megane rn, ...
![]() ![]() ![]() |
megane rn, ...
h8uall |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 12 May 07 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
renault
19 tse/megane
1990 tse/1998 rn
- bv 08 NMA/----------
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ce este acela un "megane rn"?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Megane 1. RN cred ca e versiunea de echipare.
LE S-o stapanesti sanatos! This post has been edited by Manuel: 9 Dec 2007, 22:52 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
xcss |
![]()
|
Aha. Am inteles acum, multumesc de lamurire, Manuel. Si eu zic la fel: s-o stapanesti fara mari probleme!
|
--------------------
-
-
|
|
h8uall |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 12 May 07 From: brasov ![]() |
da mam bucurat degeaba
![]() asa ca mam decis sa l vand ....nu am ce face mi a expirat asigurarea si nu imi permit sa fac alta:(( asa ca daca e careva interesat de un megan rn in stare perfecta,jenti 14``lasa ti un PM !!! un pret estimativ ar fi cam 1800e atat am dat si eu pe el..... |
--------------------
renault
19 tse/megane
1990 tse/1998 rn
- bv 08 NMA/----------
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tu cand ai cumparat-o ai crezut ca este scutitat de RCA, impozit si alte dari????
Asta chiar nu pot sa pricep...sau ai descoperit alte nereguli si acuma incerci sa o pasezi si tu mai departe... This post has been edited by cj98czh: 10 Dec 2007, 19:24 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mai sigur a doua varianta.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
iti dai seama ca e a doua varianta inca de la citirea primului post
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
orice masina devine o a doua nevasta- adica bani bagati in posteriorul ei- mai bine o tragi pe dreapta daca nu ai bani de rca- daca te prinde fara rca iei 1000 de lei noi amenda si iti opreste si numerele- asa ca .... pacat d ecei ce cumpara masini doar ca vor masina
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
h8uall |
![]()
|
nu ma intelegeti gresit,nu vreau sa o plasez la altu masina e inmatriculata in italia si o asigurare acolo pe un an e cat 75% din taxa de prima inmatriculare la asta mam referit ca nu mi permit ,plus ca nu mai pot sa dau de ala care a luato de la italian sa mi dea procura,asa ca nu imi ramane decat sa incerc sa dau de italian si sa mi faca el un act din care sa rezulte ca eu sunt noul proprietar al masini si prin care sa pot perfecta actele necesare inmatricularii.prostia mea a fost ca mam grabit cand am luat eu masina de la repectivul.....mia placut cum fuctioneaza si mia luat ochii prin felul cum arata masina dar acu ce pot face???? am toate actele ei de la ``targa`` pana la cartea de service .a doua varianta cea cu plasatu nu mai e valabila !!!! o pastrez orice ar fi chiar daca e sa cumpar una lovita si sa o recarosez!
12 Dec 2007, 19:59: a da si politia sau prefectura ca nu mai stiu exact care din ei se ocupa acum cu inmatricularea vor contractul de vanzare cumparare dintre cel care vrea sa o inscrie[adica eu]si cel care e ultimul proprietar pe carte[lucru care mi se pare aiurea din moment ce masina a fost adusa de cineva care are act de v-c cu italianu si eu care am act de v-c cu cel care a adus-o ....] aici e buba dar mam hotarat sa o pastrez si am aflat toate datele de contact cu italianu mai putin nr de tel asa ca iam tyrimis o scrisoare si astept rasp de la el :| deci pe viitor nu va mai grabiti sa va dati cu parerea daca sunteti in necunostinta de cauza am inceput topicul asta doar ptr niste rasp simple ...... This post has been edited by h8uall: 12 Dec 2007, 19:59 |
--------------------
renault
19 tse/megane
1990 tse/1998 rn
- bv 08 NMA/----------
|
|
xcss |
![]()
|
De acord, dar ai cotit-o cam repede...
|
--------------------
-
-
|
|
h8uall |
![]()
|
serios chiar nu am ``cotito`` pur si simplu asa e
![]() |
--------------------
renault
19 tse/megane
1990 tse/1998 rn
- bv 08 NMA/----------
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sincer mie mi se pare ca o dai din colt in colt.... si sincer sper sa nu fie asa...
a mai fost unul la diverse care cerea o parere despre un pret ce l-ar putea obtine pt. un Megane 1.9 dCi asta dupa ce avea clar probleme cu injectia..... si el spunea ca este in perfecta stare de functionare... dar PM-urile in care ma intreba diverse chestii spuneau altceva.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
h8uall |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
19 tse/megane
1990 tse/1998 rn
- bv 08 NMA/----------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:20 |