Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

22 decembrie 1989 - 22 decembrie 2009, Unde ati fost acum 20 de ani?

Mutzunache
post 22 Dec 2009, 19:38
Post #1

Milk my sheep, bitch!

Group: Members
From: Bucuresti

Eu eram in fata blocului, habar nu aveam de nimic, dar cantam cu toti copii : Ole, Ole, Ceausescu nu mai e!!! .. si stateau tatii de paza la intrarile in bloc cu cate un soldat inarmat...ce tanar si prost eram, ce dracu', aveam 8 ani icon_mrgreen.gif
Voi?

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
A l e x
post 22 Dec 2009, 19:40
Post #2

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Eu aveam 3 ani. Nu tin minte nimic.

Dar ca sa fiu sincer, nu tin minte nici ce faceam pe 22 decembrie 1999, si probabil in scurt timp voi uita si ce am facut azi.

Noi sa fim sanatosi... Ma bucur totusi ca nu am prins decat 3 ani de comunism pe care nici nu-i tin minte. Cred ca multe din problemele de acum vin de la frustrarile adunate de generatiile anterioare, prin acea perioada...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
dantes
post 22 Dec 2009, 19:47
Post #3

Membru

From: Tzaranoaia

Sunt multe amintiri de atunci.
Singura chestie care ne diferentiaza pe noi oamenii de animale, e capacitatea de a invata si de a memora.

Noua generatie gandeste in felul descris mai sus...

Eu am avut prieten care a si murit atunci..eram mic si prost si am mers cu gasca pe strazi ...aia aveau 17-18 ani...eu eram mai mic... Bine macar ca era in Cta si nu prea au murit oameni...si am avut noroc ca m-am dus acasa repede ca mi-o haleam de la taica-miu ca altfel acum nu mai scriam pe forumuri....

20 de ani...ptr ce? Sa fim condusi si scuipati in fata de alt dictator! Singura diferenta e ca acum gasesti orice dar nu sunt bani.....si singura chestie castigata e pasaportul si posibilitatea de a pleca oricand daca nu-ti convine...

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
Adila16
post 22 Dec 2009, 21:07
Post #4

mecanic aero (sau aerian?)

Acum douazeci de ani...
E ceva vreme de atunci...
Serveam patria...La Targoviste...

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 - / aka Kurulina
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
L!nuX
post 22 Dec 2009, 21:14
Post #5

Membru decent

Eram mic , aveam 5 - 6 ani si luam caloriferu in brate pentru ca se tragea si gloantele pe la vecini mai treceau prin pereti smile.gif . Am scapat teafar ... in rest nu tin minte mare lucru ...

--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
+
nr1_gogon_1979
post 22 Dec 2009, 21:22
Post #6

MEMBRUL

From: Bucuresti: Floreasca & Muncii

aveam 10 ani,am fost pus la adapost la bunici cu o saptamana inainte...se stiau ca se vor intampla anumite lucruri in perioada urmatoare asa ca am stat langa televizor si langa telefon.perioada dinainte de dec 89 a fost ffff buna pt mine,nu am dus lipsa de nimic. ph34r.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 2007
Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994
Chrysler 300c /2010
Mercedes E280 CDI 4Matic /2009
Mercedes C200 diesel /1994
+
eduardsebe
post 22 Dec 2009, 21:26
Post #7

Membru Expressionist

aveam 18 ani atunci...tot ce stiu e ca eram prin Bucuresti impreuna cu un nas si ne grabeam tare sa ajungem acasa smile.gif

