Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

am o mare problema, mi-a expirat autenticitatea alea 60 de zile :(

XXXMariaN
post 13 Nov 2007, 10:24
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am si eu o problema majora pot spune... ar fi bine daca ma-ti putea ajuta...dar nu cred... in fine... am cumparat o dacie de aproape 3 luni, am facut toate actele necesare dar din pacate mi-a expirat autenticitatea (indentificarea) alea 60 de zile.. nu am avut timp cu serviciul sa ma reped pe la udriste..sad.gif acum ce intrebare am.. cum pot merge cu masina ca sa fac din nou indentificarea? pot lua numere provizorii? tin sa anunt ca am pastrat numerele de la propietar.. trebuie sa predau numerele vechii ca sa iau numere provizorii ? mai pot lua num provizorii dupa 3 luni? nu am avut numere provizorii... daca puteti sa ma ajutati astept un raspuns mai detaliat ca sa pot intelege si eu... va rog .. si va multumesc anticipat
tin sa va spun ca masina nu e inca imatriculata pe num meu... pot merge cu ea asa? am inteles ca trebuie sa ma duc cu ea pe platforma cu ea daca mi-a expirat indentificarea... va rog ajutati-ma

--------------------
dacia 1310 CL - B-22-LEV 1998
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi_ar
post 13 Nov 2007, 10:30
Post #2

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Eu inteleg ca masina este inca inmatriculata pe vechiul proprietar, asa ca poti circula (daca exista asigurare si ITP valabil).
Cred, insa, ca trebuie sa refaci identificarea. Poti incerca sa apelezi la un birou de copiat acte - ceea ce trebuia sa faci de la inceput si nu expira - ei au alte "relatii" cu politia rutiera ! biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
XXXMariaN
post 13 Nov 2007, 10:36
Post #3

Membru incepator

cum adica sa apelez la un birou de copiat acte? ce sa fac acolo? tin sa spun ca de la propietar am luat talonul cartea si a scoso din evidenta... si am inregistrat-o eu la mine in evidenta la financiar.. si dupa aia am facut tot... are ITP are si asigurare facuta de mine.. ce vream sa mai stiu.. una ar fi.. pot merge asa cu ea? si o pot imatricula dupa ce fac iar indentificarea? mersi mult pentru raspunsuri

--------------------
+
adi_ar
post 13 Nov 2007, 13:30
Post #4

Nu stii nici o firma sau birou de copiat acte care se ocupa cu transcrierea?
In schimbul unei taxe iti faceau ei demersurile dupa identificarea aia!
Cand spui "a scos-o din evidenta" eu inteleg ca a scos-o din evidenta fiscala.
Masina nu este radiata, asa ca daca ai talonul masinii, nu vad ce te-ar putea impiedica sa circuli.

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
XXXMariaN
post 13 Nov 2007, 14:59
Post #5

Membru incepator

daca ar fi asa ar fi super marfa... dar daca e adevarat eu pot sa o imatriculez pe numele meu?

--------------------
+
adi_ar
post 13 Nov 2007, 15:33
Post #6

Nu prea inteleg ce vrei sa spui!
S-a facut radierea fiscala (asta inseamna ca ai facut contractul de vanzare - cumparare) iar la mentiuni in talon trebuia scris "Instrainat catre .... la data ....). Tu ai talonul (cu sau fara mentiunea de instrinare) si CIV-ul (pe numele fostului stapan). Nu-ti ramane decat sa mergi din nou la RAR, faci identificarea si apoi la politie, faci transcrierea, adica inmatricularea pe numele tau si vei primi noul talon.
Intre timp, nefiind radiata din circulatie si nici cu numere false, poti circula!

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 17:14
Dacia