vopsirea partiala a masinii
![]() ![]() ![]() |
vopsirea partiala a masinii
Anonim5 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 21 October 07 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
Astra F Doar prostii au noroc in viata...
|
|||
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
politistii nu "stie" sa aprecieze procentual. La ei este vorba de culoarea predominanta. Pocentele " e grele"
Am patit-o eu cu prima mea masina un mercedes din 1938 unde am vopsit aripile si tavanul ocru si restul crem. In talon am fost nevoit sa trec la culoare crem cu maro. Deci....se poate. This post has been edited by RADU__: 1 Dec 2007, 22:56 |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ca sa nu fi nevoit sa treci pe la rar,maxim 30%...
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
barbutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 22 May 07 From: pitesti ![]() |
sunt si eu interesat de treaba asta.tot de acest procent de 30% stiu si eu,dar se pare ca militieni nu stiu(am o masina rosie si am vopsit capota motor neagra si un militian a vrut sa imi ia talonul pentru asta,cand i-am zis de cei 30% ma lua la misto)
daca are cineva cunostinta unde este specificat mai exact acest lucru in codul rutier il rog sa ma informeze pentru ca vreau sa fac o copie ca sa am ce arata la militieni daca ma mai opresc(cu toate ca am vopsit capota in culoarea masinii din cauza militienilor,dar daca se gaseste undeva in codul rutier chestia asta specificata o revopsesc neagra) nu imi e lene sa caut eu personal,am cautat dar nu am gasit,poate nu am cautat unde trebuie de acea il rog pe cel care sa stie sa imi dea un indiciu unde sa ma uit |
--------------------
Renault
megane
2010
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In normele ministerului transportului privind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca autovehiculele pentru punerea in circulatie
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
mercedes din 1938?
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
2009 1.6 MPI Laureate cine e bun e bun si cand e rau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 01:39 |