100km\h
![]() ![]() ![]() |
100km\h
draculiq |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 16 November 07 From: timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane classic 1.9dci(cu mici modificari)
2003
- TM 30 DAS azi in timisoara maine in toata tara!!!!!
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Depinde...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
draculiq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 16 November 07 From: timisoara ![]() |
pai eu as vrea sa stiu cat zic cei de la reno....din fabrica in cat timp prinde...
|
--------------------
Renault
2003
|
|
dobro_c |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 14 August 06 From: Baia Mare ![]() |
daca e varianta 1.9 dci 102 CP 11.5s
dar este si varianta 1.9 dti 100 CP 12.3 74kW=100CP, dar asta nu inseamna ca ai varianta de 100 CP. exemplul cel mai simplu e chiar megane-ul meu, adica in carte e 115 CP, dar in talon 83 KW care sunt 113... si nu stiu care e diferenta intre dci si dti ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2005 1.6
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
dCi are injectie Common Rail, in timp ce dTi este reprezentantul sistemului mai vechi de injectie, ca la VW, cu pompa injector
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
draculiq |
![]()
|
gresala mea....are 75kw adica 102cp.....multumesc dobro_c.....
am pus aceasta intrebare ca vreau sa imi fac remapara si sa vad cat o sa scot dupa remapare poseidon deci eu am dci,Common Rail....nici nu stiam. |
--------------------
Renault
2003
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Atunci cronometrează "performanțele" tale... că nu cred că ești vreun "as al volanului", la ce idei ai, ca să poți compara timpii cu cei obținuți în mod oficial, în condiții speciale, de cei de la Renault...
|
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.324 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Dieselul clasic pana la Common Rail, nu avea sistem de injectie de tip pompa injector ca la VW ? Eu asa stiam...
This post has been edited by poseidon06: 11 Dec 2007, 20:00 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
draculiq |
![]()
|
Catalin Marinarul...poate ca nu sunt un as al volanului dar particip mult la liniute si eu cred ca stiu sa schim vitezele repede si cum trebe si la cuplu care trebe(turatia optima).ce fac cei de la renault mai mult decat sa schimbe vitezele perfec ca sa obtina un timp cat mai bun pana la 100km\h?
tin sa spun ca nu cu renaultul particip la liniute...cu totul alta masina mult mai puternica si pe benzina. This post has been edited by draculiq: 12 Dec 2007, 20:17 |
--------------------
Renault
2003
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Știu să folosească corect ambreiajul, folosesc pneuri bune, asfalt aderent și perfect orizontal, la o anumită temperatură exterioară, altitudine și presiune atmosferică, mașina doar cu șofer, fără alt balast, etc... și timpul e măsurat cu un cronometru de precizie, până la viteza reală de 100km/h, nu cea indicată de vitezometru, care este mai mică... Iar un GPS obișnuit nu te ajută, are latență prea mare...
Deci, dacă vrei ceva cât de cât obiectiv, îți măsori de 10 ori "performanțele" înainte de "tiuning", în altă parte decât pe un drum public, de câte 5 ori în fiecare direcție, FACI MEDIA, iar modificarea și cronometrările ulterioare trebuie făcute cât mai repede posibil și în aceleași condiții... Altfel "testul" tău e zero... Oricum vei fi foarte subiectiv, rezultatele sunt previzibile... ![]() P.S.: Tu insiști să ajungi la 100km\h , adică h/100km , și nu cred că vei reuși vreodată, cu orice turație optimă sau cuplu maxim... Încearcă mai bine 100km/h... E matematică elementară... că tot e la modă o emisiune pe la TV... This post has been edited by Catalin Marinarul: 12 Dec 2007, 20:39 |
--------------------
-
-
|
|
draculiq |
![]()
|
deci e clar ca oricat m-as chinui sa''trag''de masina tot nu o sa pot sa scot timpul real al msini si nu o sa am cum sa ajung la timpul dat de producator:(asta e...oricum o sa incerc sa vad cam cat o sa fie...si nu o sa fiu subiectiv...o sa fiu realist...cat imi va ieisi cu aia raman:)si dupa remapara sa vad care e dif dupa aceles test.
<span class='edit'>12 Dec 2007, 20:47:</span> km/h am gresit o liniuta sry:) This post has been edited by draculiq: 12 Dec 2007, 20:48 |
--------------------
Renault
2003
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
succes, sa ne tii la curent cu evolutia testului tau
![]() vezi sa nu faci primul test cu rezervorul plin, sa arzi tot gazul si apoi testul dupa remapare sa-l faci cu ce ti-a mai ramas. ca se numeste ca trisezi ![]() |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
poate te ajuta (atasamentul) + laptop + cablu aferent + un prieten sa dea clickuri
![]() edit nu pot posta programelul(cred ca trebuie sa mai citesc regulamentul ..) revin cu un link link : http://myfreefilehosting.com/f/67d2aef181_0.42MB This post has been edited by vali1971ro: 13 Dec 2007, 21:12 |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
draculiq |
![]()
|
vali1971ro...mersi mult super fain programul numa acuma tre sa gasesc mufa ca laptop am....nu sti ce mufa e la masina?
|
--------------------
Renault
2003
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
obd2
LE : de fapt iti trebuie o interfata intre pc si masina pe care ori o cumperi ori o construiesti .detalii http://www.reno.ro/obd-t66872.html This post has been edited by vali1971ro: 14 Dec 2007, 09:34 |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
laguna 2 de 107 cai , 1.9 dci in cat timp ia suta? ati incercat careva?
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:06 |