PDA sau GPS?, Ce recomandati?
![]() ![]() ![]() |
PDA sau GPS?, Ce recomandati?
mmgmarius |
![]() ![]()
|
||
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sper sa nu se considere reclama daca se considera atunci sa se stearga
http://www.emag.ro/pda_phone/pda-htc-tytn-...0mhz--phtc00117 eu am un HTC care intruneste toate combinatiile posibile telefon pda camera si gps la vinzare este destul de scump dar eu l-am luat pe puncte combinat cu bani de la o firma de telefonie mobila la un pret de 50%mai mare decit cel mai ieftin GPS gps testat functioneaza foarte bine si precis sint multumit This post has been edited by bygy007: 28 Jan 2008, 22:50 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
vad ca nu prea ma stafiuti...
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Pai, Alydor te-a "stafuit" imediat pe unde sa citesti !
De fapt ce intelegi prin "Sunt mai bune GPS-urile sau PDA-urile?". PDA-ul este una si GPS-ul alta, chiar daca exista PDA cu receptor GPS. ![]() Fii mai explicit si poate ai sa primesti un raspuns. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
mmgmarius |
![]()
|
QUOTE(adi_ar @ 29 Jan 2008, 10:31) Pai, Alydor te-a "stafuit" imediat pe unde sa citesti ! De fapt ce intelegi prin "Sunt mai bune GPS-urile sau PDA-urile?". PDA-ul este una si GPS-ul alta, chiar daca exista PDA cu receptor GPS. ![]() Fii mai explicit si poate ai sa primesti un raspuns. Vreau GPS, sa nu mai stau sa caut strazile... dar am auzit ca PDA-urile sunt dotate si cu GPS. In cazul asta as prefera ceva care sa faca mai multe dar OBLIGATORIU sa aibe si functia de GPS. Dar am o nelamurire: PDA-urile sunt bune? sau fac multe lucruri si le fac prost. Adica sa vreau sa folosesc functia GPS si sa nu pot ca e nor afara sau eu stiu cine stie ce alte prostii. Deci ce e mai rentabil sa iau un GPS sau un PDA, avand in vedere ca eu am nevoie neaparata de un GPS, dar nu strica daca mai faca ai altceva... |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
In primul rand nu mai cita posturile anterioare, se intelege cui te adresezi !
Tot nu inteleg ce gandesti despre problema in discutie dar am sa incerc sa-ti raspund: Pentru a-ti indica strazile si traseele, receptorul GPS trebuie sa fie "atasat" unui PC, PNA sau PDA pe care ruleaza un program de navigatie (IGo, MioMap ... etc.) iar acel program are harta detaliata a orasului in care faci cautarea. Sensibilitatea receptorului, extern sau incorporat in dispozitiv, este influentata de o serie de factori, in special in orase, nori, cladiri inalte, cabluri si structuri metalice, parbriz sau alte obstacole intre el si sateliti etc. Daca doresti sa te orientezi in Romania, sfatul meu pragmatic este sa cumperi un PNA cu IGo sau MioMap si harta Romaniei. Daca vrei sa faca si "altceva" decat navigatie cauta un PDA sau un telefon destept cu GPS. Ce "altceva" face vei afla citind prospecte si oferte. Succes! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Ideea e in felul urmator, sunt afon in domeniul asta, am fost pe la magazinele astea mari de au si GPS-uri la vanzare, am vazut pe la Media Galaxy undeva pe la 10 milioane ceva marca MIO, tipa imi spunea ca are toata harta europei, deci si harta bucurestiului (si Romania). Aia boteza jucaria de pe raft GPS, acum ca era si ea la fel de priceputa ca mine si ala din raft era un PDA... nu am de unde sa stiu. Imaginea mea de GpPS e aia din raft, ecranul ala destul de marisor, care se fixeaza de masina si iti arata drumul. Nu stiu nimic de antene si alte chestii. Acum ideea e ca PDA cica e la fel ca GPS doar ca mai vezi si filme, mai are si jocuri, ai si word... etc. In cazul asta e mai bun un PDA. Dar oare astea fac toate chestiile de calitate??? Asta e ideea...
Daca merg direct in magazin si iau ce imi zice aia doar pentru a face vanzare sigur iau teapa. Ms This post has been edited by mmgmarius: 29 Jan 2008, 12:18 |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
adi_ar |
![]()
|
Cel mai bun lucru ar fi sa cauti pe la cunoscuti pe cineva care are asa ceva si poate sa-ti arate "pe viu" ce si cum face un PDA. Eventual, cu rabdare, cere informatii cu "demonstratii practice" baietilor de la Media Galaxy.
Desi pe un PDA se pot vedea filme, se poate asculta muzica, pachetul contine si Microsoft Office cu Word si Excel, unele se pot conecta la Internet prin WiFi si altele, nu pot spune eu in ce masura ti-ar folosi asa ceva si nici ce inseamna "de calitate" nu pot evalua. Trebuie sa hotarasti singur si in cunostinta de cauza! Daca doresti orientare pentru deplasari cu masina > PNA, pentru restul trebuie sa te documentezi ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
chiar nu vrei sa intrii acolo ?? atunci asteapta mult si bine... acolo ai detalii despre pda, gps ... etc... Eu inteleg multe dar lenea imi este imposibil de inteles...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
mmgmarius |
![]()
|
am intrat si acolo. ms mult
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pot sa-ti spun doar ca daca crezi ca PDA-ul facand mai multe lucruri, le face prost, te inseli. Un PC nu face mai multe lucruri ? Si totusi le face bine. Aici nu e vorba de un telefon care se vrea aparat foto.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 23:40 |