Probleme cu treapta I?, Intra cam greu in treapta I...
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu treapta I?, Intra cam greu in treapta I...
ciprian2k8 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 24 December 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) gear.gif ( Size: 109.82k ) Number of downloads: 85 |
||
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan 1.5dci 85CP
2007 Lux Privillege
- TM
|
|||
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Si la mine face asa (la Clio), dar asta in general cand e frig afara si numai pana se incalzeste.
Daca vrei sa stai linistit mai mult timp, mai ales avand in vedere ca ai diesel, (inca) te poti gandi si la garantia extinsa ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
ciprian2k8 |
![]()
|
Multumesc Roty!
|
--------------------
Renault
2007 Lux Privillege
- TM
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
am avut si eu problema asta ...ma enerva la culme...dar facea si la 1-a si la a 2-a(la a 2-a mai mult cind schimbam 3->2).
chiar am fost odata la service, si le-am zis sa incerce cineva masina ca agata cind schimb vitezele. Am facut o tura cu cineva din service, mi-a zis ca masina merge perfect, am intrebat daca se poate regla ceva si mi-au zis ca nu au ce (ca e ambreiaj hidraulic, nu pe cablu ca la dacie...etc ...) Ba chiar mi sa zis ca asa fac toate, ca doar e cutia de viteze de pe solentza , asa ca la banii astia ce vreau.... Tipu cu care am facut testu, schimba vitezele chiar si fara sa apese ambreiaju. NU ciriia si nu se auzea nimica. Faza e ca se comporta mai tare asa la frig, de exemplu zilele astea chiar mi se parea ca facea mai urit ca de obicei, si m-am obisnuit sa schimb vitezele oarecum in 2 pasi, scot din viteza si apas usor in treapta urmatoare..nu lent, dar parca am asa o grija... am verificat acelasi lucru pe un megane pe benzina si nu parea ca e la fel, dar cind am incercat la cineva cu diesel (din 2007) facea exact la fel ca la mine |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
ciprian2k8 |
![]()
|
Multumesc tzk! Ai avut problema inca de la inceput, sau numai dupa un anumit timp de uzura? A mea are doar vreo 4500km la bord...
|
--------------------
Renault
2007 Lux Privillege
- TM
|
|
tzk |
![]()
|
da, era tot la inceput cind a inceput sa ma deranjeze comportamentu asta, de fapt nici acu nu are prea mult masina...vreo 19 mii km. Atunci la inceput mi se parea ca parca e covoru bagat sub pedala, sau ca nu apas destul ambreiaju...desi nu sint chiar incepator, am facut citeva zeci de mii de km, predominant pe dacie
acum daca stau sa ma gindesc bine, mi s-a intimplat si de vreo 4-5 ori in timp de 2 ani sa nu pot sa bag marsarier, adica trebuia sa revin pe liber si sa calc ambreiaju din nou si sa trag iara in marsarier ca sa intre, dar cred ca m-am obisnuit. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
tzk"am avut si eu problema asta ...ma enerva la culme...dar facea si la 1-a si la a 2-a(la a 2-a mai mult cind schimbam 3->2)." asta e ceva normal pt ca daca treci dintr-o treapta mai mare intr-una mai mica si ai viteza mai mare cutia de viteza are o sigurantza ca sa nu arunci motoru in aer....so daca face asa inseaman ca aveai viteza prea mare in a 3 a
![]() ![]() This post has been edited by valentin-axv: 26 Dec 2007, 01:04 |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
tzk |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
ciprian2k8 |
![]()
|
Problema cu ambreiajul am patit-o si eu :-) Exact la fel se comporta, trebuia sa revin la punctul mort si sa calc iarasi ambreiajul, apoi sa bag din nou in marsarier...
Sa speram ca nu e nimic prea grav. |
--------------------
Renault
2007 Lux Privillege
- TM
|
|
goancea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Si la mine face la fel. Agata cand vreau sa bag in treapta intai dar doar la rece (acum ca e foarte frig afara face de fiecare data). Dupa ce se incalzeste nu mai agata. Am intrebat si eu in stanga si in dreapta si mi s-a spus ca asa fac toate. Si la service mi-au spus acelasi lucru. Astept pana la urmatoarea revizie (si a mea este in garantie) si o sa ii rog sa se uite atunci. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2007 1.5 dci 100CP
- B - FOREVER - ROK
|
|
sishu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 26 December 07 From: Moldova ![]() |
La mine exact aceeasi problema. Apare doar cind schim din viteza mai mare la mai mica.
Eu cred ca e creat intentionat ca sa nu sa se defecteze ceva cind pui in viteza 1, da ai prea mare viteza la bord. |
--------------------
Renault
Megane II
2004, 1.5 DCI 100 SPORT DYNAMIQUE Megane forever
|
|
valer 2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 1 November 07 ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=907...l=pinion+crapat
ce am patit eu cu pinionul de a-1-a.....tot asa agata....poate scapi... |
--------------------
renault
megane 2
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 14:49 |