sprituitoare parbriz, sprituitoare parbriz
![]() ![]() ![]() |
sprituitoare parbriz, sprituitoare parbriz
blondu2007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 30 October 07 From: C-turzii ![]() |
|
||
--------------------
Laguna 2
Privilege
2001
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Probabil e infundat. Banuiesc ca folosesti lichid de parbriz de iarna.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
B74KCX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 16 January 08 ![]() |
am si eu probleme cu cele de parbriz ...
adica au momente cand "nu scuipa " si in locul lor scuipa cel de la luneta .... solutia gasita de mine ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B74KCX
2001 SW 1.9 DCI 150 HP
|
|
blondu2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 30 October 07 From: C-turzii ![]() |
sprituitorul nu e infundat l-am scos afara si e ok,s-ar putea furtunul?
|
--------------------
Laguna 2
Privilege
2001
|
|
cibernuts |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 5 January 06 From: Alexandria ![]() |
Pompa de parbriz are o mica supapa din cauciuc care in momentul cand dai pe fata inchide sa nu se duc lichidul si pe furtunul de spate si invers.Probabil ca ai avut mizerie in vas si s-a blocat undeva la mijloc si iar pompa nu face suficienta presiune.
Solutia ar fi sa desfaci tevile alea care ies din pompa cele care sunt unite intre ele la mijloc sa scoti supapa si sa cureti pe acolo apoi sa o pui la loc,asa o sa mearga.Eu am gasit numai nisip acolo iar supapa ramasese blocata undeva la mijloc si nu mai face presiune.E destul de urat plasat vasul si e tare greu sa dai pompa jos fara sa dai bara dar se poate. Succes! |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2002 Renault Laguna Authentique 1.9 DCI 107CP 2002
Renault Megane 1.5 DCI 82 CP 2004 |
|
ally827 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 27 February 09 ![]() |
Salut.
Revin si eu cu o alta problema, nu gasesc pompa stropitoarelor, vreau sa desfund furtunul de la stropitorul lunetei deoarece nu merge, si cred ca este infundat, pompa se aude ca functioneaza. Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Lagiuna II
- PH-10-...
2003 1.8
|
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
in rezervorul spalatorului,pe partea dreapta cum stai in masina, sub bara,trebuie sa dai jos bara.
|
--------------------
Renault
Megane
- HR-10-xxx
2013 1.6 dci Bose Edition
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie sa dai bara jos.Eu am schimbat pompa fara sa dau bara jos.
Nu stiu cum e la Laguna dar cred ca are si ea orificul acela din contraaripa pe unde bagi mana la far. E un pic de chinuiala, te cam julesti si merge pe bajbaite dar macar nu dai bara jos. Bafta |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Acel orificiu din contra-aripa este la megane pentru ca acolo e prea inghesuit si nu poti baga mana la far pe la motor ,la lagunele noastre schimbi becul fara probleme ,este loc destul asa ca nu sunt prevazute cu acel orificiu .Deci trebuie data jos bara .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
sprituitoarea lunetei cum se scoate? La mine aia este infundata si cand dau sa stropesc luneta imi stropeste tot pe parbriz
|
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
ally827 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 27 February 09 ![]() |
Va multumesc pentru raspunsuile prompte Irish, shoTgunu, s-ervin! Diseara ma apuc de treaba, asta daca nu ploua
|
--------------------
Renault
Lagiuna II
- PH-10-...
2003 1.8
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@tibirk ...Problema ta e cunoscuta. Probabil s-a golit rezervorul si a tras mizeria de pe fund care a blocat nu stiu ce mecanism care directioneaza lichidul spre parbriz sau spre luneta. Eu am rezolvat in felul urmator: am desfacut sprituitoarele de parbriz, am scos furtunasele si am suflat pe ele pana a barbotat in vas. Si-a reveit imediat si de atunci nu am mai avut problema asta dar am grija sa nu mai las vasul sa se goleasca pana la fund. Ai grija sa nu scapi furtunasele in capota ca sunt scurte capetele alea.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca pomita iti functioneaza si se aude acel bazait cand actionezi maneta sigur e infundat un furtun cu mizerie.Poti incerca sa bagi aer comprimat sa iti sufle toata mizeria din ele.