--------------------
BMW 330e 2021
+
gruita2005
post 22 Dec 2009, 21:35
Post #8

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Acum 20 de ani aveam aproape 8 ani si stateam cu frica in san pentru ca se zvonea ca teroristii vor sa arunce in aer Solventul din Timisoara, eu am copilarit destul de aproape de Solventul. Deasemenea stiu ca ni s-a stricat televizorul Olt si mergeam la vecini sa vedem ce se intampla. Se auzeau tunurile tancurilor, au dat unii foc la balotii de paie de la CAP ca se vedea flacara de la 5 km. Alt zvon era ca umbla teroristii pe strazi noaptea inarmati si stateam cu paturi in geam sa nu se vada lumina. Chiar in 16 decembrie cand a inceput "revolutia" am mers cu taicamiu si fratemiu la film si deja se adunase lume in fata la casa lui Laszlo Tokes si tramvaiele nu mergeau pe portiunea din Maria spre Centru. Tot prin zilele alea am mers cu copii de pe strada in oras, ca am auzit noi ca au spart astia magazine si sa mergem sa luam si noi ceva. Am gasit si noi ceva intr-o librarie, parintii erau disperati ca nu stiau unde suntem pentru ca noi am mers pe jos vreo 6 statii de tramvai prin Iosefin am ajuns. Nu imi mai vin alte amanunte dar oricum mi-am dat seama cat de prosti am fost, ca am crezut ca sunt teroristi veniti de afara. Pacat de eroii care au murit. D-zeu sa-i odihneasca!

--------------------
Ford Mondeo II 1997, 1.6 16V, 90CP - MM 05 PMD
+
pcs
post 22 Dec 2009, 22:15
Post #9

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Acum 20 de ani... Eram in anul II de stagiu la IRE Suceava, "intreprindere pilot in introducerea tehnologiilor moderne" si integrator de sistem pentru sistemul national de telegestiune a energiei electrice " - o retea de calculatoare Ecarom, Spot, Star si MADS legate prin modemuri de 30 - 1200 biti/s cu puncte centrale de judet cu Independent si Coral, un punct central la Bucuresti, la fostul sediu CIRE ( azi Electrica ) din Stefan cel Mare. Cum -necum, sistemul iti oferea informatii asupra productiei si consumului de energie electrica la nivelul fiecarui judet, plus marii consumatori din fiecare judet ( ca fapt divers, dupa '89 sistemul a fost abandonat, iar anul trecut ANRE a impus companiilor de distributie refacerea lui ). Eram printre cei mai informati oameni din afara sistemului in ceea ce priveste ceea ce se intampla la Timisoara ( baietii taiasera liniile comutate cu orasul, nu puteai folosi telefonul, dar pe aceasta retea aveam o versiune primitiva de messenger prin intermediul careia puteai schimba mesaje text cu dispecerii energetici din toata tara). Pe 22, dimineata, la servici la ora 7 ca se strangea condica. Deschid VDT-ul 42 ( scula buna, nu pica o data la 2 zile ca DAF-2020 ), ma loghez si il intreb pe dispecerul de la Bucuresti " Ce-i la voi?" Raspuns scurt - " E groasa, s-a tras, am un glonte in perete". Intru pe mari consumatori - Bucuresti - toate marile fabrici isi reduceau masiv consumul incepand cu ora 2 noaptea, pe la 7 deja nu mai functionau decat sectiile "cu foc continuu", dar si alea in regim de avarie. In momentul ala am fost sigur ca muncitorii din Bucuresti au iesit in strada si Ceausescu e terminat. La 10 ne suna colonelul Maracineanu, comandantul militar al CIRE ( Centrala Industriala de Retele ELectrice ) - sistemul energetic era militarizat, in fiecare unitate era un ofiter ale carui decizii puteau trece peste cele ale directorului - si ne spune " Stati linistiti, o sa fie bine " Intre timp incepuse agitatia si in oras. Cativa "revolutionari" intrasera in sediul CJ de partid si incepusera sa arunce cartile lu tovarasu' pe geam ( de fapt cam la atat s-a rezumat Revolutia in Suceava + niste manifestatii in fata Militiei Judetene). A urmat nebunia cu apa otravita si de a doua zi am intrat in garda continua in statiile de transformare din oras, pret de vreo 5 zile, pana aproape de Anul Nou ("inarmati" cu niste cozi de tarnacop pazeam statia de teroristi - asta in conditiile in care statia era in camp si un singur glonte incendiar tras in compenstorul sincron care continea vreo doua tone de hidrogen o stergea de pe harta )

