Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Abonament IDM CLUB, pentru cine vrea sa treaca iarna mai usor

geomvp2nite
post 9 Jul 2010, 15:31
Post #61

.

Group: Members
From: Bucuresti

Eu nu sunt conditionat doar de o parte a orasului, stiu si eu povestea asta cu zi-mi o sala buna in zona mea...daca vrei sa faci sala(sport) te duci nene si la capatu' celalalt al orasului, si nu neaparat cu masina ca nu te-ai nascut in masina(niciuna de mai sus nu iti erau adresate in mod direct)

Revenind, si fara sa se considere reclama, sala la care merg eu se afla in centrul Bucurestiului, mai precis la Universitate si tarifele sunt mai mult decat acceptabile, avand in vedere dotarile salii(AC, aparatura moderna, atmosfera mai mult decat buna, instructor sala). Eu platesc abonament student care inseamna sala nelimitat in orice zi, fara limita de ore, daca ajungi sa intri in sala pana la ora 16:00. Abonamentul full este 130 ron/luna(nelimitat, fara nicio restrictie, vii dimineata si pleci la ora 24:00 cand se inchide sala). Sunt mai multe tipuri de abonament, printre care si familiy sau ceva gen, prin care 2 persoane se bucura de abonamentul full, pentru 200ron= 100 ron de persoana. Inchei aici, ca nu vreau sa se considere reclama, daca te intereseaza numele salii da-mi de veste.

PS: La sala mai sus mentionata, il gasesti de multe ori pe saptamana pe Florin Uceanu, mare campion la culturism tongue.gif (eu l-am mai intrebat una, doua)

This post has been edited by geomvp2nite: 9 Jul 2010, 15:33

--------------------
renault megane hb 1.6 16v 2004 sport dinamique
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tzunoi
post 9 Jul 2010, 15:36
Post #62

Membru

Din pacate restrictia de zona nu e data de comodidate cum gresit crezi cine de faptul ca mai am si alte treburi pe care incearc iar in timpul liber incerc inghesui multe inclusiv sala.
Dar universitate suna bine. Zi-mi te rog numele ei, pe PM daca nu aici.

Mersi,
Ionut.

--------------------
+
semit
post 9 Jul 2010, 15:37
Post #63

Private Spice

Group: Moderatori

inseamna ca mergi la Danger's Team biggrin.gif, pe la ce ore mergi sa vin si eu biggrin.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
EdyB
post 10 Jul 2010, 10:08
Post #64

Reno-watt!

Eu zic sa spuneti cum se cheama salile...ce atata "pe PM, ca sa nu fac reclama"...sa afle oamenii exact despre ce vorbiti, ca nu suntem la tv.

Acum, nu c-as fi vreun fan infocat al idm club, dar spun numai ca punct de vedere cat de cat obiectiv. Eu m-am dus cu grupul care s-a format la sfarsitul lui ianuarie...dupa cum stiti probabil este 360 ron/6 luni membership-ul pentru grupuri de 10+. Si mie mi s-a parut oarecum nejustificat acest cost, pentru ca nu-ti ofera acces inclus la vreo facilitate, dar vedeti...tocmai de aceea nu stau sa astept la coada la un aparat. Smecheria este urmatoarea...la reinnoirea membership-ului se tine cont de cat ai cheltuit in ultimele 6 luni...de exemplu eu mi-am calculat c-as fi dat cam 2 mil pe luna...asta inseamna 12 mil in total plus ca mi-am pus pe cardul meu (fara sa platesc doar eu tongue.gif ) toate iesirile cu prietenii la bowling, biliard sau pingpong, iar de la 12 mil in sus, reinnoirea membership-ului costa 90 de lei, iar daca am sarit de 16 mil nici nu mai platesc.

Daca e sa dai la o parte membership-ul, 9 lei/ora la fitness ( pana in ora 15 este 6 lei/ora) te scoate la o suma echivalenta cu cat dai la o sala din cartier...asta daca nu stai sa dormi pe margine si-ti faci programul cu pauze nu f mari...pana la urma e oarecum normal sa platesti mai mult daca ocupi spatiul mai mult timp, nu?

Altceva care-mi convine este vestiarul...sunt cabine de o persoana cu dus individual, iar bagajul il lasi la receptie...in sala poti sa-ti lasi telefonul aruncat pe unde vrei fara nicio teama.

Instructori sunt destui...gasesti oricand unul liber...si sunt de treaba majoritatea.

Si vin destui oameni "normali"...care vor doar sa se intretina...mai sunt si oameni cu fite, sunt si asa-zise "vedete"...acuma depinde de cat de mult te intereseaza asta...pe mine unul chiar deloc (pe eba ce-i drept daca as vedea-o cred ca i-as zice vreo doua biggrin.gif ).

Ce nu-mi place este ca se cam lacomesc cu preturile mari la produsele pe care le vand la receptie...de aceea vin cu apa de acasa.

--------------------
Renault Clio Symbol 2 2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
+
Tamango
post 10 Jul 2010, 10:38
Post #65

Biciclist

OK, mersi de info ... in afara de IDM mai exista vreo piscina mai curata in Bucuresti ? Fara fitze si cocalari ?

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
geomvp2nite
post 11 Jul 2010, 09:00
Post #66

.

Deci, revin este vorba de Danger's Team, si este situata vis-a-vis(lateral) de spitalul Coltea.

http://www.dangersteam.ro/tarife.html

@semit: eu deocamdata am oprit activitatea, de vreo saptamana pentru ca am niste treaba luna asta, dar revin cat de curand!