Bafta |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
se poate desface si pompa,eu asa am curatat si merge perfect(intra mizerie la supapa si blocheaza)
|
--------------------
Renault
Megane
- HR-10-xxx
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
Exact asa s-a intamplat. Cand am ramas fara apa in vas, am pus alta si apoi imediat am spalat parbriizul si luneta. In acel moment s-a infundat sprituitorul spate. Am suflat cu aer comprimat pe cele din fata pana a bolborosit vasul. Fara sa desfac futunele. Am folosit o pompa de umflat roti de dacie
![]() This post has been edited by tibirk: 11 Jun 2009, 14:17 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
s-ervin |
![]()
|
scoate pompa si o sa vezi nu e grea sa desfaci ,numai fa cu grija ai nevoie de doua surubelnita mica.
Attached thumbnail(s) pompita.jpg ( Size: 52.12k ) Number of downloads: 1305 |
--------------------
Renault
Megane
- HR-10-xxx
|
|
Rosniper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 6 August 07 ![]() |
Salut, as vrea sa stiu cum se monteaza spalatorul spate, pentru ca la spalatorie a fost lovit cu carpa si am ramas cu o gaura in plafon, la furtunas ajung este cazut in interior dar nu stiu cum sa il mufez cu spalatorul.
This post has been edited by Rosniper: 28 Mar 2010, 22:56 |
--------------------
Renault
Laguna
2002 Renault Laguna 1.9 DCI Dynamique 2002
|
|
Rosniper |
![]()
|
stie cineva?
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
cristidneacsu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 10 From: Brasov ![]() |
Salut!
Nu am vazut desfacuta acea piesa, dar ma gandesc ca ar trebui sa fie o inbinare clasica cu bradut pe care sa intre furtunasul. Probabil spritiera a fost rupta, nu doar smulsa de la locul ei si nu mai are acel bradut. Daca s-a rupt il gasesti pe furtunas. Repet, este doar o parere. Nu stiu exact ce este acolo, dar sper ca ajuta o parere. Bafta! |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Colection 1,2 75CP Oamenii se considera centrul universului si judeca totul raportat la ei insisi.
|
|
eugen dinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
la voi pe spate cum arunca apa pe luneta? la mine nu o imprastie ca cele din fata, curge asa ca din furtun. as vrea sa stiu ca banuiesc ca este sprituitoru infundat.
|
--------------------
renault
laguna
- TM25ESA
2001 18 16V
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
nu e infundat. asa e el.
|
--------------------
Renault
Laguna III
- BV 24 ___
2011 2.0dci
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
are dreptate FDR. nu este infundat. o chestie ciudata a proiectantilor.
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Nu-i ciudată , dacă ar pulveriza și pe spate , în timpul deplasării , toată apa s-ar duce aiurea , oriunde , numai pe lunetă nu .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
eugen dinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
FDR si JORDI mersi mult pentru raspun acum stau linistit.
15 Apr 2010, 23:50: Ardelut, posibil sa ai dreptate daca masina ar avea 120 km/h daca sprituitoru ar imprastia apa posibil sa nu mai ajunca pe luneta. ok, mersi mult baieti ,e bine ca-mi functioneaza cam tot ce am pe masina. This post has been edited by eugen dinu: 15 Apr 2010, 23:50 |
--------------------
renault
laguna
- TM25ESA
2001 18 16V
|
|
Rosniper |
![]()
|
ideea este ca nu stiu cum sa am acces la el ca sa pot face ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Rosniper |
![]()
|
daca stie cineva il rog sa ma anunte sau sa imi dea un pm.
Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Am nevoie destul de urgent de gatul din plastic al rezervorului de lichid pentru spalarea parbrizului. De la socuri al meu s-a rupt acolo unde intra in borcan. Accept si un eventual vas de lichid spart / crapat, doar gatul imi trebuie. Multumesc. Bafta!
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 05:05 |