boxe pe laguna
![]() ![]() ![]() |
boxe pe laguna
glen_no1 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 10 November 07 From: Slatina/OLT ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna II
expresion
2001/1.6 16v 110cp
- OT-21-AMI
|
|||
Volverine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 1 January 08 ![]() |
De ce vrei sa schimbi tweeterele? Celelalte fac acelasi lucru. Sunt ascunse, deci nu le vede nimeni...
![]() |
--------------------
Renault
Talisman 160 + chip, EDC
Intens Renault 18, 1.6 GT
Renault Laguna 2 SW, 1.9 dci Renault Clio 4, 1.5 dci |
|
micutz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 12 August 03 ![]() |
Tweeterele se desfac foarte usor: scoti usor grilele de la ele, apoi o sa apara tweeterele. Sunt prinse cu doua cleme pe care le desfaci cu o surubelnita subtire. Daca nu folosesti amplificare separata pentru ele, te poti folosi de cablurile masinii, insa va trebui sa tai mufele originale. Multa bafta !
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci 120CP
2002 Privilege
- PH-88-PWR Weitec, Luxor 17', Clarion 958 HU, Clarion APA 4400, Helix A1,Mac-Audio,2xPhase Thriller Pro 10' sub
|
|
glen_no1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 10 November 07 From: Slatina/OLT ![]() |
vreau sa le schimb ca sa le pun pe cele ale boxelor pe care le cumpar....ca sunt mai puternice...si nush dak se potrivesc cele pe car ele cumpar in locasul celorlalte vechi...asta n-ar fi problema ca ma uit maine....dar vreau sa styu cum desfac tweeterele masinii....ca mi-e sa nu stric ceva....poate se desfac intr-un anumit fel...ca am vazut ca sunt bn ascunse...vreau sa stuy dak ala e un capacel...si dak se da la o parte...
3 Jan 2008, 22:29: multumesc mult micutz ....o sa incerc maine:) This post has been edited by glen_no1: 3 Jan 2008, 22:29 |
--------------------
renault laguna II
expresion
2001/1.6 16v 110cp
- OT-21-AMI
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
daca dai search pe forum cu siguranta vei gasi acest subiect , legat de boxe spunea cineva ca nu trebe sa aiba peste o anumita adancime deoarece sunt montate apropape de sticla geamului
o alta complicatie ar fi in cazul in care ai avea geamuri cu actionare manuala pe spate caz in care ar trebui sa demontezi cu foarte mare grija manivela de plastic bafta |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
CD-playeru l-ai schimbat ? Eu l-am schimbat si se aude destul de bine cu boxele originale.
Problema la Laguna 2 e CD-playeru. Nu difuzoarele. |
--------------------
-
-
-
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(andu911 @ 4 Jan 2008, 09:07) CD-playeru l-ai schimbat ? Eu l-am schimbat si se aude destul de bine cu boxele originale. Problema la Laguna 2 e CD-playeru. Nu difuzoarele. Ce ti-ai pus in loc si cum arata, avand in vedere ca asta original era cam in ton cu restul bordului? Poate ai o poza, ceva... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
glen_no1 |
![]()
|
mi-am dat comanda azi-noapte de niste coaxiale sa nu mai desfac tweeterele masinii ca sunt destul de bune....eu schimb boxele pt ca cele originale de 15W nu pot sa dau volumul >20 ca incep sa baraie:)...cd-playerul nu l-am schimbat....si noile difuzoare au adancimea de montare de 5cm....nu ajung la geam(app toate sunt electrice...nu am manuale)....ast sa-mi vina azi boxele....vin cu detalii dupa ce le montez...
|
--------------------
renault laguna II
expresion
2001/1.6 16v 110cp
- OT-21-AMI
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- maximum se pot monta de 57mm adancime... peste aceasta valoare veti avea probleme... recomand boxe de calitate altfel mai bine le lasati pe cele originale... eu am inlocuit cu Focal si sunt extrem de multumit...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
Joky |
![]()
|
![]() GPS Cracker-MIO&IGO Group: Members Posts: 83 Joined: 24 November 06 From: Zalau ![]() |
OVIDIUS incearca un SONY CDX GT 300 este super tare aparatul si are ledurile la butoane rosii si display alb merge de minune.
|
--------------------
BMW
E60 525d
2004, 2.5d, 177cp
- SJ--AZT Ex. Laguna 2 1,9 dci 2001 Grandtour 107cp
Ma grabesc, dar conduc incet si preventiv! |
|
glen_no1 |
![]()
|
eu mi-am comandat MTX....acum astept sa vina....
