PLANETARA HELP!, de care??
![]() ![]() ![]() |
PLANETARA HELP!, de care??
ipiq |
![]()
|
||
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
|
||
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|||
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Anyone??? Pls...Help!
![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
mie mecanicul mi-a spus ca trebe schimbata cu totul, acu din pacate nu pot fi sigur ca trebe schimbata cu totul deoarece este facuta asa, sau pentru ca mecanicul meu este genul de om zelos care vrea sa faca totul cat mia bine
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Da cum naiba s-a dus capul ala ? Ai luat vreun bolovan ? Ti s-a rupt burdufu ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
ipiq |
![]()
|
Pai nustiu.... asta mi-a zis si mie nea' mecanicu'.... maine ma duc sa o desfac sa vad exact... mersi oricum
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
intreba la http://www.planetare.ro/ . Baietii sunt chiar serviabili.
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
nu stiti cumva daca este producator care face cap de planetara pentru L2?sau daca se potriveste cu alt model de renault? mi se pare foarte mult pretul pentru planetara completcta si inutila daca e dus numai capul.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- HR-10-xxx
2013 1.6 dci Bose Edition
|
|
RENAULT LAGUNA 2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 9 January 14 ![]() |
salut am 2 capete de planetare dar nu stiu la ce masina se potrivesc...am fost la mecanic si mia zis ca pentru laguna 2 nu se potrivesc.o sa postez 2 fotografi poate isi da seama cineva,va multumesc.
<span class='edit'>10 Jan 2014, 23:19:</span> ma ajuta cineva sa postez 2 fotografii ![]() This post has been edited by RENAULT LAGUNA 2002: 10 Jan 2014, 22:20 |
--------------------
renault laguna 2
renault laguna 2
- mh 02 aln
2002
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
sper ca ai inteles..
oricum daca mecanicu ala a zis ca nu.. nu mai cumpara si tu piese pana nu esti sigur, mai ales unele scumpe **poza** This post has been edited by iuli23: 10 Jan 2014, 22:51 Attached thumbnail(s) U33ntitled.png ( Size: 20.53k ) Number of downloads: 347 |
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
tibi.matei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 30 May 12 ![]() |
Salut,
De ceva vreme merg cu o bataie in planetara dreapta si as vrea sa o schimb cu totul cu una de la dezmembrari. Problema mea e ca nu am reusit sa gasesc de vreo 3 luni o planetara dreapta pentru motor 1.6 16v. toate ofertele vin de pe motorizari diesel. Intrebarea mea este: s-ar potrivi una de diesel la masina mea? Daca nu, ce diferente exista intre cele doua? Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.6 16v
2001 Espression
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Nu se potrivesc ! Eu am incercat sa schimb doar capul ( partea dinspre roata stanga ) , dar nu merge... alt numar de dinti . Problema mea era ca , desi am gasit planetara de 1,6 sh , la mine pe masina sunt de 1,8 ( la 1,6 =30 dinti , la 1,8 =32 dinti )
![]() Culmea e ca la 1,6 nu gasesti cap de planetara separat ca la 1,8 ![]() |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
dj sky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 15 November 13 From: Tirgu Mures ![]() |
QUOTE(tibi.matei @ 24 Jan 2014, 01:09) Salut, De ceva vreme merg cu o bataie in planetara dreapta si as vrea sa o schimb cu totul cu una de la dezmembrari. Problema mea e ca nu am reusit sa gasesc de vreo 3 luni o planetara dreapta pentru motor 1.6 16v. toate ofertele vin de pe motorizari diesel. Intrebarea mea este: s-ar potrivi una de diesel la masina mea? Daca nu, ce diferente exista intre cele doua? Multumesc. Cum a spus si colegul de mai sus, de la diesel la benzina nu merg. Am eu un 1.4 16v care il dezmembrez si din cate stiu cutiile sunt la fel ca la 1.6. In cazul in care nu ma insel, ti se potriveste. Ma interesez astazi si iti spun. Lasa-mi un mesaj PM cu nr tau de tel. |
--------------------
Renault
Megane
- ms08dsi
2008 Sedan
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
Salut eu am schimbat la diesel capul de planetara.gasiti la mai toate magazinele cu piese auto oferte foarte bune la aceasta piesa, eu am cumparato cu 120 de lei incluzand burduf, piulita, coliere si vaselina.capul de planetara se strica in momentul in care se sparge burduful si pierde vaselina din interior
O zi buna |
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Numai ca la 1.6 16v nu gasesti cap planetara separat , sau cel putin nu am gasit eu !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
nu gasesti cap de planetara pentru 1.6 16v oriunde ai cauta...m-am confruntat cu problema asta 1 an....singurele solutii ...planetara intreaga de la orice magazin de piese auto . Atentie este reconditionata nu o sa gasiti nicaieri noua . preturi intre 360 si 6-700 lei ( cel putin asa am gasit eu + planetara voastra la schimb). La reprezentanta acum 2 luni mi-au facut un pret de 800 si ceva de euro ambele planetare noi nu reconditionate...Sau cum am facut si eu am luat SH complete s-au nimerit impecabile amandoua!
