 October 14 From: Dumbrava Timis ![]() |
Salut. Asa se intampla cand esp-ul detecteaza o alunecare(in cazul tau detecteaza eronat) si atunci iti daie acceleratia. Incearca sa faci o plecare de pe loc cu scartait de roti sau pe un drum cu pietris sau nisip sa faci un fel de drift si sa accelerezi sa vezi ca la fel se intampla. Doar ca motivu ii ca ceva senzor citeste eronat la momentu respectiv.
|
--------------------
Renault
Laguna
2 2002 1.9dci 88kw 120cp 290.000km
- M 3185 BK Renault Talisman 2021, 2.0 blue dCi 160cp Intens 75.000km
Renault Trafic 2006 1.9dCi 100cp 268000k, |
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Si eu zic ca ce a zis Lupul_Cadminel e adevarat.
Sa fii sigur ca nu e de la senzorii ESP , dezactiveaza ESP-ul de la buton si mergi un timp asa daca nu mai face ,, figuri " cred ca ai un senzor de iti citeste eronat rotatia rotii. Bafta! |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
2002 privilege
- es/4197-BVS
|
|
boriss007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 7 September 08 From: Iasi ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri.
Am sa incerc cu ESP-ul dezactivat. E drept ca pana de curand am avut cateva probleme care tin de senzorii de directie. Am avut o deviere mare in volan (era deviat cu vreo 15-20 grade ... si am inteles ca si asta poate fi o problema). Acum am facut directia complet, indreptat volanul dar tot apar simptomele. Am mai umblat si la frana de mana ca a trebuit reglata si am inteles ca si acolo mai exista un senzor de determinare a pozitiei masinii. Am sa incerc cu ESP-ul dezactivat. |
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|
boriss007 |
![]()
|
Revin cu rezultatele.
Am incercat sa merg cu ESP-ul dezactivat. Aceleasi simptome. Cam ciudat. O sa verific si mufele de la senzori sa nu se fi miscat. |
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:25 |