Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Variante de echipare Laguna II, Variante de Laguna II

parfumdevara
post 7 Sep 2007, 23:00
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna, la toata lumea !

De ceva vreme studiez piata second, sunt fermecat de Laguna. Am gasit tot felul de anunturi dar nu ma pot hotara la ceva anume din cauza ca intalnesc tot felul de variante gen Privilege, Dynamique, Initiale...(2002 - 2005) Vreau sa stiu ce dotari standard are fiecare varianta sa optez pentru ceva in cunostinta de cauza.

Daca aveti sau stiti un link care ma poate lumina ar fi super tongue.gif

multumesc anticipat smile.gif

--------------------
Renault Laguna 2004/Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
$$ilvviu
post 8 Sep 2007, 07:07
Post #2

Membru autentic

From: Roman/NT

Initiale e cea mai tare coolspeak.gif

Uite Aici

This post has been edited by $$ilvviu: 8 Sep 2007, 07:11

--------------------
Renault Laguna - NT-97-SLR Initiale 2002
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
tiberiu.anghel
post 8 Sep 2007, 12:29
Post #3

Membru autentic

uita-te si aici: http://www.reno.ro/Cum-aflu-ce-versiune-de...ste-t62922.html

Varianta Authentique e varianta de baza. Expression are ambianta de Authentique doar ca are mai multe dotari standard. Dynamique echivaleaza cu ambianta sportiva, alaturi de GT. Privilege ofera o ambianta "sobra" alaturi de Initiale. GT nu prea o sa gasesti si nici nu stiu daca vrei, fiind un motor de 2 litri turbo, benzina. Incearca sa cauti una dintre variantele Dynamique, Privilege sau Initiale. Variantele astea de echipare au fost echipate cu majoritatea motoarelor.
Dynamique vine echipata cu scaune mai bine profilate, piele+ textil sau piele + Alcantara, interiorul este de culoare inchisa iar pe bord vei observa o bagheta argintie.
Privilege sau Initiale au scaunele numai de piele, de obicei de culoare deschisa, atmosfera din habitaclu fiind una "formala". La varianta Initiale este inscriptionat Initiale de Paris pe pragurile fata.
Nu am cum sa iti spun ce dotari standard are fiecare versiune fiindca asta difera in functie de anul de fabricatie si de tara de unde a fost cumparata masina noua. In plus fata de asta, fiecare varianta are o lista mai lunga sau mai scurta de dotari optionale.
Ca sa iti faci o idee, asa arata un Dynamique:wp_02_800.jpg ( Size: 76.2k ) Number of downloads: 1125

Si asa arata un Initiale: wp_04_800.jpg ( Size: 67.38k ) Number of downloads: 1240

Incearca sa iei modelul face-lift. A fost fabricat incepand din 2005. S-au rezolvat la aceasta varianta o serie de probleme ale modelului pre 2005.

--------------------
- - -
+
parfumdevara
post 9 Sep 2007, 11:47
Post #4

Membru incepator

Va multumesc mult, dar tot nu am dat de un link sau un configurator care sa imi arate ce are fiecare varianta standard. De exemplu am gasit un Expression din 2004, arata destul de bine, nu functioneaza senzorii de roti, de fapt nici nu stiu daca aceasta versiune are senzori de roti. unsure.gif Stie cineva daca Expression are senzori de roti??

--------------------
Renault Laguna 2004/Expression
+
ViperRS
post 9 Sep 2007, 12:00
Post #5

Membru autentic

From: Cluj Napoca

depinde de tara... eu din cate stiu afara toate variantele de echipare au senzori de pneuri... eu am la echiparea expression din franta

--------------------
Dacia 1310 - cj
Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
+
tiberiu.anghel
post 9 Sep 2007, 12:09
Post #6

Membru autentic

Expression are, ca optiune, in unele tari, senzori de presiune in roti. Daca nu functioneaza vreunul, e destul de piperat pretul pentru inlocuire. Nu este standard decat pe Initiale si poate GT sau Privilege.
Nu cred sa existe vreo baza de date cu dotarile standard ale fiecarei versiuni de echipare, in functie de tara de vanzare si anul de fabricatie. Nici nu stiu cat te-ar ajuta informatia asta.
Uita-te la optiunile masinii...

--------------------
- - -
+
r&d
post 9 Sep 2007, 13:03
Post #7

Membru autentic

Daca ai de ales itnre un Privilege/Initiale din 2002 si un Expresion/Autenthique din 2004, ia Privillege-ul. Parerea mea...

--------------------
Volvo S40 2.0T4 200cp 2001
Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
+
traffictours
post 9 Sep 2007, 13:10
Post #8

Membru autentic

Group: Validating Reno
From: Bucuresti

Ai si de ce sa fii fermecat de Laguna. Ca sa te lamuresti asupra optiunilor fiecarei versiuni, intra pe internet la diferite adrese cu anunturi auto, de exemplu mobile.de si studiezi anunturile cu laguna si te edifici asupra problemei. Mai vezi si site-ul oficial Renault unde fiecare versiune este detaliata. Deja colegii de forum ti-au dat principalele amanunte. Succes!

--------------------
BMW - -
+
popel2popel
post 26 Aug 2009, 10:10
Post #9

Membru

From: Bucuresti dupa o viata la Cluj

--------------------
Renault Laguna 2 2002/ph1/1,9 DCI/Privilege/120CP
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 06:53
Dacia