De la ce dealer ati cumparat Megane ?, Plusuri si minusuri ale dealerilor Renault
![]() ![]() ![]() |
De la ce dealer ati cumparat Megane ?, Plusuri si minusuri ale dealerilor Renault
angus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 7 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia
2003 [FONT=Arial][SIZE=1]Skoda Octavia Classic (Tour) 1.9 TDI , Renault Megane Sedan Prima 1.5DCI 85CP
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
IPSO. Eu am luat masina de pe stoc, s-au miscat foarte bine.
Au fost si singurii care nu au incercat sa imi bage pe gat alte culori, alte dotari. Am vrut 16 16V Luxe Privilege verde cu mp3 si clima automata, asta mi-au zis ca imi dau (cam in cateva ore), asta mi-au dat dupa doua zile de la confirmarea platii de catre compania de leasing. Am cerut alarma si covorase, mi-au dat. Am cerut prima revizie, au zis ca da, daca renunt la alarma . Fair enough! Cand am avut probleme cu martorul airbag si sa imi dea mai incet chitaitul alarmei am reusit sa le rezolv fara programari si alte alea, m-am dus direct acolo. Nota 9! Le dadeam 10 daca m-ar fi lasat langa masina in service... |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@mars
La cate le-ai cerut si eu ti-au si dat, eu zic ca puteai sa le dai 10 minus! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
IPSO Ploiesti super ok. 10.
multumiri doamnei Anghel Mirela si domnului Alin Ion. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
MAVEXIM Targoviste .Super de treaba agentii mi-au promis ca imi aduc masina in 5 zile si au adus-o in 2 zile,in schimb nu am primit nici un bonus.
|
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
08
-
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
dupa vanzare crezi ca ii mai intereseaza?
|
--------------------
renault
megane
2007 expression
- 58-TRZ It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
Mihai-Cosmin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 August 07 From: Vrancea ![]() |
Am făcut comanda pentru Renault Megane 2 Sedan 1,6/16V, joi 30 noiembrie 2006, marți 5 decembrie 2006 a ajuns la dealer, iar vineri, 8 decembrie 2006, am luat-o acasă, după încheierea formalităților de plată. Scurt timp, de la comandă până am luat-o acasă, nu-i așa ? De precizat că am luat-o de la Auto Sima Bayer Focșani - concesionarul Renault pe Vrancea. O adevărată echipă de profesioniști !!!
This post has been edited by Mihai-Cosmin: 21 Aug 2007, 21:00 Attached thumbnail(s) Ma_ina.jpg ( Size: 421.22k ) Number of downloads: 243 |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2006 benzina Renault Megane 2 Sedan 1,6/16V Privilege
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
stiati ca? :
lucrurile bune sau rele legate de actvitatea sau serviciile delerului de la care ati luat masina sunt evaluate in baza unui mic chestionar (telefonic) pe care importatorul il pune unor clienti de renault (alesi la intamplare de la fiecare concesiune in parte). pe baza raspunsurilor primite se elaboreaza un punctaj comunicat si delerului. deci, daca veti fi contactati, incercati sa fiti cat mai obiectivi in raspunsurile la chestionar, deoarece un raspuns OK si la obiect ajuta dealerii din retea sa isi evalueze corect si sa isi imbunatateasca activitatea (desigur daca vor asta) in functie de parerea clientului. si eu cred sincer ca principalii beneficiari sunt clientii, care vor avea parte de servicii de o mai buna calitate. ![]() The power is yours! |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
In urma cu 2 zile de la Meridian -Vest,consilierul de flote un baietel de nota 10 ,a reusit oarecum sa-mi schimbe parerea despre Meridian
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
gicanu |
![]()
|
![]() Membru Rasturnat Group: Members Posts: 151 Joined: 10 July 07 ![]() |
Drsgos62 este vorba cumva de Cosmin Popa daca da sa stii ca si eu am fost super multumit de el in comparatie cu alti consilieri de la ipso si serus care zici ca ii angajase din vitan asa vorbeau.Cand ii intrebam ceva schimbau vorba la inceput ca aveau masina pe stoc apoi dupa ce vorbeam putin si ii intrebam daca dau banii azi in cat timp vine masina ziceau ca maxim o luna le ziceam ca au zis ca o au pe stoc 2 saptamani nici ei nu mai stiau.Pe cand la M. V. au sute de reno-uri in parcarea din ciorogarla e aproape imposibil sa nu aiba pe stoc vreun model si echipare +cateva optiuni mai des intalnite.
