distributia 1.6 16v, intrebare
![]() ![]() ![]() |
distributia 1.6 16v, intrebare
Renaultouille |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Recomandarea e să schimbi cureaua împreună cu rolele. Dacă ai bani și pentru pompa de apă, e și mai bine.
Însă, pentru un buget redus, măcar cureaua trebuie schimbată. La fel și pentru cureaua de accesorii (role de ghidaj și întinzătoare), deși eu nu am auzit să fie necesară schimbarea fuliei alternatorului, decât dacă prezintă defecțiuni... (era necesar să creezi 2 topicuri? ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
multumesc pt raspuns. am deschis initial fara sa vreau 2 topicuri la fel si apoi l-am editat pe primul transformandu-l in treaba cu fulia:D sorry pt asta
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
In cartea service la mine(franta) scrie ca la 1.6 16 v se schimba distributia la 120000 km .
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
intrebare:este rezolvata problema fuliei defazoare sau tot asa dak imi iau masina noua acum,peste ceva timp o sa am probleama asta????
|
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Catalin Marinarul @ 1 Dec 2007, 18:17) Dacă ai bani și pentru pompa de apă, e și mai bine. Eu as recomanda si schimbarea pompei, a mea nu a fost schimbata la 60.000km si a crapat pe la 95.000km ![]() QUOTE(valentin-axv @ 5 Dec 2007, 23:56) intrebare:este rezolvata problema fuliei defazoare sau tot asa dak imi iau masina noua acum,peste ceva timp o sa am probleama asta???? Vezi ca e subiect dedicat pt. fulie, posteaza acolo. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Fulia de alternator e bine sa o schimbi in cazul in care aceasta s-a apropiat foarte mult de corpul alternatorului.Un mecanic serios poate evalua coerct oportunitatea acestei schimbari.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:33 |