Foarte Confuz, Pioneer deh 4900 ib
![]() ![]() ![]() |
Foarte Confuz, Pioneer deh 4900 ib
eXtenSion |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
pe cele doua rca-uri care sunt de rear sau subwoofer conectezi cabluri stereo care le duci la statie. boxele fata le legi in mufa cu multe fire.
ii dai din meniu full sau sub in functie de ce folosesti, full range pentru boxe normale sau sub pentru subwoofer si statie. da, cele doua perechi de rca-uri sunt 2 rca pentru fata si 2 pentru spate. ps: eu am 4800 si am in mufa iso legate boxe fata, boxe spate si pe rca-urile de sub statie cu sub. This post has been edited by silviu_79: 16 Dec 2007, 13:18 |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Asa stiu ca se poate, dar eu vreau sa leg si difuzoarele fata tot la amplificator.
Intre timp m-am lamurit: Se pare ca doar o iesire, din cele doua, poate fi setata pe full sau subwoofer. Iar ce intuiam eu, ca de aia sunt 2, ca una e pentru fata, iar alta pentru spate, e corect. Deci setez optiunea aceea pe full range speakers, leg cele 2 RCA ale HU la cele 2 RCA de la amplificator,RCA-ul pentru difuzoarele din fata pe un canal, iar RCA-ul pt. spate, care are acea setare, la canalul pe care vine subwooferul. Sau pot seta iesirea RCA pe "Subwoofer" ca sa nu mai trebuiasca sa umblu la low pass-filter-ul amplificatorului. Greu m-am prins, dar nici manualul acela nu e destul de explicit! This post has been edited by eXtenSion: 16 Dec 2007, 23:36 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:05 |