![]() |
--------------------
renault laguna II
expresion
2001/1.6 16v 110cp
- OT-21-AMI
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
TreXeL |
![]()
|
![]() Am laguna meaaaa, sunt meserias Group: Members Posts: 128 Joined: 20 June 07 ![]() |
stie cineva o schema de la amplifu din portbagaj? adica ce fir unde vine. as vrea sa anulez boxele din usi spate si sa pun in locul lor 2 mai mari in portbagaj
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / Initiale /300CP :D as vrea io
- SM-05-MIX
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
de cat ii un difuzor original de la guna
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(TreXeL @ 4 Jan 2008, 22:54) stie cineva o schema de la amplifu din portbagaj? adica ce fir unde vine. as vrea sa anulez boxele din usi spate si sa pun in locul lor 2 mai mari in portbagaj Lamureste-ma te rog si pe mine, exista un amplificator in portbagaj? Sau te referi la cutia din stanga din portbagaj care la Initiale ca a ta are in bord doar magazia de cd si in portbagaj e restul radio-cd-ului. |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- din cate stiu nu exista amplificator in portbagaj... doar cele cu navi cabasse au un amplificator separat de unitatea de Radio/CD dar aia e in alta parte...
|
--------------------
Renault -
2003
|
|
sherban26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 March 07 ![]() |
Cine ma poate ajuta si pe mine? Vreau sa imi scimb CD Player-ul cu un MP3 dar fara a-mi pierde comenzile de pe volan si afisajul de sus. Am auzit ca ar exista ceva adaptoare dar mai multe nu stiu. A schimbat careva?
|
--------------------
renault
laguna
2001
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- daca esti interesat stiu pe cineva care vinde un VDO Dayton cu computer de bord pe el si are interfata pentru telecomanda de la volan si display... PM daca vrei detalii...
|
--------------------
Renault -
2003
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Daca nu te poate ajuta laguna_2_interceptor, cauta aici:
http://www.reno.ro/Radio-cd-compatibile-cu...lan-t51023.html |
--------------------
-
-
-
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
pentru boxe dati un search pe google la Pioneer TS-Q131C --care vrea calitate,bineinteles...
|
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
Volverine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 1 January 08 ![]() |
Cred ca sistemului original, Cabasse Auditorium +boxele originale, nu-i lipseste nimic in afara unui subwoofer autoamplificat in portbagaj. Si se schimba muzica....
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Talisman 160 + chip, EDC
Intens Renault 18, 1.6 GT
Renault Laguna 2 SW, 1.9 dci Renault Clio 4, 1.5 dci |
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
cabasse am si eu am masurat si am vazut ca boxele fata/spate sunt de 13cm (sau cel putin asa cred) prinse in 2 suruburi... mie mi se pare ca nu se aud prea bine... decat la anumite melodii... ca sa nu mai spun ca desi volumul merge pana la 32... nu trec deloc peste 20... ca o iau boxele razna...
ar ajuta sau nu schimbarea boxelor?... daca da, de care?... casetofonul, desi ma oftica faptul ca la mp3-uri trece greu de la un track la altul, nu l-as schimba deoarece e foarte bne integrat in bord... si inca o chestie?... a antifonat cineva portierele la laguna?... unde s-ar putea face asa ceva... si de calitate? |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
D.D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 08 ![]() |
Uite aici ce boxe se potrivesc perfect inclusiv la mufa. Iti garantez ca se aud foarte bine.
http://www.protector-hifi.ro/Catalog/77/De...ctor-hi-fi.html |
--------------------
DACIA
BERLINA-BATRANA
88
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
are cineva un link catre niste detalii despre boxele de pe laguna cu cabasse?
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
djidji_thebest |
![]()
|
![]() untest Group: Members Posts: 235 Joined: 6 December 07 ![]() |
D.D ai aceeasi parere si acum in legatura cu difuzoarele pe care le lauzi?
boozywoozy ai aceeasi parere si acum in legatura cu difuzoarele pe care le lauzi? glen_no1 n u ai mai revenit cu detaliile pe care le-ai promis!!! Ce ai facut pana la urma? Care e concluzia? Cum se aud coaxialele? ca am auzit ca mai bine pui pe componente. Tu asa ai vrut dar ti-ai schimbat parerea din cauza acelor tweetere pe care le puteai lasa si asa cum sunt, fara sa le schimbi... ccezar2004 tu cum ai rezolvat problema? This post has been edited by djidji_thebest: 31 Jul 2010, 23:05 |
--------------------
Renault
Laguna AUTHENTIQUE
2001 1.6 16v
- MS 87 DJI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:56 |