Usa nu se poate deschide din exterior
![]() ![]() ![]() |
Usa nu se poate deschide din exterior
51lvu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 17 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
1,9 dCi Luxe Privilege
|
|||
51lvu |
![]()
|
Chiar nu stie nimeni cum se scoate mecanismul ?
Heeeeeeeeeelp ! |
--------------------
Renault
Megane II
1,9 dCi Luxe Privilege
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Garantie mai ai ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
master40 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 4 November 07 ![]() |
Trebuie scos numai butucul de la miner nu ai ce cauta la mecanism.Toata operatiunea se face fara sa desfaci panoul portierei ,printr-o pirghie laterala a butucului aflata in cantul portierei.Dupa ce scoti butucul efectiv gresezi mecanismul interior si ai rezolvat problema.
|
--------------------
renault
megane1 break
2002
|
|
441529 |
![]()
|
![]() Administrator de blocuri Group: Members Posts: 160 Joined: 14 January 07 From: Comuna Bucuresti ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic...
Am si eu problema cu deschiderea usilor din spate, care nu se deschid decat din exterior. Stiu ca este o chestie de protectie, pentru copii. Insa nu stiu nici cine si nici cum a activat-o, dar, mai ales, cum se dezactiveaza. Multumesc. |
--------------------
Renault Megane
Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP
Nissan Urvan 2.4i
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Ai un buton in forma de dreptunghi cu un beculet langa cele de geamuri de la sofer, apasa-l.
This post has been edited by Fuzz: 6 Jan 2008, 23:27 |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca protectia e activata, becul rosu integrat in buton (cel de sub butoanele pentru geamuri) e aprins, daca e stins, e dezactivata. Mie mi s-a intamplat de multe ori sa apas butonul involuntar cu cotul.
This post has been edited by 19vik: 6 Jan 2008, 23:35 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
@441529 : cand deschizi portiera spate, pe latul portierei (latimea ei) exista un mic butonas negru care se da parca in jos (dezactivat), el ar trebui sa fie setat sus. Trebuie sa deschizi portiera ca sa faci modificarea. Aceeasi problema am avut-o si eu cand am cumparat masina SH si cel dinaintea mea avea copii mici. Deh.. pentru siguranta. Multa bafta !
7 Jan 2008, 07:53: @ Fuzz & 19vik: eu nu am asa ceva. This post has been edited by Avani: 7 Jan 2008, 07:53 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Avani: ai dreptate cu butonul ala de pe cantul usii, insa nu vad cum sa se activeze singur si la ambele usi. Ce echipare ai tu, ca la expression si privilege e intrerupatorul din usa soferului si @441529 ar trebui sa-l aiba. Iar in cantul usilor, la toate patru, e numai butonul care blocheaza prin rotire, deschiderea din exterior. Nu le-am folosit nici-o data si chiar nu-i inteleg sensul la toate usile: daca le blochezi pe toate, cum mai intri in masina?
This post has been edited by 19vik: 8 Jan 2008, 14:21 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
aryb4 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 6 January 08 ![]() |
mai vin si eu cu o adaugare. La Megane 1. La mine usile se pot bloca si debloca doar din telecomanda cheii. La ambele usi fata si cea de portbagaj se invarte cheia in butuc dar nu deschide. E o defectiune sau sau ce se intampla? E un Megane benzina din 96.
|
--------------------
Ranault
Megane
1996
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
@19vik : am varianta expression, dar in 07.2005 nu au pus decat doua butoane pe usa sofer, implicit pentru gemuri electrice fata (stanga si dreapta). Postul meu era pentru 441529 desi cam offtopic. Crede-ma, chiar nu am buton separat pentru dezactivarea operatiunii de blocare usi spate. La mine se face intradevar de pa catul usii "by hand".
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
19vik |
![]()
|
Ciudat ca nu ai butonul la sofer. Eu am ridicat masina in iunie 2005 si singurele optionale pe care le-am cerut au fost AC automat si vopseaua metalizata. Pe consola usii de la sofer am patru butoane pentru cele patru geamuri plus unul sub ele pentru protectie copii (blocheaza geamurile si usile din spate).
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Si eu am patit la fel, am vb la service, si mi-ai zis ca este de la frig si ca ingheata ceva care actioneaza manere-ul exterior. La mine si-a revenit dupa ce am bagat masina la caldura, garaj.
|
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
51lvu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
1,9 dCi Luxe Privilege
|
|
Avani |
![]()
|
@19vik : Rectific, versiunea este Authentique, pentru ca am geamuri electrice doar pe fata. Cred ca acesta este motivul pentru care eu nu am acel butonas de care vorbesti tu.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:26 |