probleme internet, claculator...sau ce naiba o fi
![]() ![]() ![]() |
probleme internet, claculator...sau ce naiba o fi
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Un antivirus ai prin calculatorul ala? Daca da da-i o scanare?
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
CGB |
![]()
|
am unul. da ultimu update e facut in a 12-a 2006
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandeam la o defectiune de hard (placa de retea something) dar daca zici ca primul site pe care ai intrat merge in continuare nu e asta. Ai incercat sa folosesti Internet Explorer,Mozilla altceva inafara de opera sa vezi daca si pe celelalte iti face la fel? Daca celelalte merg inseamna ca e opera. Daca face la fel si pe celelalte banuiesc ca e vrun virus sau sistemul e varza sau ambele.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
CGB |
![]()
|
la fel face si cu internet explorer.
sistemul de operare e neschimbat de aproape 2 ani ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
bear_mc |
![]()
|
Asta e record.
![]() Al meu are vreo 6 luni si deja cam scartaie. Nu-mi pleaca unele programe (se duc direct in background). Are zilele numarate. ![]() This post has been edited by bear_mc: 28 Nov 2007, 19:53 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
CGB |
![]()
|
serios ca face aproape 2 ani sistemu de operare. acu ceva timp ( aproape 1 an) am mai avut neste probleme. da' era de la niste registrii...bla bla. l-a rezolvat un meserias, dar fara reinstalare de sistem.
imi vine sa-l arunc pa geam. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
exact la fel imi face si mie !!!!! si eu tot opera folosesc, si deschid mai multe ferestre. winamp-ul inca nu mi-a picat!
initial am crezut ca e din cauza furnizorului de internet, dar se pare ca nu. eu am facut o reinstalare de windows acum vreo 3 saptamani, deci nu se pune problema ca ar fi imbatranit |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o saptamana de cand am reinstalat Xp-ul.
![]() Si aveam si problemele lui cristib. Reinstalaza sistemul, POATE scapi! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
E usor. E de la user.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
foarte clever!!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
CGB |
![]()
|
da, e posibil. si io am observat ca atunci cand userul ssilviu e online, imi merge mie netu' najpa
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Deci 99.99% din timp iti merge ok netul. Eu zic ca e decent.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
bear_mc |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
CGB |
![]()
|
hai bey io vb serios aci. nu-i nici o placere sa restartez calc din 10 in 10 min.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ca sa nu mai reinstalezi, s-o mai lungesti vreo luna 2 iti recomand "System Mechanic". E super tare. Il gasesti pe softpedia.com. Valabil o luna dar daca pui un registry cleaner dupa luna aia poti sa-l folosesti din nou:D.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Sau mai bine faci o imagine dupa ce ai instalat fresh windowsul.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
1. use mozilla
2. daca ai rds link / fiber-link cauta un antivirus care sa se inteleaga cu alea 2 3. alege un antivirus bun (Kaspersky, BitDef, Nod32 - cu licenta evident) 4. start -> run -> cmd -> tracert rdsnet.ro - dupa 10 secunde Ctrl + C 5. ping a doua adresa ip din lista de tracert -t (ex: ping 86.121.32.12 -t ) daca ai request timed out cauta nr de la aia cu netu si punele intrebari daca nu ai scoate antivirusu si firewallu juma` de ora si vezi daca iti merge daca nu merge nici o chestie de la 1 la 5 - bad user. replace windows and continue. ps. keyboard not present, press F1 to continue ![]() am id de mess pe profil, daca mai ai probleme da-mi un buzz |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
manucu |
![]()
|
la mine acasa am rezolvat cu un desable apoi enable la conexiune.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cristi, din descrierea ta, cred ca ai probleme atat cu virusi, cat si cu spyware.
Nu inteleg cum ai update de definitii din 2006... Este o minune ca ti se mai deschide calculatorul. Ce ar trebui sa faci in opinia mea: 1) scanare on-line cu Kaspersky (http://www.kaspersky.com/virusscanner) sau Panda http://www.pandasecurity.com/romania/homeu...tm?track=80383), ca sa vezi despre ce e vorba. Fiind vorba de o scanare moca, nu ti se vor sterge toti visurii, trojenii, etc...dar macar o sa vezi dimensiunea dezastrului. Pentru ca daca e prea mare, trebuie format C:\ si reinstall de windows; 2) daca dezastrul nu e prea mare, instaleaza un antivirus, selectand optiunea auto-update; Recomandarea mea: Nod32, Kaspersky, chiar si Bitdefender. 3) peste antivirus instalezi Superantispyware care este un soft avand...exact acest scop:)). De unde le poti procura...nu ma pot pronunta aici. Totul trebuie sa aiba licenta! ![]() Daca decizi sa iti reinstalezi windows-ul, pasii 2 si 3 trebuie sa se intample oricum! Iar primul lucru pe care il faci dupa instalare este comanda de update de definitii pentru ambele aplicatii. Succes. PS. Daca te hotarasti sa il scanezi on line, e bine sa stii ca va dura cateva ore. Iar la final, vei putea sa iti salvezi pe computer un document care va contine lista cu porcariile de pe el (virusi, trojeni, etc..). Poate imi dai si mie pe PM sau postezi aici documentul respectiv, sa vedem despre ce e vorba. PS2. Mai exista un soft care mie mi se pare foarte misto (nu are legatura cu virusii and stuff), pe nume Pitstop Optimize. Are ca scop optimizarea proceselor din Windows, a conexiunii, curatenii si alte alea, facand sa se miste mai bine computerul. La mine chiar a avut efect. This post has been edited by dack: 3 Dec 2007, 12:13 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
CGB |
![]()
|
vineri seara, calculatorul meu a pus armele de-o parte si a hotarat ca lupta cu viata este inegala. ca urmare a decedat. suferinta a fost scurta. cateva restarturi repetate, cateva incercari disperate de resuscitare si apoi totul s-a sfarsit.
pentru a mai indulci suferinta provocata de pierderea acestui bun tovaras, in weekend am plecat spre munte. dar gandul mi-a ramas la iliutza (asa il botezasem). duminica seara am hotarat sa-l readuc la viata. asa ca astazi, iliutza a renascut din propria-i cenusa, precum mareata pasare phoenix. dupa multe ore de chin, instalari si dezinstalari, formatari, pumni peste carcasa, injuraturi si tot ce e necesar ptr functionarea unui calculator, iliutza a putut sa respire din nou. s-a ales cu un nou sistem de operare si un nou antivirus. si ptr ca a fost cuminte si nu a plans in timpul operatiei, a primit cadou si 128 SDRAM. acum este mai vioi ca niciodata. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
bravo dr. cristib, ati salvat pacientul. stii bancul: a scapat, ati avut noroc
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
bear_mc |
![]()
|
128 SDRAM. Sa inteleg ca iliutza e destul de batran. Bine ca merge.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 07:54 |