Totusi nelamurirea mea este ca peste tot pe unde am intrebat daca se pot reconditiona raspunsul a fost nu dar astia in magazin toti cer planetara ta la schimb si daca ii intrebi daca e reconditionata spun ca da undeva in Polonia ... Si mai nou pe Autokarma unde le gasisem cel mai ieftin daca cititi pe acolo spune ca planetara nu tre sa fie ruginita ,lovita ,cursa ca se modifica pretul de parca cineva le schimba de bune.. 26 Jan 2014, 10:32: cam astea ar fi conditiile care le impun ei la planetare ...deci mare grija cand cumparati...daca va refuza piesa la schimb vi se ia 160 lei/buc in schimbul planetarei uzate. 13. Produs cu piesa veche la schimb Pentru produsele la care este necesara piesa veche la schimb, conditiile de primire de catre noi sunt urmatoarele: 1. sa aveti piesa veche in momentul achizitionarii piesei noi, pentru a putea fi comparate sau sa faceti dvs. comparatia inainte de montaj 2. piesa veche trebuie sa fie identica cu piesa noua, fara urme de lovituri, fara parti lipsa, curatata cu solventi si jet de apa 3. pentru a fi acceptate ca piese veche la schimb, piesele vechi nu trebuie sa fie murdare, rupte, indoite, corodate, ruginite sau cu componente lipsa 4. nu se pot primi ca piesa veche la schimb, piese vechi necuratate cu solventi si jet de apa, chiar daca sunt identice cu piesa noua 5. acceptarea piesei vechi se va face doar dupa ce un reprezentant Autokarma va verifica daca sunt respectate conditiile de primire 6. daca nu sunt respectate conditiile de primire, valoarea de pe site a piesei cumparate creste cu de la 25% la 100%, in functie de cerintetele producatorului 7. valoarea piesei vechi o veti afla de la procesatorul care va prelua comanda dvs. online In general produsele cu piesa veche la schimb sunt urmatoarele: planetare, electromotoare, alternatoare, casete directie, pompe servodirectie, etriere frana etc. Cele mai dese defectiun intalnite, pentru care nu sunt acceptate ca piese de schimb PLANETARELE sunt: caneluri deteriorate, ax planetara nu este drept, componente lipsa sau deteriorate, capete planetara lipsa sau deteriorate, Ne rezervam dreptul de a nu accepta piesa veche la schimb, din motivele prezentate mai sus sau altele mai rar intalnite, care tin de posibilitatea de reconditionare a piesei vechi, conform normelor date de producatori. This post has been edited by stany: 26 Jan 2014, 10:32 |
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
djidji_thebest |
![]()
|
![]() untest Group: Members Posts: 235 Joined: 6 December 07 ![]() |
QUOTE(dominy @ 25 Jan 2014, 08:26) Salut eu am schimbat la diesel capul de planetara.gasiti la mai toate magazinele cu piese auto oferte foarte bune la aceasta piesa, eu am cumparato cu 120 de lei incluzand burduf, piulita, coliere si vaselina.capul de planetara se strica in momentul in care se sparge burduful si pierde vaselina din interior O zi buna Acum am inteles motivul pentru care mi s-a stricat planetara... mi-a fost spart burduful acum vreo 2 ani parca si acum surpriza, sau nu, mi s-a stricat planetara. Ma intrebam de ce mi s-a stricat... iar acum am aflat, mersi pentru explicatie. QUOTE(stany @ 26 Jan 2014, 10:24) nu gasesti cap de planetara pentru 1.6 16v oriunde ai cauta...m-am confruntat cu problema asta 1 an....singurele solutii ...planetara intreaga de la orice magazin de piese auto . Atentie este reconditionata nu o sa gasiti nicaieri noua . preturi intre 360 si 6-700 lei ( cel putin asa am gasit eu + planetara voastra la schimb). La reprezentanta acum 2 luni mi-au facut un pret de 800 si ceva de euro ambele planetare noi nu reconditionate...Sau cum am facut si eu am luat SH complete s-au nimerit impecabile amandoua! Totusi nelamurirea mea este ca peste tot pe unde am intrebat daca se pot reconditiona raspunsul a fost nu dar astia in magazin toti cer planetara ta la schimb si daca ii intrebi daca e reconditionata spun ca da undeva in Polonia ... Si mai nou pe Autokarma unde le gasisem cel mai ieftin daca cititi pe acolo spune ca planetara nu tre sa fie ruginita ,lovita ,cursa ca se modifica pretul de parca cineva le schimba de bune.. <span class='edit'>26 Jan 2014, 10:32:</span> cam astea ar fi conditiile care le impun ei la planetare ...deci mare grija cand cumparati...daca va refuza piesa la schimb vi se ia 160 lei/buc in schimbul planetarei uzate. 