AUTO GROUP RESITA
![]() ![]() ![]() |
AUTO GROUP RESITA
rusu.claudiu |
![]()
|
||
![]() Radu Group: Members Posts: 90 Joined: 13 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001
|
|||
gheorghe1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 3 October 07 ![]() |
Auto Group Resita doar vinde renault-uri nu are si service renault asa ca nu n-e bucuram prea tare
![]() |
--------------------
renault
megane
2004 privilege 1.9 dci
- cs 01 kzs
|
|
rusu.claudiu |
![]()
|
Are sigur si service Renault.
|
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001 INITIALE 1.8 16V
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Pe site la renaul in reteaua de parteneri autorizati renault nu apare nimc despre Resita.
![]() http://www.renault.ro/commun/concessionnaires.html |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
the tiger |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 September 07 From: timisoara ![]() |
domnu rusu.claudiu ! in ce judet este auto group asta ca nu prea l-e am cu geometria asta. nu ai citit regulamentul asta cand ai postat serviceul asta autorizat renault pe care eu nu-l gasesc nicaieri?
![]() |
--------------------
renault
laguna
2002
- TM 35 REN
|
|
rusu.claudiu |
![]()
|
imi pare rau ca nu le ai cu geometria.Chiar este service autorizat renault.Trebuie doar actualizat site renault romania si o sa il vezi. E un service si un dealer care chiar isi face treaba. Uita-te aici daca inca nu crezi,,,,, www.auto-group.ro .In scurt timp o sa il vezi si pe sit-ul Renault Romania.
|
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001
|
|
gheorghe1 |
![]()
|
pai eu am fost cu masina acolo si m-au trimis la timisoara ca deocamdata fac doar dacia. Daca tu ai fost acolo arata-ne si noua o factura ceva sau un ordin de reparatie (daca stii ce-i ala) ca noi nu te credem.
|
--------------------
renault
megane
2004 privilege 1.9 dci
- cs 01 kzs
|
|
rusu.claudiu |
![]()
|
Mai GHeorghe stai cam rau cu educatia.Cand o sa merg la revizie o sa iti scanez si o sa iti trimit. |
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001
|
|
gheorghe1 |
![]()
|
deci nu ai fost pana acum pe acolo nu-i asa?
|
--------------------
renault
megane
2004 privilege 1.9 dci
- cs 01 kzs
|
|
rusu.claudiu |
![]()
|
Chiar am fost in acel service si am facut o revizie .Au fost super ok. In plus pretul este destul de mic. |
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001
|
|
kangoo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 3 October 07 ![]() |
Din ceea ce se vede pe site-ul :
http://www.auto-group.ro/renault.php banuiesc ca concesiunea a fost inclusa in randul reparatorilor autorizati RENAULT. This post has been edited by kangoo: 13 Nov 2007, 00:07 |
--------------------
RENAULT
Kangoo
2004
- TM 11 PDA
|
|
Redogs |
![]()
|
Flavius Group: Members Posts: 207 Joined: 17 November 06 ![]() |
DA este service Renault la Resita si chiar sunt multumit de servicii (in comparatie cu AutoEuropa Timisioara).
Am facut revizia de 2 si 3 ani la ei si am foarte multumit de lucrare si de pret. Operativi, mi s-au parut destul de profesionisiti, mi-au dat inapoi tot ce au schimbat le-au pus in cutiile pieselor noi care le-au pus pe masina. Piesele sunt de origine renault. Eu zic ca merita incercat si nu cred ca o sa regretati (asta este parerea mea). O sa ma duc sa fac si verificarea de 4 ani si o sa schimb si distributia la ei. |
--------------------
Renault
Symbol
Expresion/ Decembrie 2006/ 1,4 8V/ Barum Quartaris
- CS-05-DVC
|
|
adrianorobi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 June 13 ![]() |
imi spuneti, va rog, codul pt casetofonul acesta??
Attached thumbnail(s) P030613_18.35.jpg ( Size: 234.06k ) Number of downloads: 297 |
--------------------
renault
scenic
1997
- CS18BOG
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
8200 057 676
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
zqxwce |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 10 November 12 ![]() |
QUOTE(Redogs @ 20 Oct 2010, 12:57) DA este service Renault la Resita si chiar sunt multumit de servicii (in comparatie cu AutoEuropa Timisioara). Am facut revizia de 2 si 3 ani la ei si am foarte multumit de lucrare si de pret. Operativi, mi s-au parut destul de profesionisiti, mi-au dat inapoi tot ce au schimbat le-au pus in cutiile pieselor noi care le-au pus pe masina. Piesele sunt de origine renault. Eu zic ca merita incercat si nu cred ca o sa regretati (asta este parerea mea). O sa ma duc sa fac si verificarea de 4 ani si o sa schimb si distributia la ei. Stai sa vezi cad o sa unble la motor nu iti mai rezolva nimeni masina poate doar REMAT-ul. Am schimbat distributia si de atunci bate motorul si ei spun ca nu aud nimic(de 4 ori m-am intors si nimic).Ti se pare normal? Au reglat geometria rotilor de 6-7 ori si era sa intru in sant.Au spus ca la modelul acesta Megane 2 din 2007 toate trag in sant . -Am mers la Dacia Service in Caransebes rezolvat problema in 5 minute-Bravo lor! Unde vedeti voi meseriasi la Resita? Poate la privati.Nu stiu.Oricum eu nu mai duc masinile la AutoGrup Resita. Au shimbat brat si de atunci am un zgomot de rulaj infernal in masina 70 db fata de 35 db cat aveam inainte.Am bagat peste 1000 Euro cu factura in masina -Asa ca nu mai vrea sa aud de Resita. Asa ca lasati-ma cu AutoGrup Resita ,am avut numai experiente triste.De când nu mai merg la ei nici nu mai apar defecte. Duceam masina pt. un defect si plecam cu doua care apareau in decurs de 2-3 zile . Nu vreau sa acuz pe nimeni ,sunt foarte amabili,raspund rapid la solicitari dar lucreaza foarte incet ca durata timp si rezultatele pt. mine au fost dezastoase.Mie cine imi mai da inapoi 1000 de Euro pe care nu ii cheltuiam daca nu mergeam la REPREZENTANTA AUTOGRUP RESITA. Spui CA AUTOEUROPA TIMISOARA te-a nemultumit ? Spune-ne si noua ce ai ai patit ca sa stim si noi si sa nu mergem acolo !!! This post has been edited by zqxwce: 23 Nov 2013, 12:28 |
--------------------
Renault
Megane II
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 08:40 |