This post has been edited by pcs: 22 Dec 2009, 22:17

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e 05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line - HA308VT
+
catalin_tm81mis
post 22 Dec 2009, 22:24
Post #10

sofer de paie

From: Timisoara

Aveam 6 ani si ma chinuiam sa ma indes intre lada patului si teracota. Era cel mai indepartat punct fata de geamuri. La vremea aia stateam in Iosefin, pe bd. Tineretii la o statie de tramvai de piata Maria si casa lui Tokes unde a inceput nebunia. Bulevard mare si lat, era drumul spre centru al zonelor din vestul orasului. Treceau coloane intregi de oameni, galagie, urlete, scandari, magazine sparte. Intuneric in casa, rulourile trase, toate usile incuiate si scaune mese in fata lor. Pe colt in spatele casei era o maternitate si un spital de femei, toata revolutia a stat un TAB (cred ca asa le spune) in coltul casei si supraveghea zona. Eram cu mama, sora si bunica acasa. Tata si bunicul erau la lucru. Ce greu au trecut zilele alea. Cinste eroilor.

--------------------
renault megane 2.2 2007 - confort expression
megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
+
Master01
post 23 Dec 2009, 02:51
Post #11

Membru autentic

From: Suceava

QUOTE(Adila16 @ 22 Dec 2009, 21:07)
Acum douazeci de ani...
E ceva vreme de atunci...
Serveam patria...La Targoviste...
*

Ai fost intr-o zona si perioada nasoala. La Targoviste au fost ciuruiti fostii.....

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC 2005/1598 cmc 1,6 16 V - Nr. de SV
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
NadaLina
post 23 Dec 2009, 08:46
Post #12

Membru

From: constanta

acum 20 de ani ? ce repede trece timpul pe atunci aveam 11 ani ascultam romania libera (in plapuma)stiam ca in timisoara mor oameni pt libertatea noastra.....
am plans cand baiatul unor prieteni de familie a murit impuscat sleep.gif avea 5 anisori
sincer am trecut prin tot ...eram la varsta la care constientizam si am fost marcata

--------------------
Renault Symbol 2007
+
Dacus_Malus
post 23 Dec 2009, 08:52
Post #13

OM

From: Brasov / Rasnov

eu aveam 15 ani si stateam cu lumina stinsa in casa, cu patura in geam, si ma uitam pe furis pe la un colt al geamului, ca mama nu ma lasa sa ma duc afara sa vad pe viu...
locuiam in apropierea unei unitati militare, unde s-a si pus un baraj pe sosea si se opreau toate masinilie, care nu oprea , era atacata cu mitraliera...
vreo 2 n-au oprit, asa ca s-a tras ceva ...
la un moment dat, am iesit jos la scara unde vecini inarmati cu topoare si cutite, faceau de paza "sa nu intre teroristii si sa se suie pe blocuri ca sa traga"...

This post has been edited by "BandiT": 23 Dec 2009, 08:53

--------------------
Toyota Prius 2 2006
Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990
+
CGB
post 23 Dec 2009, 09:05
Post #14

CGB

From: behind

io eram acasa in targoviste. aveam 13 ani p-atunci. impreuna c-o gasca de pustani bateam strazile fiind foarte curiosi de ceea ce se intampla (desi ai mei imi zisesera sa nu ies din casa). am ajuns si pa la gara (chiar langa unitatea unde ulterior a fost omorat ceausescu). cand a inceput sa se traga a fost fericirea vietii noastre. am inceput sa ne jucam si noi impuscatea. asta pana m-a vazut un vecin, maior in armata. l-a sunat pa tata (care lucra in prefectura) sa-i spuna ce facea fiisu. a venit batranu' urgent, mi-a f...t doo palme si m-a expediat la tara.
despre asa zisa revolutie spontana populara romana, din "89 ma abtin sa comentez ceva. ptr mine a ramas si ramane in continuare o mare "duda".

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
NadaLina
post 23 Dec 2009, 09:17
Post #15

Membru

From: constanta

CGB mare adevar spui ...mie imi pare rau de un singur lucru ca ziua de craciun a fost manjita de sange desi trec anii pe data de 25 decembrie iti aduci aminte ca a fost omorat(voit) si ceausescu....