13. Produs cu piesa veche la schimb Pentru produsele la care este necesara piesa veche la schimb, conditiile de primire de catre noi sunt urmatoarele: 1. sa aveti piesa veche in momentul achizitionarii piesei noi, pentru a putea fi comparate sau sa faceti dvs. comparatia inainte de montaj 2. piesa veche trebuie sa fie identica cu piesa noua, fara urme de lovituri, fara parti lipsa, curatata cu solventi si jet de apa 3. pentru a fi acceptate ca piese veche la schimb, piesele vechi nu trebuie sa fie murdare, rupte, indoite, corodate, ruginite sau cu componente lipsa 4. nu se pot primi ca piesa veche la schimb, piese vechi necuratate cu solventi si jet de apa, chiar daca sunt identice cu piesa noua 5. acceptarea piesei vechi se va face doar dupa ce un reprezentant Autokarma va verifica daca sunt respectate conditiile de primire 6. daca nu sunt respectate conditiile de primire, valoarea de pe site a piesei cumparate creste cu de la 25% la 100%, in functie de cerintetele producatorului 7. valoarea piesei vechi o veti afla de la procesatorul care va prelua comanda dvs. online In general produsele cu piesa veche la schimb sunt urmatoarele: planetare, electromotoare, alternatoare, casete directie, pompe servodirectie, etriere frana etc. Cele mai dese defectiun intalnite, pentru care nu sunt acceptate ca piese de schimb PLANETARELE sunt: caneluri deteriorate, ax planetara nu este drept, componente lipsa sau deteriorate, capete planetara lipsa sau deteriorate, Ne rezervam dreptul de a nu accepta piesa veche la schimb, din motivele prezentate mai sus sau altele mai rar intalnite, care tin de posibilitatea de reconditionare a piesei vechi, conform normelor date de producatori. Ce producatori recomanzi? Am gasit pe mai multe site-uri Lobro (cam la asta ma gandesc), Spidan, SKF nu am curaj sa imi cumpar la cat costa... Si daca sunt reconditionate... oare cam cate zeci de mii de km mai rezista? Ai luat SH de la dezmembrari? |
--------------------
Renault
Laguna AUTHENTIQUE
- MS 87 DJI
2001 1.6 16v
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Posteaza si tu seria de sasiu.
|
--------------------
-
-
-
|
|
djidji_thebest |
![]()
|
![]() untest Group: Members Posts: 235 Joined: 6 December 07 ![]() |
VF1BG0A0524418388
|
--------------------
Renault
Laguna AUTHENTIQUE
- MS 87 DJI
2001 1.6 16v
|
|
andu911 |
![]()
|
mda, e in jur de 400 de lei una... mai bine ia-o sh, ca in general nu se strica, decat daca au probleme cu burdufele
|
--------------------
-
-
-
|
|
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
nu pot sa iti recomand un anumit producator ca habar nu am...astia prin magazine lauda spidan.
Eu am luat una de la un coleg de forum si una de la cineva cautand pe google....ambele s-au nimerit foarte bune. ideea e sa nu aiba joc sau burduful ciupit. Ca pret 400 lei ambele cu tot cu transport. |
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
RENAULT LAGUNA 2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 9 January 14 ![]() |
pentru
iuli23 <span class='edit'>28 Jan 2014, 04:58:</span> scuze de intarziere iuli ...iti multumesc anticipat This post has been edited by RENAULT LAGUNA 2002: 28 Jan 2014, 21:29 Attached thumbnail(s) IMG_1505.JPG ( Size: 1.45mb ) Number of downloads: 202 |
--------------------
renault laguna 2
renault laguna 2
- mh 02 aln
2002
|
|
alybv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 January 11 ![]() |
Baieti trebuie sa schimb si eu capetele de planetara (s-au dus ambele) si am o problema,nu stiu care e treaba cu nr de dinti.Am fost la un mag. de piese mai renumit si m-a intrebat: cu 32 sau cu 35 de dinti? clar nu am stiut ce sa raspund.
Acum dacă le schimb pe amandoua are importanta daca le iau pe ambele cu 32 sau 35.Se poate sa nu se potriveasca la roata? Exista vreo alta solutie pt a afla cati dinti au actualele planetare fara sa le dau jos? |
--------------------
Renault
Laguna ll
2004 dinamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 12:43 |