Fluierat/scartait Megane 2.2 dupa 4500 km, dupa ce se incinge
![]() ![]() ![]() |
Fluierat/scartait Megane 2.2 dupa 4500 km, dupa ce se incinge
sayups |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2007, Megane 2, 1.6 16v
|
|||
cxdani |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 21 March 07 ![]() |
Ar putea fi placutele de frina. Scirtiie in mers.
Incearca sa pisti frina un pic si vezi daca dispare. La mine asa se manifesta uneori. Le ignor pur si simplu. La revizia de 15000 Km mi-au luat la pila placutele pe margini dar tot nu s-a rezolvat problema. Cred ca intra in categoria "asa face toate". |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.6 16V Expression
Octombrie 2006, clima
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
si la mine face cand dupa mers intains intr-un in cate o localitate, se aude de undeva din partea stanga fata. Am doar 9000km dar incep sa cred ca e de la placute in conditiile in care la franare usoara prin oras mai scartaie. Scaraitul la franare l-am gasit si la clio pe la 14.000km dar in mers nu. Sper sa fie doar niste praf intrat intre placutza si disc.....sau cine stie...."asa face toate"
|
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
sayups |
![]()
|
E adevarat, cand am piscat putin frana, cel putin in acele 1-2 cazuri in care am urmarit chiar acest comportament, fluieratul a incetat. Dar a scazut putin si turatia si asta ar putea duce pe alta pista.
Ca ma intreb, daca e de la placute, de ce nu fluiera constant, si la turatii mici? Sau poate fluiera doar ca nu am avut eu "noroc" sa se activeze ![]() |
--------------------
renault
megane
2007, Megane 2, 1.6 16v
|
|
sayups |
![]()
|
salut again,
referitor la acest topic: am fost cu masina in service. din pacate in singura zi in care nu am reusit sa reproduc fenomenul. nu au gasit nimic dar sunt aproape sigur ca fluieratul metalic are legatura cu franele. cum pisc extrem de fin frana , dispare. asta ca regula. 100 din 100. reapare dupa cateva secunde. mi-au livrat urmatoarea explicatie, a carei legatura cu realiatea va rog sa o comentati : cica au schimbat compozitia chimica a placutelor de frana conform cu niste norme UE si noul aliaj nu are darul de a se uza uniform ci mai lasa niste asperitati pe ici colo care cica ar zgaria, fara impact, pe discuri(sau pe ce ar trebui sa se lipeasca placutele cu pricina, eu am retinut discuri) ... pot sa cred asta si nu foarte greu. mai apoi, aparent off topic , am gasit urmatoarea priveliste stropita cu ulei, de habar nu am unde , dar am facut poze poate stiti voi ... pls faceti lumina. o poza este de ansamblu, sa localizeze pata in peisaj (pe undeva pe sub conducta de plastic ce duce la rezervorul de lichid de parbriz, imediat in stanga curelei) iar cealalta concentraza pata in marea-i splendoare. p.s. de cand am vazut-o, aprox 3 sapt, ii tot studiez evolutia, dar nu a crescut mititica, cred ... Attached thumbnail(s) Imag.444.jpg ( Size: 254.93k ) Number of downloads: 105 Imag.442.jpg ( Size: 185.81k ) Number of downloads: 109 |
--------------------
renault
megane
2007, Megane 2, 1.6 16v
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
Aia e o pata de la un grund anticoroziv...nu pare ulei...asa ca fii linistit...deocamdata...iar daca zici ca la apasare usoara frana dispare zgomotul...sigur e de la placute...jocul este mic, asa ca mizeria adunata freaca pe disc...calca de cateva ori ferm si brusc frana la viteze mai mari...atentie, sa nu ai pe cineva in spate!!...sau da cu un spray de curatare discuri...asa am patit si eu...
![]() This post has been edited by TRANCA: 15 Oct 2007, 23:32 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa am si eu,in acelasi loc. Stai linistit,daca pui degetul o sa vezi ca este un fel de rasina,cu am spus si colegul mai sus!
Bafta! This post has been edited by Danezu: 16 Oct 2007, 08:33 |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:26 |