--------------------
Renault Symbol 2007
+
DrK
post 23 Dec 2009, 09:25
Post #16

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

eu nu imi aduc aminte sa se fi sarbatorit craciunul in anul ala... Eu eram pe burta prin dr. taberei la Orizont vis-a-vis de unitatea militara... Gloante in perete, in sifonier, geamuri sparte, etc... senzatie ... de aia imi place acum CS...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
solidconvert
post 23 Dec 2009, 09:28
Post #17

Donator

Aveam 14 ani pe vremea aia... oroare, mizerie si mai ales teama permanenta... cadavre lasate de izbeliste pe strazi cu asa zisii teroristi... sunt de acord cu ideea ca revolutia trebuia castigata dar totusi au murit oameni nevinovati. A fost revolutie pentru ca trebuia sa fie... wink.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
rtBK
post 23 Dec 2009, 09:31
Post #18

Unique like everyone else

"sa nu intre teroristii si sa se suie pe blocuri ca sa traga"...

poate ti se pare amuzant, dar in ghencea au fost lunetisti pe blocuri... nu imi amintesc eu, ci din ce imi povestea mama si cica chiar ar fi murit multi copi in patut... Nu inteleg ce minte bolnava ar fi putut sa faca asta...

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
DrK
post 23 Dec 2009, 09:39
Post #19

Lapins Creed Assassin

"copi in patut" ?Adica snaipăru dadea head-shot la "copi"? Peste tot in bucuresti au fost basmele astea si din fericire foarte putine au fost adevarate.

--------------------
Sedan Negru 2015
+
CGB
post 23 Dec 2009, 10:17
Post #20

CGB

adevarul din spatele povestilor cu sniperi si teroristi este extrem de simplu si totusi nimeni nu pare sa-l accepte. poate si ptr ca povestile cu teroristi suna mai bine. si poate ptr unii e mai usor de justificat de ce-au murit oameni atunci. dau vina pe teroristi. simplu.

am avut vecini si prieteni cu parinti care lucrau in armata in vremurile alea. si l-am avut pa tata care lucra unde lucra pa vremea aia si stie cum a fost treaba atunci. si la ceva ani dupa revolutie povesteau cum militari in termen din unitatile lor, profitand de harababura voit creata in perioada respectiva, au avut acces la arme si munitie cacalau. si in isteria creata s-au apucat sa faca pe justitiarii, impuscand ce li se parea lor suspect. unii trageau din convingere, unii trageau de frica, altii trageau de distractie. astia erau teroristii. militari speriati si civili care au reusit sa puna mana pe arme. ma-sa unui tovaras a fost impuscata in timp ce se uita pa geam. a supravietuit femeia, e bine merci. ala de-a-mpuscat-o era militar in termen (era in armata de 3 luni) la unitatea de la gara din tgv (celebra unitate unde-a ajuns ceausescu). si-a impuscat-o pa femeie ptr "c-a vazut ceva suspect la geam. o silueta care statea pitita in spatele draperiilor si tinea o arma in mana". si biata femeie era muncitor calificat la UPET. plm a fost prostie in valuri in zilele alea. la alegerile din 2004 am fost intr-o comisie la o circa de votare. un alt membru al comisiei era un fost militar, pensionat de ani de zile (gradat mare pe vremea aia) la unitatea unde l-au impuscat pa dictator. toata ziua aia de votare, a povestit faze de la revolutie. va cruceati daca auzeati cata prostie si manipulare a putut sa fie in zilele alea. cum stateau militarii inarmati pa strazi si aparea cate un
civil panicat si arata spre un grup de oameni urland: "teroristii!!!" si soldatii incepeau sa traga inspre aia. plm asta a fost revolutia.
uitati-va la filmu "hartia va fi albastra". arata atat de bine cum s-a murit in zilele alea.
cat despre impuscarea lu ceausescu chiar in ziua de craciun plm, asta e neamu nostru. o natie de barbari.

