Reconditionare motor !, J7R 720
![]() ![]() ![]() |
Reconditionare motor !, J7R 720
Tzache |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 19 December 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
25
TXI '90
- B 88 TZK
|
|||
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Pentru curatarea vechii garnituri sa folosesti ceva spray special , am scris eu intr-un post mai vechi, de la Victor Reinz sau incearca cu Decarbusolv sau cum ii zice, si cu o spatula de lemn, sa nu pui ceva metal ca e din aluminiu si il zgarie. Pentru chiulasa ar fi fain daca ai gasi pe undeva s-o cureti chimic, o face oglinda si poti sa vezi toate problemele. Oricum ai de tras. Ai manualul de reparatie al motorului? Nu cel general, cel special pentru motor.
|
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
Tzache |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 19 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cat de special este ... adica am tot ce imi trebuie pt motor ca sa il desfac si sa il fac la loc ... dar face parte din cel general. Spune-mi si mie cum fac sa o curat chimic si la ce bani ma duce ... ?
<span class='edit'>23 Aug 2007, 20:45:</span> 22082007255.jpg ( Size: 671.41k ) Number of downloads: 144 22082007254.jpg ( Size: 665.58k ) Number of downloads: 90 <span class='edit'>23 Aug 2007, 22:12:</span> Acum am reusit sa desfac si axa cu came ... nu am avut imbus de 5 ![]() ![]() Aaaaa si mai e o mica problema ... nu imi dau seama unde este simeringul din spate de la distribuitor revin cu poze ca sa ma explic mai bine <span class='edit'>23 Aug 2007, 23:27:</span> 23082007281.jpg ( Size: 227.94k ) Number of downloads: 146 - Tot axa cu came mancata 23082007283.jpg ( Size: 152.94k ) Number of downloads: 118 - Axa cu came veche ... sper ca se vede in ce hal este mancata 23082007276.jpg ( Size: 241.77k ) Number of downloads: 125 - Lagarele sunt mancate bine ... cel putin primele 3 de la pinion spre distribuitor => Trebuie sa iau chiuloasa ![]() 23082007269.jpg ( Size: 200.1k ) Number of downloads: 119 - Aici se vede cheitza de la pinion un pic mancata ... si din fericire nu are joc in axa cu came 23 Aug 2007, 23:33: 23082007274.jpg ( Size: 279.74k ) Number of downloads: 113 - Baza distribuitorulu ... nu imi dau seama unde este simeringu ![]() 23082007273.jpg ( Size: 324.06k ) Number of downloads: 114 - Baza distribuitorulu ... nu imi dau seama unde este simeringu ![]() 23 Aug 2007, 23:34: Va astept sa sariti cu sfaturi si ideei ... sau cu oferte de chiuloasa ![]() This post has been edited by Tzache: 23 Aug 2007, 23:34 |
--------------------
Renault
25
TXI '90
- B 88 TZK
|
|
ciprianR25TS |
![]()
|
![]() ciprianR25TS Group: Members Posts: 63 Joined: 26 June 06 ![]() |
Nu inteleg de ce te miri asa ca doar motorul are 20 de ani. Ce credeai ca e fata mare ?
Axu cu came si la mine e uzat cred ca merge asa cum e, oricum unul nou costa peste 9 milioane. Chiulasa nu inteleg ce zici ca are, o gaura din planul de separatie in camera de ardere sau ce ? Curatarea ei cred ca e inutila, o sa rascolesti si alte gauri. Nu stiu cum s-ar putea rezolva ca pretul piesei noi este mare. Nu am idee cat. Am vorbit si cu R25_GTS de problema ta i-am dat 2 numere de telefon ![]() |
--------------------
RENAULT
Clio IV 0.9 Tce
2016
- CT 03 NHH
|
|
Tzache |
![]()
|
Chiuloasa are acea gaurica si inca cateva destul de intinse ca suprafata si relativ adanci ... ca sa nu mai vorbim de lagarele axei cu came care sunt praf ... La tine nu cred ca este mancata axa cu came aproximativ 1 milimetru ... si am gasit la mana a 2-a axa cu came la 2,5 mil foarte buna.
