Sunet ciudat / troncanit fata dreapta la peste 120
![]() ![]() ![]() |
Sunet ciudat / troncanit fata dreapta la peste 120
Ovitzy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 12 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|||
yhf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 10 October 06 From: Bucuresti ![]() |
te atentioneaza ca depasesti viteza legala ....
![]() |
--------------------
renault
twingo
2001/1.2 16v Alfa Romeo 156 2.0 TS-155CP putin modificata :)
Mitac Mio A701 - iGO 2006+ silviu |
|
Ovitzy |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
brasil |
![]()
|
![]() Mai bine organ decat membru Group: Members Posts: 140 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
monser,
pe partea dreapta se afla cea mai lunga planetara care ar trebui sa aiba pe ea o contragreutate. daca acea contragreutate s-a deplasat sau nu mai este acolo apar vibratii si chiar si troncanituri atentie si la echilibrarea rotilor te sfatuiesc sa vezi cat de repede un doctor de buburuze si sa rezolvi problema |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
2001 Renault Twingo Soleil 1998, 8v PACE VOUA, TUTUROR ! |
|
Ovitzy |
![]()
|
aseara ma tot gandeam de la ce vine .....si cred ca mi-am dat seama...sper sa fie asta si sa nu fie mai grav....am avut o mica explozie.....si am pus roata de rezerva...care nu e centrata...luni am sa merg sau maine sa vad totusi care ii baiu...tks
|
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
florinpetrov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 September 07 ![]() |
Salut! 1. Mergi la un mecanic sa-ti schimbe veselina din burduf(uri). 2. Nu cumva ai facut o pana recent? Daca da, mergi si da-i de cap cu roata celui ce a reparat-o, ori a uitat o bucata de cauciuc, ori a pus pe parte interioara greutatile la echilibrare. Nu fi trist, altii au gasit si apa in cauciuc, sa vezi atunci ce frumos face...
![]() |
--------------------
Renault
21 TLX
1989
|
|
Ovitzy |
![]()
|
ba da am facut pana recent.......intr-o sapt o explozie si o pana tot pe aceasi parte....acum astept ca sambata tre sa imi aduca jentile....sper sa dispara sunetu.......ms si numai bine
|
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
adriamm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 11 April 07 ![]() |
verifica bieletele antirulliu si capetele de bara probabil e vreuna mai uzata si la viteze mai mari si cu roata dezechilibrata sa faca galagie,schimbale nu sint scumpe vreo 2 miloane toate 4,sau daca ai directie fara servo bucsa de teflon din caseta sa fie uzata asta e mai nasol pt ca nu stiu daca se gaseste de schimbat separat,si inca ceva NUMAI FOLOSI CAUCIUCURI CU CAMERA si baga azot daca iti place sa fugi, scapi de problema explozilor
This post has been edited by adriamm: 12 Sep 2007, 13:40 |
--------------------
renault twingo
renault twingo
2001 authentique klima
|
|
Ovitzy |
![]()
|
ms ms.......nu am cauciucuri cu camera.......cat de cat am rezolvat problema ...am echilibrat roata...sapt asta o sa vad mai exact ce are ca tre sa imi ajunga jentile......si atunci cum vor fi si noi si cauciucuri noi va fi mai usor sa imi dau seama...numai bine
|
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
0ctavianus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 10 January 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ovitzy @ 5 Sep 2007, 07:36) daca ai directie fara servo bucsa de teflon din caseta sa fie uzata asta e mai nasol pt ca nu stiu daca se gaseste de schimbat separat Stiu ca nu se gaseste bucsa respectiva de teflon ca si piesa originala. Ideea este ca eu nu am servodirectie si am acea bucsa de teflon care imi tot face figuri in sensul ca o data la 2 luni sa zic iese de acolo si troncane masina fier pe fier din cauza asta. Am tot cautat pe toate forumurile dacia/renault si baietii au tot improvizat in sensul ca au pus niste bucse/garnituri de cauciuc + multa vaselina si aia a fost. A incercat cineva chestia asta, sau e cineva care mai are problema asta si poate poate a gasit ceva piesa compatibila? This post has been edited by 0ctavianus: 24 Feb 2011, 09:56 |
--------------------
Renault
Twingo
1994
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Eu stiam ca baietii - (cel putin aia mai inspirati) au facut piesa respectiva la STRUNG/FREZA, la un nenea lucrator pe asemenea aparate. Si a iasit si mai ieftin. Tot din teflon. Vezi pe aici.
http://www.reno.ro/Zgomot-suspensie-t98525...ml#entry1869138 Nu are legatura servodirectia cu acea bucsa (care este de la caseta de directie). Si la versiunea cu servodirectie exista acea bucsa. Servodirectia pe Twingo este separata de caseta de viteze (care e aceeasi indiferent daca masina are servo sau nu) This post has been edited by bubu782001: 24 Feb 2011, 13:29 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
0ctavianus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 10 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca mai ieftin ti se pare 500 de lei in conditiile in care o caseta noua e 650 la unix eu sunt popa. Baietii de care zic eu au cumparat ceva asemanator si au adaptat. Eu intreb daca s-a mai confruntat cineva cu problema asta si daca da, cum s-a rezolvat.
http://www.reno.ro/Unde-gasesc-bucse-caset...t40440-s90.html |
--------------------
Renault
Twingo
1994
|
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
1995 Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 15:47 |