This post has been edited by CGB: 23 Dec 2009, 10:22

--------------------
eduardsebe
post 23 Dec 2009, 10:29
Post #21

Membru Expressionist

QUOTE(RaduNG @ 23 Dec 2009, 09:25)
eu nu imi aduc aminte sa se fi sarbatorit craciunul in anul ala... Eu eram pe burta prin dr. taberei la Orizont vis-a-vis de unitatea militara... Gloante in perete, in sifonier, geamuri sparte, etc... senzatie ... de aia imi place acum CS...
*

Radule....exact in zona aia stateam eu...ba stiu si blocurile care si acum au urme de gloante,dar pe departe cea mai "terifianta" experienta e cea in care eu si un prieten era sa fim impuscati intr-un gang aproape de Orizont cand se tragea asupra unui Oltcit si atunci stiu ca m-am ascuns inainte de intrarea in gang dupa bloc,mai ales ca acolo e si o unitatea militara

--------------------
BMW 330e 2021
+
spy_oh_joy1389
post 23 Dec 2009, 10:32
Post #22

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

eu aveam o luna si o saptamana deci nu imi amintesc nimic dar va zic ce mi-au povestit parintii. Locuiam in Constanta pe strada Traian in blocurile de grasoniere d-abea terminate in 88 sau 89 cu vedere spre port. Tatal meu s-a dus in port sa nu fuga "teroristii" cu vapoarele(desigur nu era singur). Acolo au ajuns sa traga unii in ceilalti fiecare considerand ca ceilalti sunt teroristi. Au murit oameni si pe la Constanta in harababura de atunci. Mama statea la geam si se uita in port cu sufletul la gura ca nu stia nimic de tata. Ei aveau atunci 26 de ani.

Eu n-am inteles ceva si anume ca teoristii erau de fapt civili sau militari nesincronizati, nu? se intalneau fara sa stie intr-un punct si clar aia care veneau din partea cealalta sunt teroristi? cu alte cuvinte, au existat teroristi?

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 23 Dec 2009, 10:33

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
DrK
post 23 Dec 2009, 10:34
Post #23

Lapins Creed Assassin

Imi aduc aminte si de taburile de la orizont cocotate pe soldati si de daciile ciuruite... S-a tras din unitate grupa mare...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Laurentziu83
post 23 Dec 2009, 10:42
Post #24

Membru autentic

Eu de-abia implinisem 6 ani atunci, nu-mi aduc aminte decat ca stateam in casa si ca am auzit cateva impuscaturi de pe strada.
A, si ca venisera acasa dupa tatal meu sa-l ia sa pazeasca la fabrica, fiind inginer acolo.

Oricat de multe lucruri rele s-ar fi spus despre ce a venit dupa revolutie, cei ce odihnesc acum prin cimitire in urma evenimentelor de atunci, sunt cei care ne-au dat posibilitatea de a scrie acum, pe un forum dintr-un pat, conectat la internet, de a circula prin Europa doar cu buletinul, de a avea o masina decenta, de a avea frigiderul plin si caldura in case si multe altele. Coreea de Nord nu se poate bucura de aceste facilitati.

--------------------
. . .
+
CGB
post 23 Dec 2009, 10:43
Post #25

CGB

QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 23 Dec 2009, 10:32)
cu alte cuvinte, au existat teroristi?

daca prin terorist intelegi un om care raspandea teroare, atunci, da, toti care erau in zilele alea pe strada pot fi considerati teroristi. ptr ca toti erau terorizati de intamplarile respective si raspandeau la randul lor teroarea prin care treceau si celorlalti. va amintiti de transmisiile tv din zilele alea. cata nebunie, cata isterie, cata frica. pai daca te uitai la tv cum aberau aia despre teroristi si batea vecinu la usa, te kkai pa tine de frica si ieseai cu cutitu la el convins ca-i terorist.

dar teroristi la modul in care apar prin filme (oameni special antrenati sa omoare, imbracati in negru, cu fata vopsita, avand tot felul de arme la ei si care asteptau in intuneric sa te omoare) au fost doar in imaginatia unora.

