Modificare stergatoare
![]() ![]() ![]() |
Modificare stergatoare
IVAN__V |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 12 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2001 Grandtour
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Peugeot 405 a avut acelasi sistem
This post has been edited by claus: 17 Jan 2008, 22:59 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
La megane 2 sunt sub capota, chiar langa marginea din partea parbrizului... si cred ca sunt destul de eficace mai ales ca sunt cu gauri duble si poti directiona toate cele 4 jeturi independent in pozitia dorita...
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
IVAN__V |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 12 December 07 ![]() |
Hmm.. jeturi duble zici ? La a mea (Megane I) oare nu-s tot duble ? Ca parca nu mi s-a parut. Poate or fi puse sa bata cate 2 in acelasi loc si n-am observat. Ca daca as avea de ales 4 puncte in care sa arunce apa, ar fi ceva!
This post has been edited by IVAN__V: 17 Jan 2008, 23:04 |
--------------------
Renault
Megane
2001 Grandtour
|
|
INFANTERIST |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 146 Joined: 20 January 08 From: Romania ![]() |
si la mine sunt duble
daca nu le ai duble cumpara de la dezmembrai su de la piese auto |
--------------------
MEGANE
1400 TCE
BREAK
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Confirm, sunt duble.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
La stergatorul spate de la Rover arunca in directia lui , dar sistemul era putin mai complicat, trecand conducta direct prin centrul sistemului de prindere al stergatorului, care ajungea in contact cu duzele ce se aflau de cealalta parte, jetul urmand directia stergatorului.
Si la mine are duze duble, dar cred ca ar fi eficiente cele tip spray ca la VW. |
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 06:48 |