Alternator hellpp, Caut un alternator
![]() ![]() ![]() |
Alternator hellpp, Caut un alternator
didmarco |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
- B-36-LPK
1986
|
|||
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
salut ! Nu trebuie neaparat sa-l schimbi !
Da-l jos si masoara diodele, vezi cum sunt carbunii - daca sunt tociti sau nu- ,eventual schimbati sau poate sa se fi dus releul de incarcare care e incorporat in alternator cu tot cu carbuni. A, mai e ceva vezi cum se prezinta colectorul de pe rotor (daca e tocit sau nu). Succes ! |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Alternator gasesti la dezmembrari...cauta pt. motorul 2068cmc nu 2048 cum ai scris tu...indifirent daca motorul asta a fost turbo sau nu alternatorul asta este acelasi...motorul asta a fost pus pe R18, R21, R25...spor...dar eu zic sa incerci sa-l reconditionezi...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
didmarco |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 August 07 ![]() |
Multumesc pentru sfaturi maine il dau jos si il duc la un service de electrica auto ca eu nu ma prea pricep si decat sa-l desfac sa-l stric si mai rau mai bine nu umblu!!! Si sa vad ce imi zice acolo!!
LE: Am fost si era releu de incarcare am dat pe alt releu plus mana de lucru 1 mil !!!! This post has been edited by R19/16v: 21 Jan 2008, 18:47 |
--------------------
Renault
21
- B-36-LPK
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:02 |