P.S. Esti prea negativist ! Si mi-e mila de motor si mashina sa il tin in starea asta ... tot il aduc eu la viata ![]() |
--------------------
Renault
25
TXI '90
- B 88 TZK
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cand ma gandesc ca am vandut un motor complet identic ca al tau anul trecut cu 200 RON ..... si asta de lene sa nu-l duc la REMAT....motorul era in stare de functionare si avea 150.000 de km....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Tzache |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
25
TXI '90
- B 88 TZK
|
|
ADELL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 June 07 ![]() |
Ai vointa frate , felicitari , totusi decit sa alergi dupa piese sh sa le aduni si sa le montezi , mai degraba vezi de un motor complet , eventual diesel .
Chiuloasa ar fi bine sa mergi cu ea la rectificat , ti o si curata si ii face si planietate in acelasi timp bafta ala prima cheie |
--------------------
renault
25
1986
- is-03-bbj
|
|
Tzache |
![]()
|
Mersi mult pt urari ... nu as vrea sa imi pun dizel de fapt nu prea as vrea sa imi schimb motoru ... acum sa vedem ... Cu rectificare de chiuloasa zice in manual ca NU se face la motoru asta ... si pe langa asta a mai fost o data rectificata + ca daca imi ia din chiulasa cat sa nu mai aiba gauri o sa am compresie de 15 la 1
![]() Momentan lucrarea stagneaza ... totusi am gasit prezoane si set complet de garnituri ... deci in principiu imi mai trebuie chiuloasa si reincep munca la el ... |
--------------------
Renault
25
TXI '90
- B 88 TZK
|
|
Tzache |
![]()
|
![]() P.S. Am Garnitura de chiuloasa si simeringuri supape in setu de la ajusa care nu imi folosesc daca vrea cineva ... |
--------------------
Renault
25
TXI '90
- B 88 TZK
|
|
ciprianR25TS |
![]()
|
![]() ciprianR25TS Group: Members Posts: 63 Joined: 26 June 06 ![]() |
Se pare ca esti un super meserias
Si eu am avut o tentativa sa repar motoru dar nu am mai avut bani pentru manopera Am cumparat segmentzi si set garnitura de chiulasa si dupa aia mai trebuia ceva poate ax cu came poate un culbutor ![]() Apoi cand am negociat manopera cu mec am vazut ca nu sunt solvabil (Am luat numai piese noi) ![]() Problema este ca bate ceva la motor ori bltzul ori vreun culbutor dar mecanicu mi-a zis ca mai merge asa mult si bine nu e ceva grav Au trecut cam 8 ani de atunci si motorul inca merge asa tzaca tzaca e un diesel cu benzina cum zic eu Doar tre sa fiu atent sa nu-mi puna cineva motorina la peco din greseala ![]() Iti doresc succes si sunt de acord cu tine poti face motorul ca nou nu se compara cu un second hand de 150 000 Km |
--------------------
RENAULT
Clio IV 0.9 Tce
2016
- CT 03 NHH
|
|
R20 |
![]()
|
![]() R20 (prima mea masina) Group: Members Posts: 256 Joined: 22 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Bravo Tzache!
Multa bafta si spor la munca. 25-ul este o masina in care merita sa investesti, deoarece te va recompensa pe masura. |
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
Masini din vremea cand firma Renault se respecta.
|
|
Tzache |
![]()
|
Repet ... lucrarea stagneaza ... ma-am lovit de multe probleme ... cea mai importanta fiind ca nu gasesc chiuloasa ... si asta ma da peste cap ... Si mi-e frica ca o sa trebuiasca luat un motor calumea ... si schimbate subansamblele Si motoru ala nu va mai avea moarte cel putin cat voi avea eu grija de el ...
