Probleme R20
![]() ![]() ![]() |
Probleme R20
aly_vo |
![]()
|
||
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|||
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
1. Nu renunta la ea sub nicio forma !!! Este o mica bijuterie masina ta.
2. Trebuie sa vezi exact de unde pleaca deformarea. Asta o faci cu un manual de reparatii in mana , masurand toate distantele de pe acolo. Masoara pe dreapta in comparatie cu stanga dar in oglinda, intelegi ce vreau sa zic ? E posibil sa fie o fuzeta sau bascula dar pana nu masori nu-ti dai seama. Am mai vazut problema asta la R20 dar la niste masini neintretinute. Ai grija de ea ca-i pacat.Mai rar asa masina. Eu stiu pe cineva foarte priceput la Renault in Bucuresti care s-ar putea uita la masina ta in cazul in care nu-i dai de cap. Tinem legatura. Succes. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
multam mult de sfat. am fost cu ea la GENERAL AUTOCOM Buzau, sti ce miau spus? Nu are domle' nimic masina, cauciucuri proaste, asta e problema. Adica Firestone sunt cauciucuri proaste, atunci Montana cum sunt? In fine..........
Acum am, sau mai bine zis am avut Michelin, dar zile care urmeaza o sa schimb fuzeta, am mai avut o masina pe care am dezmembrat-o si mi-au ramas piese dar nu stiu cat sunt de bune. Multumesc inca odata si o sa va tin la curent !!!!!!!!!!!!!! ![]() This post has been edited by aly_vo: 13 Jan 2008, 12:53 |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 22:50 |