--------------------
renault megane hb 1.6 16v 2004 sport dinamique
+
tzunoi
post 12 Jul 2010, 09:11
Post #67

Membru

Ce stiti de astia http://pureromania.com/?
Am primit acasa o oferta inclusiv cu harta & nr de telefon - dar nu am reusit sa ii gasesc si nici nu raspund la telefon. Ca localizare, dupa ce zic ei, sunt undeva langa afi palace...dar azi dimineata nu i-am gasit.
Stie cineva ceva de ei?

--------------------
+
corighi
post 1 Sep 2010, 09:28
Post #68

salut. mai e cineva interesat de abonament IDM de 10+ la bazin? suntem 2 persoane, astept raspuns aici

This post has been edited by corighi: 1 Sep 2010, 09:28

--------------------
Dacia Logan - - 2004
+
EdyB
post 2 Sep 2010, 08:30
Post #69

Reno-watt!

Vroia si prietena mea...deci inca o persoana.

--------------------
+
tzunoi
post 2 Sep 2010, 10:28
Post #70

Membru

Vedeti ca mai sunt unii aici - unii adica vreo 6. Spor.

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...0&#entry8729748

--------------------
+
L!nuX
post 21 Jan 2013, 13:13
Post #71

Membru decent

Ridic topicul
Cine este interesat ?
Accesul la bazinul mare tot e blocat pentru "incepatori" in ale membershipului ?

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
clr
post 21 Jan 2013, 16:14
Post #72

Membru autentic

Daca se poate obtine acces la piscina mare as putea fi si eu interesat. S-a incercat ceva la noi la serviciu, dar la final ni s-a comunicat ca nu se poate si la respectiva piscina sad.gif
In cazul in care se poate obtine exista sansa sa gasesc chiar inca 2-3 colegi, trebuie sa-i iau din nou la intrebari daca mai sunt interesati smile.gif

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
Laurentziu83
post 21 Jan 2013, 20:27
Post #73

Membru autentic

Ca tot suntem pe subiect:
Stie cineva o piscina in Bucuresti cu un bazin suficient de mare (vreo 25 de metri), conditii decente, la care sa nu fiu nevoit sa imi fac abonament si nici sa nu coste 100 lei ora?

Cand stateam in Galati mergeam la Ra Ay la Braila, http://www.raaybraila.ro, (nu merge momentan site-ul, dar am gasit un filmulet aici), aveam acces la sauna si la jacuzzi, dusuri, totul cu 20 de lei pe 2:30 ore.
Sincer mi se pare mai convenabil decat sa dau 350 de lei pe un abonament de 6 luni pe care poate il folosesti de maxim 10 ori din diferite motive, gen n-ai timp sau pur si simplu te plictisesti. Acu, nu zic nu, 20 de lei era pret de provincie, in Bucuresti ma astept la 40, dar macar sa am unde sa merg.
Vreau pur si simplu sa merg de cateva ori, si, dupa ce ma plictisesc, sa renunt.
Prin urmare, caut ceva asemanator.

--------------------
. . .
+
clr
post 22 Jan 2013, 09:52
Post #74

Membru autentic

Cred ca esti un pic dezinformat, cel putin daca vorbeai de IDM. Din cate stiu eu, de aia 350 lei (presupunand ca se strang 20 oameni) primesti doar dreptul de accesare, pentru intrarile efective esti taxat la ora smile.gif

--------------------
Ex Renault Megane 2003

+
EdyB
post 23 Jan 2013, 09:16
Post #75

Reno-watt!

Gasiti aici http://www.idmclub.ro toate detaliie, nu va mai dezinformati singuri. Inscrierea initiala costa 720 ron/pers/6 luni daca vii singur, 540 grup de 2-9 pers, 360 la grup de peste 10 pers; a fost o oferta asta-vara (plateai 360 de ron chiar daca veneai singur). In banii astia ai numai calitatea de membru. Tarifele sunt aici http://www.idmclub.ro/tarife-wellness-fitness.php

--------------------
+
clr
post 23 Jan 2013, 15:45
Post #76

Membru autentic

E adevarat, n-am mai retinut bine numarul, era vorba de 10 nu 20.
Detaliile pentru ce ma interesa pe mine sunt aici

Iar informatiile sunt destul de limpezi. Ideea acestui topic era tocmai ca se stranga mai multe lume si sa nu plateasca suma aceea de 720 doar ca sa devii membru W3.

Doresc sa devin membru la Piscina (W3). Ce trebuie sa fac si cat ma costa?

Deci W3

Singura dezinformare era relativ la cati trebuie sa ne stragem, in rest ce am spus a fost corect.

--------------------
Ex Renault Megane 2003

+
EdyB
post 24 Jan 2013, 09:20
Post #77

Reno-watt!

E f bine daca va strangeti...pacat ca n-ati fost pe faza cu oferta de asta-vara. Eu mi-am facut acum 3 ani, cu grupul strans pe acest topic. Merita fara niciun regret banii si veti vedea ca pe termen lung costurile sunt apropiate celor din salile de cartier (ma refer la fitness, ca la piscina esti si mai avantajat aici) si mult sub cele de la world class.
La prelungirea membership-ului, costul e de la 360 ron in jos, in functie de cat cheltuiesti in alea 6 luni (eu dau cam 180 - 90 ron).

Daca va mai pot oferi alte informatii, nu ezitati sa le cereti.

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 19:57
Dacia