problema frana de mana, anyone else?
![]() ![]() ![]() |
problema frana de mana, anyone else?
valdostana |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 10 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan II
2005 1,5dci
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Sa-l intrebi pe mecanic daca nu are el un mecanism (cotiera nu inteleg de ce trebuie schimbata, doar nu e rupta cutia) si n-o sa mai coste la fel de mult !
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce inseamna ca nu prinde tot timpul? Iti cade maneta cand ii dai drumul dupa ce ai tras-o? Daca da, inseamna ca e uzat ciocul sau rotita zimtata care tine blocata maneta sus si din pacate se schimba tot mecanismul (suport de prindere podea+maneta), dar cotiera nu are nici o treaba, ea se demonteaza ca sa ajunga la ansamblul.
PS: Daca esti iesit din garantie poate ti-o cumperi tu separat sau o iei de la sh si iesi mai ieftin. ![]() This post has been edited by VladL: 27 Sep 2007, 09:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2 Luxe Privilege - 1.5 100CP
2006
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Totusi daca nu mai ai garantie si te pricepi catdecat ai putea sa dai singur jos cotiera si sa vezi ce ar putea avea, un sistem nou te costa o gramada de bani.
Bafta! |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
valdostana |
![]()
|
Danke ![]() |
--------------------
renault
megane sedan II
2005 1,5dci
|
|
VPP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 30 April 06 ![]() |
Eu am patit aceiasi problema(nici nu se mai auzeau dintii de pe cremaliera).
Am fost la service si s-a rezolvat intr-o ora. Sigur nu au schimbat nimic. S-a dereglat ceva... |
-------------------- MEGANE SEDAN 2.2, Pack Autentique 1.6 16V, Albastru ROY, mp3, MAI 2006
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Din cate stiu eu se regleaza ceva acolo(nu stiu exact ce pt ca nu am apucat sa vad), dar si la mine avea joc si prindea mai sus frana, am fost in service unde mi-au dat jos cotiera si au reglat ceva acolo, acum functioneaza bine.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Am un coleg de serviciu care cred ca a avut ca aceeasi problema ca si tine... aaaaa...- nu mai tinea butonul si s-a rezolvat in 30 min pe garantie.Nimic grav.
![]() This post has been edited by nlu: 27 Sep 2007, 17:08 |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
valdostana |
![]()
|
Inseamna ca mecanicul ala (de la Serus) nu era prea priceput,sau era trainuit sa-mi ia banii! ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane sedan II
2005 1,5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:35 |