Caut calculator roviniete
![]() ![]() ![]() |
Caut calculator roviniete
tudor_balc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford Focus
Ford Focus
- cj16BTA
2001
|
|||
foxmedia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 September 07 ![]() |
klaus edit: linku de reclama sters
This post has been edited by klaus: 5 Sep 2007, 20:05 |
--------------------
Renault
Clio
- hmm
Authentique 1.5 DCI
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tudor_balc @ 5 Sep 2007, 17:16) M-am tot saturat sa calculez cat costa rovinieta la rapanul meu de masina.Ford Focus euro3. Stie cineva un calculator online? fugi ma cu ursul! ai masina de 'nje mii de euroi si stai cu grija zilnica a rovinietei? avand in vedere ca rovinieta pe 1 an e cam 60 ron, nu prea te vad eu pe tine calculand des online rovinieta ![]() |
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai nena tudor_balc alias foxmedia, mai ai multe linkuri la site-ul matale despre cum se calculeaza rovinieta aia?
Ca sa fiu cu sufletul impacat ca am dat ban pe dovezi indubitabile... Si numai ca sa nu-ti fac reclama nu-ti mentionez agentul ala de asigurari de incepe cu A la care tot faci reclama ascunsa... Se inchide. Si se aplica regulamentul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:22 |