--------------------
spy_oh_joy1389
post 23 Dec 2009, 10:57
Post #26

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

da, prin teroristi ma refeream la grupuri organizate care special cautau sa indeplineasca un obiectiv la care s-ar fi referit autoritatile. asa prin oameni care raspandeau teroare intr-adevar toti erau teroristi si terorizati din cauza fricii si a faptului ca erau bulversati si nu intelegea mai nimeni ce se intampla in imbulzeala aia.

totusi... revolutionarii au avut pe cineva care sa-i ghideze? i-a organizat cineva? o masa de oameni atat de mare trebuia sa fie organizata ca mi-e destul de greu sa cred ca atatea milioane de oameni au pornit fara impuls spre ce a fost pentru multi sinucidere.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
ghertzoi
post 23 Dec 2009, 11:08
Post #27

Membru autentic

From: varza a la cluj

"teroristii" au fost creati intentionat (99% la nivel informational) de nomenclatura PCR (in frunte cu ILICI) pentru a exista un dusman comun al intregului popor. O coalizare in care esalonul 2 din pcr sa para ca un salvator al neamului. Dupa 22 dec majoritatea cartuselor trase au fost in urma dezinformarilor si a panicii induse pe TVR. Daca nu exista factorul de manipulare masiva si frica de un dusman perfid (TERORISTII) atunci oamenii iesiti in strada nu ar fi acceptat ca ilici si sleahta lui sa preia fraiele puterii. Imi pare bine ca dupa 20 de ani vad zilnic in evz cate un articol punctual despre victime si calaii lor. Macar atat, daca multi au fost condamnati si .... gratiati de ... normal ILIESCU.

--------------------
Renault Megane 2.2 2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
+
valeron_x
post 23 Dec 2009, 11:29
Post #28

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 23 Dec 2009, 11:32)
cu alte cuvinte, au existat teroristi?
*

da, toti idiotii care apareau la televizor, de-alde Brates, Cazimir Ionescu, Cico etc.
aia sunt principalii responsabili pentru faptul ca armata a impuscat armata, pt faptul ca toti ciumpalacii au primit arme si au inceput sa traga de frica in tot ce misca in jurul lor.
alti treoristi nu au existat, deci au trebuit inventati libanezi parasutati, care sar din balcon in balcon etc.
diversiunea provocata (deliberat sau nu) de televiziunea romana libera a provocat de 10 ori mai multe victime decat represiunea comunista in sine, majoritatea mortilor din revolutie apar dupa ce a plecat ceasca de pe cc cu elicopterul

--------------------
Renault Clio III 2006 1.4 16V - B 80 CTN
+
DrK
post 23 Dec 2009, 11:37
Post #29

Lapins Creed Assassin

you got a point there...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
valeron_x
post 23 Dec 2009, 11:46
Post #30

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

nu stiu daca ati urmarit documentarele de pe TVR1 in perioada asta, dar am vazut unele lucruri pe care nu mi le imaginam: g-ralul guse suna la televiziune sa nu-l mai lase aia pe "marinarul" cico sa difuzeze ordine tembele pe post, g-ralul iulian vlad avea o atitudine cat se poate de echilibrata fata de cum a fost prezentat dupa revolutie, cand se cautau tapi ispasitori, iliescu ii zicea ambasadorului rus ca a preluat controlul si va impiedica alunecarea tarii spre dreapta, ca poate accepta pe viitor si pluralismul politic, cornel pumnea (comentatorul sportiv) se facea ca nu-l cunoaste pe campionul mondial la handbal Dan Marin, care dupa retragere, evident devenise ofiter de securitate (ii selectau pe aia care stiau si un pic de carte) si era ci-st la agerpress...
poti pune pe seama fricii si a spaimei multe lucruri, dar caracterele infecte ale unora nu au scuze

http://stiri.zoot.ro/Primul-terorist-a-fos...ist,320160.html

This post has been edited by valeron_x: 23 Dec 2009, 11:48

--------------------
Renault Clio III 2006 1.4 16V - B 80 CTN
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th May 2025 - 18:36
Dacia