|
--------------------
Renault
25
TXI '90
- B 88 TZK
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
sal ! o mica informatie :
In brasov, undeva prin sacele la unu 'italianu' era un motor de 25 si vroia 3mil pe el (era complet) . mai e pe fundatura harmanului dezm. auto 'Duila' si acolo aveau si erau ieftine. Succes ! si scrie-ne ce ai rezolvat . |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
Tzache |
![]()
|
Daca ai putea sa imi dai si un nr de tel sau o modalitate de contact ... ar fii super
|
--------------------
Renault
25
TXI '90
- B 88 TZK
|
|
B 14 JMF |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 4 February 08 ![]() |
Salut baieti si fete(stiu cateva iubitoare de r25)! Sunt nou nout pe aici, si am ramas impresionat(mai mult decat placut) de pasiunea cu care lucreaza unii la "salupele" lor(toata lumea rade de mine ca am o salupa cu roti) ! Dar yo sunt mandru de a mea! Tzache, ma uimesti, si ma bucura stoicismul(incapatanarea) de care dai dovada in restaurarea lui "Reno".Nu stiu daca te ajuta dar stiu pe cineva care are doua parcuri de dezmembrari in Bucuresti, unul langa Oraselul copiilor si unul in Berceni, langa Meridian, telefon:0723303125. Am fost acolo acum 7-8 luni si mi-am luat fete de usi, si am vazut vreo 5 renault 25(mai multe modele) si vreo 3 safrane, toate complete. Problema e ca tipu cam exagereaza la preturi(datorita faptului ca nu prea le mai gasesti noi). Spor la treaba si bafta in gasirea de piese, si tinene si pe noi informati( personal, a mea e cam terminata-vina ultimului proprietar, care in 3 ani nu a schimbat nici uleiul, si a improvizat cu sarme si superglue tot ce se strica- si as vrea sa o fac cap coada, da nu prea ma tine buzunaru acum. Tineo tot asa, ca sa am de unde invata!!!
|
--------------------
Renault
25
1989
- B 14 JMF V6-2963cmc-173CP
|
|
Tzache |
![]()
|
Ms de informatie ... langa meridian am fost si pe langa faptu ca e neserios omu ... mai cere si 400 de E pe un motor da motor in sensu ca numai fier ... fara injectie curele, senzori, pinioane etc ... Ceea ce mi se pare exagerat pt ca nu o sa ii mai ceara nimeni motor 2 Litri 12 valve ... si langa el ... mai este un parc dezmembrari si pt un opel record TOT ce era sub capota costa 5 milioane ... si arata superb
![]() Cred ca singura solutie ramane sa ma duc prin franta dupa o mashinutza - 2 ... sa le aduc aici ... si ies mult mai ieftin ... acolo 400 E este o masina buna si pot lua nu numai motor ... ci si multe alte piese care sunt foarte pretioase gen bandouri ornamente cabluri si altele ... This post has been edited by Tzache: 6 Feb 2008, 20:52 |
--------------------
Renault
25
TXI '90
- B 88 TZK
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Tzache, mii de scuze, ca nu am vazut postul de mai sus cu nr de tel
![]() Uite un nr de telefon al unui tip Marian (la italian) care lucreaza acolo 0745753822 Era sa uit, 0722486376 Duila Srl. Succes ! This post has been edited by aly_vo: 6 Feb 2008, 22:14 |
--------------------
Audi
A6
|
|
Tzache |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
25
TXI '90
- B 88 TZK
|
|
aly_vo |
![]()
|
I-ti mai dau un nr de tel a-l unui prieten de-al meu din buzau, are multe piese de reno 25 : 0748196496 (Gabi) e baiat super ok !
|
--------------------
Audi
A6
|
|
R20 |
![]()
|
![]() R20 (prima mea masina) Group: Members Posts: 256 Joined: 22 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut Tzache,
Uite cum iti doresc eu sa ne prezinti motorasul tau. ![]() Spor la treaba si succes! Attached thumbnail(s) m8.jpg ( Size: 107.5k ) Number of downloads: 149 m9.jpg ( Size: 105.78k ) Number of downloads: 132 m10.jpg ( Size: 106.83k ) Number of downloads: 130 m11.jpg ( Size: 91.71k ) Number of downloads: 120 |
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
Masini din vremea cand firma Renault se respecta.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 00:39 |