problema compresor, am fost la reprezentanta si...
![]() ![]() ![]() |
problema compresor, am fost la reprezentanta si...
zero13ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCI Autentique
|
|||
zero13ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 12 August 07 ![]() |
este posibil sa fie de la filtrul de aer ? daca il schimb oare o sa iasa ceva?
am fost la un atelier care se ocupa de compresoare si instalatii de freon si a zis ca e posibil sa fie problema de la un fir si sa nu bage barii care ar trebui are cineva vreo idee? |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCI Autentique
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Filtrul de aer nu are nici o influență asupra temperaturii aerului din instalația de climatizare. În ecuația determinării cazei sunt multe variabile. Dacă te uiți pe manualul de reparație sunt câteva zeci de pagini despre modul cum pot fi tratate erorile apărute și semnalate.
Totuși... ai spus că ți-au introdus de două ori freon în instalație: atunci îl pierde pe undeva (racorduri, radiator, conducte, compresor). Încearcă o altă diagnoză și la alt service, chiar dacă nu este reprezentant Renault! Părerea mea! ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
nicck4name |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 November 08 ![]() |
eu am o problema cu fulia de la compresor cu o laguna 2 din 2002,am fost la reno si mi s-a spus ca fulia vine cu compresor cu tot nu doar separat si costa undeva in jur de 15 mil. oare sa fie chiar atat de mult???
![]() am gasit sh dar e model din 2000 motor pe benzina 2000,oare se potriveste sa stiu daca o pot cumpara de pe net? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- DV 51 WZH
2002
|
|
nicck4name |
![]()
|
are cineva un compresor clima de vanzare pentru o laguna 2 1.9 dci 2002 ?ma intereseaza doar rulmentul de la fulie,fara ambreiaj sau altele ...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- DV 51 WZH
2002
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
acolo este un rulment radial-axial normal cu bile. Cauta unul la dimensiuni si sa fie si capsulat,la orice vanzator de rulmenti si rezolvi problema cu max. 20-30 ron.
Nu stiu ce serie are rulmentul acela dar nu-i nimic special in el. Bafta si minuni! |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
nicck4name |
![]()
|
merci frumos pentru ca mi-ai raspuns,ma cam tem putin sa-l scot de acolo pentru ca multi mi-au spus ca nu prea gasesc asa ceva si astea vin cu tot cu ,compresor, nici macar cu acea fulie,iar un compresor ajunge undeva la 1500 ron,chiar astazi am scos masina de la reno si mi-au facut un calcul la o revizie generla cam in jur de 100 milioane fara manopera,bineanteles asta includea si compresorul dar si dsitributie kit complet, iar eu am schimbat distributie in anglia cand am cumparat masina si nu are decat 25 000 km ,dar pana si bricheta m-au pus sa schimb,neavand nicio problema.
eu unul nu-i mai inteleg pe oamenii astia,te duci la ei cu o problema si iti pune pe hartie si ce nu trebuie sau ce functioneaza in parametrii buni,ca sa nu mai zic ca mi-au tinut masina 2 zile fara sa-mi repare ceva cum ar fi....un scurt la o lampa pe spate,leduri si inchiderea cand pleci cu masina de pe loc...dar in plus au stiut sa taxeze cu 250 ron.asta este,greseala mea ca am fost acolo...data viitoare... |
--------------------
Renault
Laguna 2
- DV 51 WZH
2002
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE ,ma cam tem putin sa-l scot de acolo pentru ca multi mi-au spus ca nu prea gasesc asa ceva si astea vin cu tot cu ,compresor, Nestiinta creeaza frica. Nu esti tu acela care trebuie sa-l demonteze, dar ma mir de raspunsul celor de la service. Insemna ca nu au desfacut in viata lor asa ceva. Hai la BV la Top Auto Grup si-ti schimb eu rulmentul cu pricina. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
nicck4name |
![]()
|
daca-mi lasati si un nr de tel ... ar fi nemaipomenit .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- DV 51 WZH
2002
|
|
super98 |
![]()
|
![]() Super membru :d Group: Members Posts: 454 Joined: 25 September 09 From: Ialomita ![]() |
QUOTE(RADU__ @ 5 Dec 2008, 22:20) Am si eu un bazait si nu stiu exact de unde vine. Sigur e din zona alternatorului, dar dupa cum mi-am miscat urechea pe sus, pe jos....pare a fi de undeva de la compresor clima. Acest bazait se aude tot timpul si ma enerveaza la culme. Poate sa fie de la ulei lipsa din compresor? Sa fie rulmentul? Clima functioneaza, distributia este schimbata acum vreo luna cu toate cele necesare. Face asa de cand am luat-o si am dat vina pe pompa de apa care era dusa.... Si tot se aude.... ![]() Stie cineva dimensiunile rulmentului? This post has been edited by super98: 8 Dec 2009, 18:15 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI 120CP KG0G0 motor F9QC750
-
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 11:26 |