intrebare intrebatoare despre omologare
![]() ![]() ![]() |
intrebare intrebatoare despre omologare
ashtudor |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 9 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 dci 105 CP
2007 Dynamique
- B-04-CPZ
|
|||
cassius_clay |
![]()
|
![]() Diesel power Group: Members Posts: 150 Joined: 6 November 07 From: Buzau ![]() |
Nu stiu cu ce te putem ajuta...Trebuie sa mergi la RAR...asta e.
Foarte ciudat oricum.Nu am mai auzit asta pana acum. Si ar cam trebui sa-i tragi de urechi serios pe cei de la dealer!!! |
--------------------
Renault
Megane
Authentique 2007
|
|
soarin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 24 January 07 ![]() |
pentru ca e, cred, prima masina de 105 cai comandata la noi...din cate stiu eu pana acum variantele diesel disponibile erau de 1,5 la 80 si 100 de cai putere...
de asta cred...insa mai cred ca asta era treaba renault si nu a ta.. |
--------------------
Renault
Megane 2.2-Estate
1.6 - Confort Expression, 2007
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Uitate pe forum, ai sa vezi ca sunt multi posesori de 1.5 dci 105 CP, nu vad cum asta ar putea fi problema. Trebuie sa fie altceva ce e pe masina asta de zic astia ca trebuie omologata.
|
--------------------
-
-
-
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
salut!eu am un sedan de 105 cai ridicat de la dealer pe 04.09.2007 si inmatriculat pe 10.10.2007 asa ca nu este primul motor de 105 cai....din pacate cred ca alta este problema ta....la mine nu s a pus deloc problema de prezenta la rar pt omologare....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
e simplu- mergi cu cartea la rar- si omolofgarea consta doar in folia aplicata- asa ca stai linistit - nici nu stiu daca or sa ii intereseze masina dat fiind este noua- bafta la rar
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
care e dealerul?
aiurea, omologarea pentru masini noi, de serie, nu se face individual. probabil ca le e lene sa se duca ei sa aplice folia de securizare pe cartea de identitate. ps: exista megane-uri cu trapa panoramica in romania? eu nu am vazut. |
--------------------
.
.
.
|
|
LNG |
![]()
|
Pai de folia aia era vorba ?
![]() Cool, nu m-am prins ... Si eu am fost la RAR sa "securizeze" cartea de identitate. Poti sa te duci linistit, dureaza 5 minute ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
rimio- e clar lenea dealerului - mie mi-au facut ei tot si m-au si chemat cand a fost gata - dar acum cred ca sunt f aglomerati- oricum nu este o scuza
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
ashtudor |
![]()
|
QUOTE(Rimio de Vassur @ 11 Dec 2007, 21:19) care e dealerul? aiurea, omologarea pentru masini noi, de serie, nu se face individual. probabil ca le e lene sa se duca ei sa aplice folia de securizare pe cartea de identitate. ps: exista megane-uri cu trapa panoramica in romania? eu nu am vazut. din ce-am mai citit eu pe forum mai exista si alte masini cu trapa panoramica si chiar am vazut cateva pe strada, deci nu cred ca asta ar fi problema. Multumesc tuturor pentru raspunsuri, m-am mai linistit. Oricum problema cea mai grava este ca imi expira inmatricularea provizorie pe 21.12 si nu cred ca se rezolva pana atunci. Stie cineva ce program are RATB-ul de sarbatori? Dealer Serus. This post has been edited by ashtudor: 12 Dec 2007, 09:48 |
--------------------
renault
2007 Dynamique
- B-04-CPZ
|
|
LNG |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 11 Dec 2007, 21:47) rimio- e clar lenea dealerului - mie mi-au facut ei tot si m-au si chemat cand a fost gata - dar acum cred ca sunt f aglomerati- oricum nu este o scuza Super, eu am luat masina de la AutoMarcu's, si din nefericire astia nu au timp de nimic, sunt saraci (nu dau cadouri) si din cate citesc au un service pe masura. Problema cu omologarea ar fi daca ai alt motor care e unicat in RO, sau alte modificari substantiale ce ar schimba comportamentul masinii pe sosea. |
--------------------
-
-
-
|
|
ashtudor |
![]()
|
QUOTE(lng @ 12 Dec 2007, 09:43) Super, eu am luat masina de la AutoMarcu's, si din nefericire astia nu au timp de nimic, sunt saraci (nu dau cadouri) si din cate citesc au un service pe masura. Problema cu omologarea ar fi daca ai alt motor care e unicat in RO, sau alte modificari substantiale ce ar schimba comportamentul masinii pe sosea. Nu am nimic in plus fata de ce ofera Renault si motoare de 1,5 105 CP mai sunt in Romania |
--------------------
renault
2007 Dynamique
- B-04-CPZ
|
|
LNG |
![]()
|
Atunci poate e o greseala. Ai fost la RAR si asa ti-au zis?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ashtudor |
![]()
|
|
--------------------
renault
2007 Dynamique
- B-04-CPZ
|
|
lucien |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 29 May 07 ![]() |
Singura treaba pe care ar trebui sa o faci tu in vederea omologarii ( in caz ca nu o face dealerul - si pe asta ar trebui sa o faca din respect fata de client ) este sa te duci la RAR pentru a-ti securiza cartea de identitate ( folie ). Restul este treaba celui care o comercializeaza ( dealer ). Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute !
This post has been edited by lucien: 12 Dec 2007, 11:37 |
--------------------
Renault
Megane sedan
an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
- PH -- xxx
|
|
ashtudor |
![]()
|
QUOTE(lucien @ 12 Dec 2007, 11:36) Singura treaba pe care ar trebui sa o faci tu in vederea omologarii ( in caz ca nu o face dealerul - si pe asta ar trebui sa o faca din respect fata de client ) este sa te duci la RAR pentru a-ti securiza cartea de identitate ( folie ). Restul este treaba celui care o comercializeaza ( dealer ). Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute ! multumesc 12 Dec 2007, 14:56: Acum 10 min m-a sunat dealer-ul si mi-a spus ca de fapt nu e problema mea si ca o sa rezolve cei de la renault. Era ceva in legatura cu numarul COC sao COK (nu stiu exact cum se scrie si nici ce e) This post has been edited by ashtudor: 12 Dec 2007, 14:56 |
--------------------
renault
2007 Dynamique
- B-04-CPZ
|
|
lucien |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 29 May 07 ![]() |
Sa intrebi dealerul - cand se rezolva ( ca sa nu-ti expire numerele provizorii).Bafta!
|
--------------------
Renault
Megane sedan
an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
- PH -- xxx
|
|
aleksanders |
![]()
|
stai linistit si cu nr provizorii- mai dai inca 60 parca si mai iei o luna- ce e asa de complicat
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
ashtudor |
![]()
|
ieri in sfarsit mi-am luat si eu placutele de inmatriculare. victorieeeee!!!!
|
--------------------
renault
2007 Dynamique
- B-04-CPZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:37 |