Oglinzi Logan, Sunt retractabile?
![]() ![]() ![]() |
Oglinzi Logan, Sunt retractabile?
DanielG |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 motor 1,4
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Teoretic da, practic nu-ti recomand, nu mai incerca ...e mai bine asa.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...bineinteles ca sunt!
...ale mele cred ca au fost pliate pana acum de zeci poate chiar sute de ori si nu au nici o problema. ![]() This post has been edited by Kojak: 29 Nov 2007, 23:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
billabong |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 11 October 07 ![]() |
Ca fost posesor de logan pot sa dau si eu un raspuns:DA sunt retractabile.Cum am descoperit?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio II
-
2003 -
|
|
DanielG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 November 07 ![]() |
Multam! Mi se parea cam aiurea procedeul, deoarece zici ca se rup cand tragi de ele.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 motor 1,4
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Intr-adevar, cand le rabatezi emit un ''poc!'' sonor si te astepti sa ramai cu ele in palme...
![]() Dar, nu e chiar asa. In schimb, atentie mare atunci cand exista posibilitatea sa aibe gheata in ele...La noi la ''pravalie'' un nenea soferu' dibaci a reusit sa rupa una, la depliere, dupa una din noptile astea geroase. E de preferat, zic io, sa nu fie pliate peste noapte... Parerea mea. |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Pana se pliaza te trec toate transpiratiile...trosnituri si pocnituri cat cuprinde.
Asta nu e decat un lucru rau: In cazul unui impact, in mod normal oglinda ar trebui sa se plieze la momentul contactului, dar din experienta unor "patiti" am aflat ca ea e atat de rigida incat "prefera" sa se sparga decat sa se rabateze. Pacat ca cei de la Dacia puteau sa remedieze aspectul asta la oglinzile pentru MCV si Prestige. |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Oare nu s-ar plia mai usor daca inainte de "operatie" s-ar lubrifia putin zona ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Nu rezolvi nimic cu lubrifierea.
Intregul sistem este prost...adica nu prea ai ce sa lubrifiezi. |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Aha ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:58 |