Intrebarile lui aphophis despre renault
![]() ![]() ![]() |
Intrebarile lui aphophis despre renault
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Macaralele am auzit si eu ca sunt scumpe (tot in jur de 11 milioane), e toata macaraua, nu e doar o chestie de plastic.
Asta cu bucsile pe puntea spate e o premiera, nu am mai auzit ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
macaralele sunt foarte scumpe. nu stiu daca 11 milioane, eu tin minte ceva de 7 bucata, dar poate s-au scumpit.
bucata aia din plastic e adevarat ca se poate sparge, necesitand inlocuirea macaralei cu totul, sau faci o mica improvizatie si merge. plasticele sunt de fapt opritoarele camasii cablului, ca la frana la bicicleta. a, si exista un OTS la Renault pentru remedierea problemei. cu bucsele spate e o premiera totusi. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
aphophis |
![]()
|
asra am inteles. banui ca asa cum ziceati toata macaraua e vre-o 7 milioane. acu despre bucsele alea, alea ma intereseaza cel mai mult, a zis-o cineva pe alt forum si is convins ca ori minte ori infloreste. pentru ca mi se pare improbabil ca pentru o bucsa sa schimbi intreaga punte spate. mai ales ca daca ar fi asa s-ar fi auzit deja pe forumul asta..
This post has been edited by aphophis: 14 Oct 2007, 22:41 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit si eu ca operatia de schimbare a bucsilor pe spate este costisitoare, dar ca sa schimbi intreaga punte....dar unde a auzit stimabilul ca e vreo problema cu bucsile spate la megane, ma rog frumos?
|
--------------------
Opel
Astra J
|
aphophis |
![]()
|
probabil in golful sau
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
S-au schimbat macaralele la un 2.1, la mine la servici 1800 RON, fara tva.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am mers in service cu geamul stanga spate cazut, din cauza macaralei. Una noua costa 1200 RON, asa am aflat de la mecanic. Norocul meu a fost ca macaraua nu era rupta, doar cablul sarise de pe una din rotite.
Interesant este ca mecanicului nu i se parea scumpa macaraua... cica raportat la valoarea masinii nu e asa mult... de parca 2.66 % din valoarea masinii intregi pt 1 macara de geam nu ar fi mult ![]() This post has been edited by padre: 15 Oct 2007, 08:20 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
pai tocmai ca nu mi se pare real ce zicea acel ins. Ca trebuie sa schimbi puntea spate pentru niste bucsi. Da imi poate confirma cineva 100% ca insul ala se inseala?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
poseidon06 |
![]()
|
Uite, citeste aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=60948&hl=bucse+spate
Sunt 2 cazuri izolate, in care, intr-adevar, la service, au zis ca se schimba intreaga punte spate ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
|
aphophis |
![]()
|
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&sh...dpost&p=4099219 , cat la suta din ce zice acel ins poate fi adevarat?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mai exagereaza si omul. Asta e. O fi dat cu roata in vreo groapa si senzorul ala a crezut ca a facut accident si i-a taiat alimentarea. Dar asta a insemnat frana de motor, care nu are cum sa fie asa de violenta incat sa-l arunce cu capul in parbriz. Poate esp-ul sa fi intervenit din eroare, dar slabe sanse cu motorul oprit. Daca nu avea brake by wire, cam imposibil sa decelereze asa repede fara ca el sa atinge frana.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
cat de mare sa fie groapa ca sa se taie alimentarea? si parca pe autostrada nu-s gropi asa mari.
poate a exagerat omu sau poate a avut loc fro defectiune pe la computer si-a luat-o razna. naiba stie. incurcate sint caile domnului. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:14 |