Au inceput sa apara problemele...
![]() ![]() ![]() |
Au inceput sa apara problemele...
kid79 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio III
2007 Dynamique
|
|||
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
Salutare.
Poti te rog sa spui ce anume a cauzat "zanganit-ul" geam stanga fata si cum, mai exact, au rezolvat cei de la service aceasta problema ? Multumesc anticipat ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4
2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
La fel si in cazul meu! Mai exact un sunet deranjant la geamul stanga fata! Cum ai rezolvat problema?
|
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
blondish |
![]()
|
![]() Ex blonda Group: Members Posts: 273 Joined: 20 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o mica problema cand dau drumul la incalzire. Zbarnaie/fosneste cateodata rau de tot. Sau poate mereu dar nu aud din cauza muzicii.
Din ce cauza ar putea fi? are cineva vreo idee? PS: precizez ca il am tot de un an si face asa de cateva luni. <span class='edit'>7 Jan 2008, 20:39:</span> Am gasit un topic despre aceasta problema ![]() This post has been edited by blondish: 7 Jan 2008, 19:39 |
--------------------
RENAULT
CLIO III
1,5 DCI B-56-DaFY duck CITROEN C2 VTS 1,6 16V B-40-DaFY duck
|
|
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
Si eu am aceeasi problema cu geamul. De la ce a fost, ca sa stiu sa ma duc la service cu ceva "cunostinte".
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
- DJ
Clio III 1.4 16V Exception
|
|
kid79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 March 07 ![]() |
Pai mai intai mi-au desfacut fetele interioare de la ambele usi si mecanicul a ramas surprins ca nu avea ce sa repare/aranjeze pe acolo. Le-a pus la loc, dupa care a mai dat o tura cu masina sa-si dea sema de unde vine zgomotul. Oricum toata chestia asta a durat vre-o 3 ore ca m-am plictisit si eu de atata asteptat pe langa masina si am plecat sa beau o cafea. Cand m-am intors, mi-a zis ca a rezolvat problema, am iesit cu el la o proba si totul parea ok. Mi-a zis ca a pus nu stiu ce "mastic" pe-acolo si cu asta basta. Oricum am plecat multumit ca nu se mai auzea zgomotul acela de parca juca geamul, nu era prins bine sau mai stiu eu ce putea fi.
Pana la urma, avand in vedere pe ce drumuri am mers cu masina nu ma mira deloc ca au inceput sa "joace" geamurile. Insa gropile nu cred sa fie de vina pentru mesajul "FALSE" afisat de radio/cd. Nu a mai patit nimeni asa ceva? |
--------------------
renault
clio III
2007 Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 20:11 |