Mentionez ca masina am luato intr-o zi!!!azi am dat banii a doua zi masina era gata spalata cu actele facute doar sa le semnez casco rca autorizatie...S-au miscat asa de bine si mi-a placut asa mult incat nici nu am mai primit si eu un cadou ceva.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Privilege
- B-67-KKD Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
|
|
mihai7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 August 07 ![]() |
Am luat masina de la Meridian Vest in 2 zile de la data achitarii. Baietii au foarte promti. Mi-au facut instructiunile de riguare, etc.
|
--------------------
Renault
Megane, Manager
2007, 1.5 dci, 105 cp
- B-088511
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Gicanu s-o stapanesti sanatos.Consilierul cu care am tratat eu se numeste Dragos Teodorescu care mi-a facut cadou o alarma,stiu ca nu el personal dar asa imi place sa cred
![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
angus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 7 August 07 ![]() |
QUOTE(dragos62 @ 24 Aug 2007, 19:08) Gicanu s-o stapanesti sanatos.Consilierul cu care am tratat eu se numeste Dragos Teodorescu care mi-a facut cadou o alarma,stiu ca nu el personal dar asa imi place sa cred ![]() adevarul e ca si eu odata cu Skodita la service la AVIA , am fost pus sa spal masina din aceleasi motive ....noroc ca era o spalatorie vis-a-vis |
--------------------
Skoda
Octavia
2003 [FONT=Arial][SIZE=1]Skoda Octavia Classic (Tour) 1.9 TDI , Renault Megane Sedan Prima 1.5DCI 85CP
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Serus! mi-au livrat masina exact cum mi-am dorit-o. aceeasi culoare, aceleasi dotari etc. in 2 zile am avut masina. Dl Madalin Bratu recomand
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
crinusro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 May 07 ![]() |
de la bacau...dedeman automobile...o gasca de incompetenti...te pupa-n cur pana le-ai dat banutu s-apoi stai si rabda indiferenta lor...
|
--------------------
nu
nu
2004
- bc01aaa
|
|
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Ha, poti sa mergi la Sovata sa le multumesti personal daca vrei.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2 Luxe Privilege - 1.5 100CP
2006
|
|
bogdan_re |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
AMG s-au miscat super ok. Am achitat avansul si in 5 zile mi-am luat masina. Recomand Daniela Manea care a fost super dragutza. Sa vedem cum o fi cu service-ul ?????
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007 1.5DCI 85 CP Lux Privilege Negru
|
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat-o de la SERUS. M-am dus luni si am cerut aviz de plata , iar miercuri am avut masina. Si asta cu tot cu confirmarea platii. Am luat-o "de la" Iulian Radu. S-a miscat mai mult decat PROFESIONAL ....10+ Cadouri: covorase, antifurturi
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
- B
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Tot de la SERUS "de la" Iulian Radu am luat-o si eu! a venit cu vreo 10 zile mai devreme. cadouri: covorase, alarma cobra f. slaba, senzori de parcare cu spatele fara display. multumit! recomand!
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Lion Victoria Tg. Mures. Sunt foarte multumit - cel putin de partea de sales. Acu' despre service... om vedea
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
viorel31 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 2 April 07 ![]() |
MAVEXIM Targoviste - consilier de vanzari Mihai Tocaci - super multumit de promptitudinea celor de la Tgv, astept cu interes prima revizie pt a ma edifica complet asupara serviciilor oferite de acest dealer auto.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager
2007, 1.6, 16v, 110 cp, RNA
- DB-10-LVD
|
|
hackeru155 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 August 12 From: Bucuresti ![]() |
Renault - Bulevardu Timisoara, Bucuresti
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2013 1.5 DCI ~Hatchback~ Renault Megane 2- 1.6 16v ex:Renault Megane 3- 1.5 DCI ex:Renault Megane 2- 1.5 DCI ex:Renault Megane 2- 2.0 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:25 |