dvd home cineva, modele,optiuni ,preturi
![]() ![]() ![]() |
dvd home cineva, modele,optiuni ,preturi
gotty |
![]()
|
||
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
||
--------------------
Private
Spice
Member
|
|||
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nenea, vezi ca nu prea gasesti wireless la un pret acceptabil pe piata romaneasca. Pentru preturi si o sugestie de modele o sa ma interesez dupa 07.01 .... sper ca nu-i prea tarziu
|
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai nu prea ma grabesc....daca masina n am de ce mi as lua home cinema?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
ca sa vizualizezi filmulete cu masina si sa-ti aduci aminte de vremurile bune
![]() ia zi, nu-i gata? sau ne surprinzi cu noua laguna peste vre-o luna doua ![]() |
--------------------
Megane
Sedan
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut la cineva sistemul asta de boxe si mi-a placut cum se aude. Satelitii spate sunt wireless
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
fanu_WZI |
![]()
|
revenind la lucruri serioase.
tatal lor pe ceea ce-ti trebuie tie este SONY DAV-DZ 830. Putere 1000W RMS: 143Wx5 + 285W subwoofer-ul, Amplificator digital S-Master Full, Scanare progresiva de precizie PAL Precision Cinema, Redare: DVD, Super Audio CD, CD-R/RW, MP3, Divx, Jpeg, Digital Media Port - posibilitate de conectare la dispozitivele audio digitale, BRAVIA THEATRE Sync - control sinconizat cu BRAVIA prin HDMI™ , Boxe spate wireless S-DIAT - receptor wireless încorporat pentru cât mai putine fire face cam 21mil |
--------------------
Megane
Sedan
|
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
daca vrei ceva performanta de la un sistem 5.1 iti recomand un amplifiator dedicat si boxe achizionate separat.E o varianta mai costisitoare dar satisfactiile vor fi pe masura.
|
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
gotty |
![]()
|
sincer...nu am prea multe asteptari de la acest sistem....trei sferturi din zi stau in masina unde am o linie audio destul de buna....
![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Mi-am luat din metro acum 2 zile un sistem 5.1 Creative Inspire P5800.
La 220 lei eu cred ca isi face toti banii. Detalii aici |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Drk si face fata unei camere destul de mari? Eu as avea nevoie de un home cinema pentru o camera marica....ma intereseaza pentru filme mai mult.
|
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
DRK...ala e o gluma pentru 5.1(nu te supara), daca vreti ceva dedicat PC si la o performanta decenta luati Logitech 5.1( nu stiu exact modelul, dar costa 10-11 mil).
cred ca asta e, daca imi aduc bine aminte, si era la Emag.ro in proma pe la 1000 de roni http://www.pcyard.ro/index.php?main_page=p...products_id=912 |
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
norisss>> daca vrei ceva adevarat si nu ''gluma de sistem'' recomand http://www.neomax.ro/Samsung_HT-TXQ120_Ful...p12539s338.html ...este foarte tare dar si scump din pacate...pot sa mai recomand ceva de la Harman Kardon dar sunt scumpe asa ca mai bine nu...
![]() This post has been edited by MHY: 29 Dec 2007, 22:33 |
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am un DVD No1 din Carfur si un sistem cum este cel pus de norris
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Daca tot veni vorba, stiti de unde as putea lua o telecomada pentru asta: http://boxe.3e.ro/kinetix-boxe-ht5-1-105w-rms ? Cele universale merg?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
norisss |
![]()
|
MHY, daca o sa citesti mai sus vei vedea ca nu eu vreau 5.1.
Intr-adevar acel samsung arata specataculos si suna OK pentru o camera medie.Mie imi plac boxele de lemn si amplificatoarele mari.Nu intru in amanunte....ask J.D |
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
tocmai de aceea sa nu intram in amanunte...
Creative cu Cambrige acoustics au invatat sa faca sonorizare inainte sa faca logitech mai mult decat mousi. Nu uita ca la Logitech platesti firma, mai rau ca la nike/adidas. Apropo, frumos ar fi cand nu te-ai intalnit cu niste exemple de sisteme audio sa nu iti exprimi parerea la "mare plici".. Nu e politicos. Daca iti plac boxe de lemn si amplificatoare mari iti doresc sa nu dai faliment cand le cumperi... Si poate imi spui si mie, pentru ca eu am uitat, ce capacitatea are urechea? De la cat hz la cat hz poate sa distinga? ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
gotty |
![]()
|
pana una alta am castigat un Sony DAV DZ630 asa ca se poate inchide
![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 16:48 |