Am nevoie de niste "tuning", pentru protectia masinii
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de niste "tuning", pentru protectia masinii
VladK2K |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|||
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
am vazut asa ceva la un neamt intr-o parcare pe autostrada. Tipul avea un fel de sortz care la deschiderea portbagajului era trecut peste bara de doua "sforicele" retractoare gen lesa extensibila legate de hyon (cum naiba se scrie?)
La inchidere cele doua sforicele se pliau dar nu indeajuns caci erau mai scurte si ridica sortzul. Ingenios, nu??? |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
Poti folosi si o folie transparenta autoadeziva, era ceva la Clio III si Modus parca pentru protectia contra zgarieturilor pe bara fata si spate...sau la firmele de publicitate si firme luminoase, cred ca gasesti si acolo ceva de genul asta...
|
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
de unde ai cumparat tava si cuvertura? vreau si eu
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
cuvertura a facut-o tata din prelata, cusuta in niste zone cu arici si unele zone cu capse (ca la sireturi) prin care trec niste sireturi care se prind de tijele tetierelor.
Tava nu stiu de unde a luat-o, o sa il intreb |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 15:29 |