boncanituri in spate
![]() ![]() ![]() |
boncanituri in spate
lacusta77 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
DUSTER
Laureate, 4x4, dci
|
|||
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, bucsele puntii spate. Cauta pe forum ca sunt 2 topicuri mari de tot cu info de tot felul, inclusiv de unde poti cumpara.
Fac galagie pe denivelari scurte si nu le auzi daca apesi masina de spate, pt ca fac galagie cand e roata ff putin suspendata. Ar fi trebuit sa te anunte inainte masina, sa fi scartait spatele inainte sa apara si zgomotele de care zici. Dar nu e obligatoriu. Poti merge pt confirmare la o rampa si sa se uite cineva la bucse, se vede cauciucul dintre cele 2 parti de metal cand este rupt. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
lacusta77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 July 07 ![]() |
mercy . am gasit topicul .
eu speram sa nu fie bucsele .... asta este ..... ma apuc de cautat bucse . daca gasesc cava mai ieftin (am pile pe la distribuitori ) am sa postez acolo . bafta la toata lumea !!!! |
--------------------
DACIA
DUSTER
Laureate, 4x4, dci
|
|
b50ptr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 3 January 08 ![]() |
care este topicul de care vorbiti?
|
--------------------
renault
laguna
- b58cwe
2000/1.8/16V
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Need for speed |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 1 February 06 ![]() |
Eu am schimbat telescoapele spate, iar dupa o luna si bucsile si totusi troncane ceva pe spate dreapta si nu pot sa-mi dau seama ce ar mai putea fi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- SBxxDAP
2002-Autentyque Renault Laguna 2 , 1.9 dci , 2002
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
am rezolvat problema zdranganitului de pe spate problema care sigur o aveti aproape toti
asa , bucsi spate bune, amortizoare bune si totusi ceva zdramganea ,am crezut ca de vina este suportul din roata de rezerva ,l-am dat jos si tot facea ,am dat tot jos din portbagaj si tot zdranganea apoi vreo 6 luni m-am facut ca nu il mai aud iar azi m-am bagat sub masina si am gasit problema asa dintr-o prostie,am pus mana pe plasticurile acelea mari ,ornamentele care vin puse in partea de jos a arcurilor si care mascheaza capetele de la punte,aceste zdranganeau de se auzea si in masina ,am tras niste sarme si gata acum nu se mai aude nimic pe spate .....mai am sa scap de zdranganit si pe fata ,bielete ,alea alea ![]() Doamne Ajuta <span class='edit'>8 Dec 2009, 21:02:</span> poze, ![]() Doamne Ajuta This post has been edited by przamfiri: 8 Dec 2009, 21:04 Attached thumbnail(s) 071220092263.jpg ( Size: 520.8k ) Number of downloads: 200 071220092264.jpg ( Size: 462.6k ) Number of downloads: 218 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 07:01 |