Probleme cu tubulatura care pleaca din filtrul de, R19
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu tubulatura care pleaca din filtrul de, R19
R19/95 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 9 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Aaaa sincer nu cred ca asta e cauza pentru consum ... poate filtrul de aer daca este imbacsit de praf/mizerie.
Tubulatura este de pastic ? poti pune o poza cu motorul eventual ? Consum de 11-12% in oras pentru 1.8 nu cred ca este prea/foarte mare. In afara cat consuma ? |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
R19/95 |
![]()
|
Cred k este plastic sau un fel de cauciuc mai degraba(am pus poza )cat despre consum , cred k aceasta "fisura" este unua din cauze pt k pe akolo intra aer si amestecul de benzina nu se mai face corect cred eu(dar cum spuneam nu ma pricep prea bine)!
In legatura cu poza ....nu stiu de ce dar nu o pot posta ! ATENTIE: k sh tz sunt interzise prin regulament |
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nu prea are motiv sa consume mai mult ... oricum aerul trece prin filtru ... poate nu la fel de cald in prima faza cum ar fi cu tub ok ... dar nu cred sa faca probleme consumului ...
Probabil ca este mult prea mare. Pune poza pe www.imageshack.us ... ia ultimul link (direct link parca) ... apasa butonul IMG, paste si enter. |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
R19/95 |
![]()
|
Scuze de intarziere dar nu merge nu stiu ce eroare imi da ...(nu mai conteaza), ideea este ca ma macina chestia asta pt ca nu suport sa nu-mi mearga ceva la masina(asta ) sau sa am ceva stricat si am multe chichite de rezolvat cum ar fi busele de pe bara stabilizatoare, pivoti , caseta de directie(imi curge lichidul sub masina), faza lunga care nu merge decat daca nu este aprinsa faza scurta, etc.!
|
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|
cmandrei |
![]()
|
Fa poza mai mica (dimensiunea kb) si vei reusi si aici si acolo.
![]() Bucsele stiu ca nu sunt prea scumpe, la fel si pivotii. Caseta de directie se poate reconditiona. Cred ca trebuie schimbat blocul de lumini (la dezmembrari poti gasi ok). ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu conteaza pe unde intra aerul. Singura ta problema este lipsa de filtrare.
Cum a spus si Andrei, caseta se reconditioneaza. Ia aminte ca a ajuns sa curga din cauza unui burduf spart, in care a intrat apa si care a atacat stratul de drucrom de pe cremaliera, deci ai mai multa grija de ea dupa ce o reconditionezi. Pivotii fac vreo 40lei bucata, bucsile de la bara stabilizatoare, de la reno - piesa de origine - fac 11 lei bucata, iar blocul de lumini face undeva sub 100 de lei (la dezmembrari) |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
R19/95 |
![]()
|
Am atasat si poza in sfarasit
![]() Attached thumbnail(s) PA09014111.jpg ( Size: 73.52k ) Number of downloads: 164 |
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Aer tras dupa filtru prin gauri = aer fals = uzura prematura la motor (pe motiv de praf) = consum mai mare
doamne fereste sa traga ceva umezeala pe acolo ca ai pus-o |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
R19/95 |
![]()
|
Merci BigBear pt indicatii...cu toate ca ma cam sperie concluzia....si nici nu stiu de unde mama
![]() |
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Acum depinde de cand e gaura, cat si pe unde ai mers cu masina asa, eu am spus ce se intampla daca merci asa. Posibil si sa fi intrat praf pe acolo, sa se fi imbacsit ceva si acum nu mai face amestecul corect din x motiv, ideea e ca trebe rezolvat si sa nu mergi asa, mai ales ca sezonul umed bate la usa.
Ideeal ar fi sa il cumperi nou de la Reno, dar cred ca e f scump, poti suna la Augsburg sa ceri un pret. Poti incerca sa il repari cumva daca nu e spart rau, exista tot felu de lipiciuri si silicoane, am vazut chiar un chit de reparatii tubulaturi odata la un magazin de piese, nu mai stiu unde exact, dar trebuie sa te asiguri ca e etans si ca nu ramane ceva prin interior in urma reparatie care sa fie tras in motor. |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
R19/95 |
![]()
|
Da problema e destul de grava, e grava in sesnul ca m-am uitat bine si nu este spartura,problema este ca nu se imbina corect(dar nu in partea cu filtrul de aer,la celalalt capat,nu stiu exact cum sa explic ca nu ma pricep asa de bine) este un spatiu care nu ar trebui sa fie ...nu e mare ce-i drept dar este si nu e bine!
Daca se poate sa-mi dai mai multe detalii(adresa web sau nr tel )despre firmele spre care m-ai indrumat sa ma interesez as fi recunoscator! Cu stima! ![]() 12 Oct 2007, 14:07: Sau daca stie cineva centre de dezmembrari in afara de centrul de dezmembrari yocco din dristor...si magazine precum Alpadrino unde am fost deja ,astept sfaturi! Cu multumirile de rigoare va salut pe toti cei care mi-au dat sfaturi si mi-au oferit alternative!O zi Buna tuturor This post has been edited by R19/95: 12 Oct 2007, 13:07 |
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|
cmandrei |
![]()
|
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
R19/95 |
![]()
|
Multumesc mult....o sa vin cu raspunsuri dupa ce vizitez aceste centre!
Sper sa gasesc ce caut! |
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:52 |