Montare Subwoofer Clio
![]() ![]() ![]() |
Montare Subwoofer Clio
isariionut |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 6 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane
Megane 2
|
|||
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
CD playerul nu are iesire preamplificata, insa se poate monta fara probleme o statie! Iei semnal de la una dintre boxe. Citeste in specificatiile amplificatorului tau, si daca acesta nu accepta semnale deja amplificate montezi un, ieftin, adaptor inaintea lui. Pentru un sunet mai bun si mai clar, iti recomand sa folosesti si o statie pt boxele masinii (4x ceva, nu extraordinar de mare).
|
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.241 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
mai bine dai jos casetofonul ala cu cd sau mp3 ce o fi si pui unul serios...un sony xplode...asa am facut eu....satelitul ala de langa volan nu mai are nici un rost la mine...e degeaba
![]() are iesiri de subwoofer si am un jbl in portbagaj.... This post has been edited by sobolan: 20 Sep 2007, 21:40 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
DnI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 22 November 03 From: bucuresti DR.TABEREI ![]() |
da poti pune si iti recomand sa pastrezi comenzile la volan sunt foarte utile.
cd-playereul de pe clio nu are iesire pentru staie dar poti pune un filtru sau adaptor cum vrei sa-i spui in care intra semnal de pe boxe si din el in statie sau... eu mi-am montat o statie Panasonic in care poti conecta semnal din boxe e mai desteapta putin. bafta. |
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
ex. Opel Astra Bertone TURBO ex. Clio 2 bicorp 1.5 dCi ex. Reno 5 GT TURBO ex. Opel Calibra C20XE |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:42 |